Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pauls Raudseps: Spēks un vājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Troll
T
Zigurdam ir liela taisnība: Pauls pa šo laiku, kamēr dzīvo Latvijā, ir mazbikin apsovjetizējies. "...daudzi gaida arī lielas izmaiņas..." ;-) Paul, nevis izmaiņas, bet PĀRMAIŅAS gaida! Izmainīt var, piemēram, naudu. Vai arī saki: "izmeņēņijas" un liec pēdiņās.
Rectifier
R
ZIGUDRS
Zigurds
Z
P. S. Jābrīnās kā latviešie, skojot krieviem, britu naudu nesauc par funtiem. Kaut gan -sekojot barelu gadījumam - būtu jāsaka paundi. Un jūdzes vietā - mailes utt.
Zigurds
Z
Piedodiet, uzlieciet lūdzu brilles un tad paskatieties tālrādēs, kur katru dienu var redzēt tās mucas. Lielākoties zaļā krāsā. Itin visas latviešu raidstacijas ārzemēs vienmēr letoja vārdu MUCA. Tikai krievinātie latvijieši, kuriem slinkums paskatīties vārdnīcās - tāpat kā krieviem - ķēmojās pakaļ "malogramotnim" krieviem. Stap citu ir atšķir'ba - britu imperiskā muca un amerikāņu petrolejas muca. Kapēc tad jūs britu naudas vienības nesauciet par funtiem, bet gan par mārciņām. Tad jūs spējiet paskatīties vārdnīcā! Un cienīt latviešu valodu.
Pakts
P
Ed desinu un nespriez te
Pakts
P
club of freeky idiots
desa
d
Ruaudsepam 100% taisniba. Vēl tikai redzēsim, ko Latvijai nozīmēs Medvedjeva-Obamas pakti.....
jjjeee
j
Naftu pardod barelos nevis mucaas, gurdiniek. Viens barels ir 42 galoni vai nepilni 159 litri.
Lurike
L
Kas Zigurdam liedz dot padomu bez ironijas?
Zigurds
Z
Lietas ir sarežgītākās. Taču krievi [cilvēki!] ir otrā šķira. Valstiskums un pareizticība stāv pāri visam. Nauda propagandai un varas demonstrēšanai vienmēr pietiks. Nomadi ka siseņi, noēduši pliku savu teritoriju, meklēs nākošo. Kad tā būs apēsta, tad neklēs trešo utt. Joprojam krievi izmanto amerikāņu dāvāto naudu, lai tiktu vaļā no kolosāliem ķīmisko kaujas ieroču kalniem. Vai sapvušām atomzemūdenēm. Tikmēr izskatās, ka amerikāņi par spīti visam, netaisās likvidēt militāro lidlauku Kirgizijā. Raudsepa kungs, jums jau gan vajadzētu zināt, ka barrel ir muca. Tās katru dienu var redzet tālrādē,kaut vai CNN. Krievi nejēdz vai negrib iztulkot svešvārdus. Kapēc latviešiem jādara tāpat? Tā ir ar daudzām ušņām, kas caur krievu valodu [otrā valsts valoda!] pieķēzījušas latviešu valodu. Šajā ziņā DIENA ir stipri grēcīga.
Zancis Grīnbergs (a)
Z
Krīze ir sods cilvēkiem par viņa patērētāja dabu....
Zancis Grīnbergs (a)
Z
Bet ziniet, visi pētnieki pārsvarā ir teorētiķi, zinātnieki, viņi nekad nav saskārušies ar dzīves realitāti - kā jāstrādā, lai sapelnītu dieniško maizīti, viņu algas vienmēr nākušas no nodokļu maksātāju kabatas....?? No valsts dotācijām, no biznesa cilvēkiem....?? Visa zinātne ir laba un skaista teorija, un tas nenozīmē, ka vienmēr notiek tā, kā tas ir teorijā.... Dzīvē viss ir savādāk... Nevienmēr attīstot kādu nozari, notiek ekonomija....Cilvēks ir patērētājs...
Troll
T
To: СR Nekā nebija! Stāvoklim pasliktinoties, Krievijai aizvien vairāk kļūst vajadzīgs "mazs uzvarnesošs kariņš", jo krievam pamatvajadzības ir otrajā plānā, ar taviem vārdiem - pie vienas vietas, - viņš ir ar mieru dzīvot pusbadā un pat badā, ja zina, ka "roģina" paplašinās. Par to liecina visa Krievijas un krievu caru vēsture. Jo asiņaināks cars, jo lielāks ir tautas atbalsts viņam. Bet kas zaudē kādu teritoriju, lai arī galīgi nevajadzīgu, tas izpelnās tautas nicinājumu un krīt. Vai Putins un Medveģevs grib krist? Taču nē...
CR
C
Tik drūmās krāsās es situāciju nekrāsotu, jo pašā krievzemē mēsli ir pietiekami. Padomju laikos varēja beidīt ar slikto kapitālismu, bet tagad ļoti daudzi ir pabījuši pasaulē un var salīdzināt un rezultāts Krievijai nev par labu. Takā visticamāk pasliktinoties situācijai Krievija turpinās ārējo ienaidnieku politiku, taču tas paliks politiķu līmenī, jo cilvēkiem vienkārši viss būs pie vienas vietas, jo būs jāapmierina pamatvajadzības, ēšana, kredīti utt.
dzeris
d
Istenībā jau tā Krievija dara to pašu, ko citas lielvalstis, tikai daudz primitīvākā un brutālākā veidā. Bet ES arī spiesta daudz kur atteikties no saviem principiem, koķetējot ar diktatoriem ekonomisko interešu vārdā, tuvākie piemēri ir Lukašenko, Alijevs, Nazarbajevs, nemaz jau nerunājot par ES totālo tizlumu savu( kristīgo, liberālo) vērtību aizstāvēšanā ES iekšienē, un ļaujot ienācējiem - musulmaņiem daudzās jomās praktiski diktēt noteikumus savās (ES) mājās. Tai pat laikā Ķīna un tagad jau arī Krievija izspiež eiropiešus no Āfrikas, jo tiem nav nekādi principi, un tie prot sarunāties ar diktatoriņiem viņu valodā. Eiropa aptaukojusies, Kortesi un Kolumbi vairs nedzimst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas