Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pauls Raudseps: Latvija zem lupas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
Rimšēvicam un komandai nav ne saata, ne goda. Vinji mums prasti "taisa virsuu".
no malas
n
Rimshevics sēdot gultā, ēda brokastu maizi un domā, a davai ka, panemshu piegriezīshu tam debilajam Dombrivskim, lai tur daudz ned*rš par manu svēto algu, atradies kroplis. Tagad dubults prieks! Tiku pat ieksh Financial Times. Ak, dies, esmu laikam baigi svarīgs džeks!
I.B.
I
Ārējā spiediena rezultātā TOMĒR sāk , kaut lēni, mainīties uz labo pusi.
...
.
Bet ņemot plašāku - visas tautas kontekstu, - katastrofāli trūkst godīgu un spriestspējīgu cilveku. Un pazudis kauns.
!
!
Piekrīu- politikas analīzes Latvijas medijos tiešām katastrofāli iztrūkst. Ir labākajā gadījumā nervozi komentāri.
Rita N.
R
Ļoti precīzs komentārs. Ir ļoti maz Latvijas politiķu, kas savu darbību vispār ir spējīgai analizēt ārpolitiskā kontekstā un salikt zināmā cēloņseku sakarībā. Iespējams tās vienkārši ir izglītības trūkuma sekas un domāšanas pieraduma trūkums, kā arī izcili zema valstiskuma risku izjūta. Man ļoti trūkst šāda tipa politikas analīzes arī Latvijas mēdijos. Ārpolitikas vispār ir maz, bet analīzes praktiski nav. Gaidu vēl.
Augusts
A
Par valstslietām Rimšēvics nezvana,bet savs maks ir pāri visam.
dzeris
d
"Mūsu amatpersonu vairākums pieraduši plunčāties savā pīļu dīķī", un par saviem vārdiem nekādu atbildību nenest - 100%. Kas attiecas uz Rimševicu un visu viņa komandu ar milzīgām algām - laikam Es un ASV pagrūti saprast, kā var maksāt tādas algas valstī, kas tuva bankrotam, un kurā samazina 150 ls lielu pensiju. Man, personīgi, arī grūti to saprast. Izskatās, Rimšēvicam un komandai visrsroku ņem alkatība, un valsts prestižs tiem neinteresē. Bet, mums taču ir saeima, kas, galu galā, varētu nedaudz šo te kungu apetītes ierobežot, ja jau pašiem nepielec? Tas ir principa jautājums - vai noteikumus diktēs valsts, vai rimševici? kaut arī, saprotams, - līgumi, utt., bet, gan jau ko izdarīt var?
Kaspers
K
Rietumeiropas bažas par Latviju nav īsti pareizas, viņiem būtu jābažījas pašiem par sevi. Viņi slimo ar tām pašām kaitēm, kā Latvija, tikai vieglākā formā. Rietumeiropa pienācīgi nekontrolē finansistus. Arī Rietumeiropa cieš no kapitāla aizplūšanas. ASV šīm problēmām pieiet daudz saprātīgāk un ir pratusi ierobežot kapitāla aizplūšanu. Eirosavienības pārvaldīšana vēl nav sasniegusi pienācīgu līmeni, tā ir pārāk decentralizēta, haotiska un perifēriju diskriminējoša.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas