Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pauls Raudseps: Kūleniski zemē krīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
letiņš
l
Pie visa vainīga ir rijīgā tauta..Pamēģinat iedomāties kādi trači tiktu sacelti ja tautieši uzzinātu ka valsts ir mazliet iekrājusi un nedod tūlīt aprīt.,aprītu valdību momentā skolotāji kas nemāca bērnus ārsti kas neārstē slimos bet vāc aploksnes celtnieki kas būvē mājas kā pasaku siventiņi diendienā spadīja un dīdīja valdību naudu, naudu, naudu. Pensionnāri pārēdušies resni ,ka nevar paiet.Algu kā Eiropā darbu kā psrs. Valdībā varat likt dievus nekas nemainīsieskamēr mēs vecie nenosprāgsim , padumjā savienībā augušie un mūsu izaudzētie rīmas arī.
OME
O
Mans ierosinājums ir tikai tādēļ. ka 1) Tā laika valdība ( apm. 2004. - 2007.) bija lietas kursā par ārvalstu un pašmāju ekspertu brīdinājumiem ekanomikas pārkaršanā; 2) gan bezatbildīgi, gan ļaunprātīgi - iedzīvošanās nolūkos tika izdoti likumi, pieņemti lēmumi, kas radīja tos ekanomiskos apstākļus, kādos esam tagad (jā - ir pasaules krīze, bet tā smagākā "nosēšanās"ir mums - iepriekšējās valdības klajas ignorances un mantkārības dēļ. Un tieši Latvijā - pat Igaunija ir iekrājusi kaut ko nebaltām dienām. Bet mums? - gāzi grīdā un bedrē iekšā. Jautājums raksta autoram - vai Jūsuprāt ir iespējams likumīgā ceļā ierosināt krimināllietu pret to saucamo Kalvīša valdību(finansu un ekanomikas ministriem īpaši) par apzināti neekanomiskiem ekanomiju gremdējošiem lēmumiem, kas valsti noveda līdz bankrotam(vai - valstij radīja milzīgus finansiālus zaudējumus),izmantojot savu dienesta stāvokli un neņemot vērā ekanomikas ekspertu brīdinājumus? tĀTAD - VALSTS ALGAS SAŅEMŠANA PAR NEKOMPETENTU LĒMUMU PIEŅEMŠANU.
OME
O
Pilnībā piekrītu raksta autoram, bet... Mums nav likumu, kas rosinātu atbildību par valstij nodarītiem morāliem un ekanomiskiem zaudējumiem, izmantojot savu dienesta stāvokli. Raksts ir tikai secinājums, ka tā darīt ir slikti. Bet kas no tā? Ierosinājums - ierosināt Likumā sadaļu par ekanomisko atbildību bez noilguma par valsts mantas izšķē'dēšanu tīša nodarījuma vai neprofesionalitātes dēļ kā rezultātā valstī ir nodarīti milzīgi ekanomiskie zaudējumi. Atbildētāji - Valdība noteiktajā laika posmā.
vilis
v
Maurs savu padarijis - maurs var iet.
TanteSidra
T
Zigurds 30.03.2009 22:37 _...latviešiem visi tie mēsli jāuzlej pašiem uz savas galvas. Ieskaitot skolotājus un ārstus, kur gaudo par sliktu dzīvi..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ - un ieskaitot raudoshas pensionares kas vienmer ir balsojushas par saviem gludi frizetiem seksa simboliem.
TanteSidra
T
Kalvitis velta mums savus smieklus, lidzigi ka Motte prokuraturai.
K-K
K
... Vai Strauss-Kahns ari vedis sev lidz Rostcildu, uz BEZABRENI un katram piedavas pa dukatam ? Tad jutis izpildits ir pienakums tam svetais Pa grasi iedot Ikvienam nabagam ...
K-K
K
'... Nu surpu, jus vajie sturgalvigie tarpi ! Mans prats bij cietaks neka kada(m) jums, Sirds lielaka,un vairak vienmer patikas (taisit rebes) Pret vardiem vardu, zobiem zobu cirst; (ari darba snaust) Bet nu es redzu, (pret tautas gribu) ierocis mums - salms...' Ari Sekspirs. Kalvisa un TP izprasta sodienas realitate
Bet
B
vai savu labklājību būdams amatos Kalvītis neuztaisīja? Tagad, žurkas pamet grimstošo kuģi.
Zigurds
Z
Latviešu tautai no kauna jāielien šindera mēslu mucā. Ja Zinātņu akademijas prezidents, slaveni mākslinieki, pat dievinātais Pauls pretlikumīgi tālrādē ar pilnu muti reklamēja skaidri apzinātu noziedznieku bandu, ja vēlētāji sajūsmā atbalstīja atmaskotos krievu mafijas lielākos kretīnus, tad latviešiem visi tie mēsli jāuzlej pašiem uz savas galvas. Ieskaitot skolotājus un ārstus, kur gaudo par sliktu dzīvi. Un jāstājās rindā pie Krievijas vēstniecības pēc ergļotās pases un jādodās uz to valsti, kuras mafijai kalpo viņu ievēlētā valdīšana. Kur valda dinamietis puspulkvedis ar cara ambīcijām.
Bo
B
Nesapratu, kalab žurnālists precīzi nosauca rindkopu no kristiešu grāmatas. Bišķiņ pārcenties, manuprāt. Es to nosauktu par stila izjūtas trūkumu.
Paija
P
Jā, bijušie politiķi, kuri kaut kādu apsverumu dēļ izgāzušies vai sataisījuši ¨šmuci" arkartīgi ieinteresēti pievēršas sportam. Piemēram ,Edgars Jaunups (JL) basketbolistu valdes priekšsēdis (kaut kas tamlīdzīgs). Simts gadus Jaunups tika interesējies par basketbolu... :-( Bet - tas ir naudīgs amats un slava ar garantēta, aprakstīti E.J. "gājieni " un pozas medijos u.tml. - labāk nekā deputātam. Un Kalvītis ar visu viņa neveiklo sportisko stāju kļuvis pilnīgi par Latvijas lielāko hokeja profu. Jo arī hokejā nauda nāks kā pa reni un slava vēl lielāka nekā nīkulīgam deputātam. Caurkritušie deputāti uzkundzējas SPORTAM.
Bille
B
Nekur viņš nekrīt. Ir ielikti stabili pamati sievas biznesam, pašam cerības uz amatu Lattelekom. Treknie gadi būs un būs.
Vuarzazi
V
Strauss-Kahns (SVF prezidents) francu televizija aizvakar teica, ka Latvijai ir vis dramatiskaka krize Eiropas Savienibaa. Par to mums japateicas Kalvitim!
neitro > tam c
n
Zini ko, izbeidz šito stulbo pļurkšķēšanu par to, ka tikai tautas daļa nav apmierināta ar TP. Tās jūsu (oranžo) demagoģiskās runas galīgi piegriezušās. Bet 'tās lielās izsaimniekošanas arhitektus kādreiz sauks pie atbildības, darītāji atradušies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas