Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pauls Raudseps: Postošie solījumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sumbrs
S
Es nebalsošu par Šleseru. Daudzi balsos, jo spēcīgākie argumenti pret viņu izskan nepārliecinoši un klusināti. Arī šajā rakstā tie nav jūtami. Taču spēcīgākie argumenti pret viņu ir daudz spēcīgāki nekā Raudsepa izklāstītie. (Ja būtu tikai šeit skartie argumenti, noteiktā situācijā varbūt varētu vēl padomāt, vai Šlesers nav mazākais ļaunums.) Par Šleseru tagad mēdz izteikties tā, it kā viņš būtu viens. Aiz viņa taču ir partija! Ideoloģiski tā gan ir bezgaumīgi raiba partija, taču nevar noliegt, ka tā ir 90. gadu "Latvijas ceļa" mantiniece - gan personu, gan politikas ziņā. Tautas partija šo partiju noveda līdz klīniskai nāvei, taču Šlesers šajā vērtīgajā politiskajā līķī iepūta jaunu dzīvību un arī pats uz šā "pontona" izglābās no politiskas nāves. Visi 90. gadu sakari, legālā un nelegālā aģentūra ir saglabājušies. Klāt nākuši jauni spēlētāji - Ameriks, jaunais Bojārs, mazāk pazīstamu seju spiets. "Latvijas ceļš" ir pirmais un galvenais Latvijas pēcatmodas traģēdijas vaininieks. Lai gan politiskās korupcijas kuģi, ko tas uzbūvēja, pirātiski pārtvēra Tautas partija, kuģa zemūdens daļa joprojām ir LC aģentūras rokās. Tas ir īstais politiskais astoņkājis, kas žņaudz nost Latviju. (Šleseram tajā pieder tikai neliela daļa, varbūt pat mazāka nekā Lembergam.) Latvijas nākotne ir atkarīga no tā, vai nākamās saeimas vēlētāji izmantos iespēju no LC/TP astoņkāja tikt vaļā. ĻPP/LC iesēdināšana Rīgas domē to ļoti apgrūtinās. Šlesera enerģijas un solījumu aizrautajiem (Stendzenieka reklāmu savaldzinātajiem) vajadzētu to visu pārdomāt un griezties pie sava elka ar aicinājumu, kura tekstā var izmantot kaut vai mobilā telefona firmu sludinājumu stilu. :Piemērs "Šleser, nāc no savas partijas un, saglabājot savus solījumus, pārej uz jebkuru partiju, kas nav bijusi pie varas. Tu būsi pacēlis Rīgu, Tu būsi izglābis Latviju." Par labām pārmaiņām!
Pipo
P
Ak Tauta, kā Tu krāpta tiec !
reņģēdājs
r
Kauns atzīties,bet nesapratu,pēc kādām pazīmēm Raudseps atšķir postošus solījumus no nepostošiem? Kā var nesolīt? - šīs spārnotās folkloras autors nav Šlesers,bet vēl augstāka ranga valsts amatpersona,kas izpildīja vēl mazāk solījumu,tomēr arī tagad ieņem ļoti atbildīgu amatu.Taču Raudsepam nav nekādu iebildumu. Jeb varbūt nav nekādu principu,tikai melnbaltais redzējums - savējie un ienaidnieki.Kā "Cīņā"?
Ilmārs
I
Ir arī labā ziņa. Šlesers nesola Rīgā uzbūvēt kosmodromu, kaut vai maziņu, kaut vai privātajiem kosmokuģiem. Tas priecē!
Vasjuki
V
Eu, nevar kāds mākslinieks uztaisīt multfilmu/komisku sēriju par Šleseru, kas sola R"igu pārvērst par Lielajiem Vasjukiem, kur drīzumā notiks starpgalaktiku šaha turnīrs?
dzeris
d
Sen vajadzēja ārkārtas vēlēšanas, sen būtu citi, un tāds bardaks un tizlums nebūtu.
Andris
A
Ātrāk notiktu tās vēlēšanas. Citādi pirms vēlēšanām polītiķi ir totāli impotenti.
Spicais
S
Raksts labs. Nelaime tā. ka 2/3 Latvijas sabiedrības (vēlētāju) situāciju analizēt nespēj.Visi šie reklāmu veidotāju klipi domāti tieši šai auditorijai. Vēlēšanu rezultāti Rīgā iepriecinoši nebūs.
Vita
V
Jā, vai nav jau par vēlu devalvācijai? Vai nenogrimsim ar visu latu?
Vita
V
Paldies!
dzeris
d
Nu nebūs tas Šlesers Rīgas mērs, nebūs, man šķiet, sacelta pārāk liela histērija. Daudz nopietnāka problēma ir tā, kā valdība plāno saniegt to 7% deficītu un sa';nemt to aizdevumu, par to vajadzētu satraukties, pagaidām tam nav ne tuvu, ministriju aparāts slaidi turpina spļaut virsū visien taupības pasākumiem, nekāda birokrātijas mazināšana reāli nenotiek, naviems ne par ko neatbild, vietējās bankas arī drīz naudu nedos, ko tad dsrīs? Un SVF jau nu noteikti nedos arī nākamo tranšu, un es viņu vietā darītu tāpat, viņi redz to bardaku un to, ka netiek ieviestas elementāras SVF rekomendācijas - ierēdņu materiāla un tiesiskā atbildība par tēriņiem. Es nesaprotu, jau taisās drukāt repšikus vai rimševikus, vai kā vēl tos sauks - savu naudu, vai pāriet uz taloniem, bet lats - stabils, kad visur citur valūtas devalvēja?.Drukāsim papīrīšus iekšējai lietošanai, bet latu turēsim stabilu, un izliksimies, ka kaut ko tur reformējam, bet, īstenībā, tikai runāsim, tā es saprotu? Pareizāk sakot, nesaprotu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas