Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pauls Raudseps: Maza laiviņa tekošā kontā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis
J
Starp citu tepat ražotie Dzintara šampūni ir daudz labāki nekā Polijā vai Bulgārijā ražots Garnier vai L'Oreal
Janis
J
Ideāli. Lieliski. Pērkam Latvijas preci. Un tas viss neraugoties uz to, ka katru pārskaitām milzīgas summas procentu maksājumu ārzemju bankām...
nn
n
vairakus miljonus bilances pozitivaja dala deva paradniekiem atnemto auto pardosana arzemees.. "Pēdējo astoņu mēnešu laikā no Latvijas izvesti aptuveni divi tūkstoši jaunu automašīnu, kuru kopējā vērtība ir aptuveni 40 miljoni eiro (28 miljoni latu), liecina CSDD dati. Pārsvarā tās ir mašīnas, kuras līzinga kompānijas atņēmušas saviem klientiem, kuri nespēj veikt ikmēneša maksājumus, pirmdien ziņo laikraksts "Teļegraf". "
viks
v
Saprotu kaT/B atdotā Satiksmes ministrija ir acīmredzams kompromiss starpJL unvecajiem vēžiem taču vai tā nebūs pārāk augsta cena valdības sastādīšanas spēlēs. Arvien vairāk pārliecinos ka izdarot šo pussoli JL būs zaudējis vairāk nekā iesaistot plašajā koalīcijas valdībā SC un uzticot vadīt Satiksmes ministriju pie tam ņemot vērā faktu ka pāsvarā ar tranzīta biznesu ir nodarbinātas krievu izcelsmes kapitāla firmas. Padzilinoties krīzei domāju ka bez SC pārstāvniecības valdībā neiztiksim bet laiks rīcībai būs pazaudēts.
johaidi
j
apmeram 20 miljardi
nu nu
n
Dzeri, ko tu atkal te, tev taču bibliotēka jājauc un SC valdībā jādabū!
dzeris
d
Jā, vismaz kaut kas pozitīvs, žēl tikai, ka tas pozitīvais ir nevis kādas mūsu mērķtiecīgas darbības, bet gan daudzu gadu bezdarbības un patreizējās krīzes un nabadzības sekas. Cik saprotu, pagaidām Latvija kaut cik izdzīvo uz tranzīta rēķina. Tranzīta cauri Krievijai. Un te nu es absolūti neizprotu, kādu loģisku apsvērumu dēl par satiksmes ministru tikai iecelts taisni TB pārstāvis, ziniot, cik ļoti Krievijā" mīl" šo partiju, nedomāju, ka tas nāks par labu tranzītam, nemaz jau nerunājot par TB saistību ar Lembergu un Šleseru. Par labu tranzītam, un ne tikai, nenāktu arī kādi aizligumi svinēt 9. maiju, kas krieviem ir lielākie svētki, un par ko , maigi izsakoties, ne visai gudrais, bet skaļais JL politiķis O.Ppulks un vēl daži te sāk absolūti bezatbildīgi bļaustīties, parādot savu totālo stulbumu un netālredzīgumu. Jo riskēt ar tranzīta, tātad arī pagaidām vienīgā stabilā ienākuma, kas ir Latvijai. interesēm, pie patreizējas ekonomiskas situācijas, lai paceltu savu reitingu, var vai nu totāli bezatbildīgs stulbenis, vai nu valsts ienaidnieks un provokators. Un to, ka uz ko tādu Krievijas atbilde sekos nekavējoties, šaubīties navajag.
Jecis
J
Protams ziņa patīkama, bet lai nodzēstu milzīgo iepriekšējo gadu parādu, kuru neviens vēl nav precīzi(kaut uz miljardu) nosaucis, ārējās tirdzniecības bilancei jākļust pozitīvai apmēram par miljardu gadā. Arī privātie kredīti ir jānopelna vai nu šeit vai jāatved nociturienes. Šeit nopelnīt nebūs iespējams, brauks uz Kanādu vai Austrāliju, kur krīzes ietekme esot mazāka. Vēl applausu laiks nav pienācis. Vēl tikai ieejam deflācijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas