Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pauls Raudseps: Šajā — mūsu valstī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilze G
I
Puul, paldies! Šo valsti mēs paši esam radījuši, un pašiem mums tā jāmīl un jāsalabo. Lai vairāk būtu tādu, kas sirdī tur Latvijas ideālo tēlu! lai kāda tagad ir Latvija, es to simt un tūkstoš reižu atpakaļ nemainītu pret to smacīgo purvu, kur dzīvojām padomju laikā. Šī ir vienīgā valsts, kas ir Mūsu valsts.
aizspogulija
a
Tautas Partija un LPP/LC ir izdrījušas visu, lai cilvēki teiktu "šajā valstī", nevis "manā valstī". Es ar katru dienu brīnos vairāk un vairāk par to, kā šo partiju darboņiem nekaunība aug kā rauga mīkla. Tautas Partija un LPP/LC būtu jāaizliedz ar likumu, jo kaitējumu, ko šie grupējumi ir nodarījuši Latvijai, nav iespējams uzskaitīt.
Zelma Birzniece
Z
Milie komentetaji,Puskinam dzejoli "Piemineklis" ir tadas rindas Lai tevi pel,lai tevi lieli visu uznem gausi un mulkim preti neruna"Laujiet,lai tas,kas sevi sauc par cilveku runa viens pats.Apniks un iestasies miers un klusums.Mulkibai nav gala
Lurike
L
Mana valsts visu laiku, tikai kalpi rijīgi un slinki. Un aizslēguši durvis, lai nevaru viņus patriekt bez viņu pašu atļaujas. Kā jums patīk tas tēls? Un kurš aizliegs šajā portālā lietot svešvalodas, lai diskusijas būtu kvalitatīvākas?
Žubīte
Ž
Piekrītu P. Raudsepam, vārdi ir svarīgi. Manā valstī latviešu valoda ir vienigā valoda. Nu, ja neprot, lūdzu lietot kādu no starptautiski pieņemtajām sazināšanās valodām, kā angļu, varbūt franču. Varētu sanākt saruna, ja ne saprašanās.
Jautājums
J
Es arī jau sen esmu novērojusi, ka šī valsts man ir uzsēdusies uz kakla ar visiem šīs valsts politiķiem, kas pilnīgi ir aizmirsuši par mūsu valsti un mūsu tautu. Vēl kaut kur figurē šīs valsts īstie saimnieki, bet vārdos parasti tos izvairās nosaukt. Kas manai tautai nozaga mūsu valsti?
Antipanorāmisc
A
Paldies,Raudsep! Jūs žurnālisti kopā ar Jurkānu un ārzemju latviešiem ieviesat šo"" this country"". Jūs pievaimanājat vājtelevīziju un Jūs Dienu padarījat par VĀJDIENU. Bet PALDIES, ka esat atguvies! Atgriezīsimies pie savas Latvijas. Beidzot sapratāt, kāds ir mēdiju spēks. Beidzot varbūt žurnalisti mums atdos arī mūsu televīziju,ko pasi padarijusi par šausmu kambari un sabiedribas frustrētaju, nevis veidotāju,Lai Jums izdodas,Rausep!
Varbūt kaut kā tā
V
Jā, daudzas reizes esmu sajutis nepatiku, kad lieto "šajā valstī". Neesmu lietojis. Gandarījums. Nav pielipis. Un nav sveša ne valsts, ne tauta...latviešu tauta.Mana tauta. Mūsu tauta.Manējā. Pēc iespējas biežāk to sajust. Sev un mums visiem.
Varbūt kaut kā tā
V
Mūsu valsts, Latvija. Teiksim tā visi no sirds!
dzeris - čiepa
d
Kamēr būs daudz tādu nozombēto kā tu, tie tavi elki mierīgi slauks to valsti, par jums smiesies, turot jūs par lohiem, un jūs viņiem vēl aplaudēsiet un bļausiet - "tā ir mūsu valsts, tā ir mūsu valsts...".
zvirbulēns
z
Šajā valstī - citādi nemaz nav iespējams sacīt, ibo šī valsts ir latslāvija - valsts bez formas un satura, atbaidoš, nesaprotams veidojums. Slāvi, zviedri, jeņķi, ēbreji un velns viņu zina kas vēl bradā šo zemi kā traki, un visam pa virsu Dienas koptā ideoloģija - visiem te jājūtās labi, katrs prusaks, kas te lēkā ir mūsu. P.S. Raudsep, Jūs strādājat uz zviedriem, SVF, vai to Jums neviens nav teicis? Jums šī valsts ir kā medusmaize, te Jums ļauj brīvi planēt visur un nekur.
vilis
v
Reti bet labi.Komentari-dazadi,man vairak patik pozitivisti."Celovek" demonstre krievvalodigo poziciju.Loti labi,ka ir internets- crazu vidna dur.
HipnotiskaisBrauciens
H
Eh, īstais laiks pagriezt skaļāk un dziedāt līdzi Grodumam : dzimtā valoda....pasmejies pie sevis....kad tu nespēsi ne dziedāt, ne raudāt.....
Mana
M
Mana valsts ir Latvija. Ne Latslāvija. Tā nav un nebūsmana valsts.
Mana
M
Jā, daudzas reizes esmu sajutis nepatiku, kad lieto "šajā valstī". Neesmu lietojis. Gandarījums. Nav pielipis. Un nav sveša ne valsts, ne tauta...latviešu tauta.Mana tauta. Mūsu tauta.Manējā. Pēc iespējas biežāk to sajust. Sev un mums visiem. P.S. Šī tauta...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas