Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pauls Raudseps: Mūsu cilvēki EP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Kas tas Raudseps tāds ir?Latvijas cars,kas nosaka kas katram deputātam jādara.Par ūdres kandidatūras noraidīšanu.Neredzēju nekādu kļūdu .VIss atbilda rietumu demokrātijas labākiem paraugiem.Kāds taču bija jānoraida .Nu trāpijās Ūdre.Viss notika pēc labākiem politiskā teātra likumiem.
eleja
e
par mirski labs
Pipo
P
Mūsu EP deputāti pašlaik ir tikai pumpuri, leknajā atalgojuma vidē uzplauks ziedi, par kuriem dzirdēsim pārsteidzošas atklāsmes. Raibai kompānijai, raibas darba iespējas un izpildījums. Interesanta šī blice būtu lidmašīnā, kad avārijas brīdī, uz astoņiem ,, kolēģiem,, būtu trīs izplētņi.
bbc
b
iespējams, ka tieši Rubiks atšķirībā no patriotiem, daudz vairāk aizstāvēs LV intereses.
dzeris
d
Jā, īpaši Godmanis jau nu tut nokļuva pelnīti, dsagraudams visu, ko varēja te sagraut, pusgadu nedarīdams neko, lai saglābtu budžetu utt. Diez vai tur viņa tukšā rezonēšana un auss kasīšana kādam liksies tik aizraujoša, kā naivajam Latvijas vēlētājam. Nu, Kalnieti vienkārši var apsveikt - panākusi visu, ko gribējusi, tātad operācija ar JL sašķelšanu nebija veltīga. Nu ko, laimīgu intrigu vērpšanu tur!
Vija
V
Jāpiekrīt zvirbulēna domai, ka mūsu EP deputātu atrašanās Briselē ir tikai viņu pašu personīgā veiksme, kur ar Latvijas sabiedrības labklājību nav nekāda sakara! Tāda žurnālista papļāpāšana sasaucas ar padomiju laika avīžu saturu!
chingacguks
c
Man iedveš šausmas fakts, ka Godmanis ES pārstāvēs Latviju - viņam var likties, ka mūsu bērniem pašlaik ir uzlikta pārāk maza parādu nasta. Šo fruktu ar visu viņa bandu vajag tiesāt!
zvirbulēns
z
mums tomēr būtu jānovēl šiem pieciem mūsu Eiropas Parlamenta (EP) deputātiem veiksmi šonedēļ sāktajā darbā, jo viņu sekmes vai to trūkums var ietekmēt visu mūsu labklājību — -------------------- Jūs murgojat!
Valdiņš
V
"...bet līdz brīdim, kad ekscentriskais A.Mirskis būs sapratis, kur viņš ir nonācis un ko viņš īsti tur dara, viņa pilnvaru laiks jau ies uz beigām." :))))))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas