Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pauž bažas par turpmāko Dziesmu svētku norisi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Biedriiba dibinaata ar domu -nepiellaut muusu tautas kultuuras,izgliitiibas un identitaates izniicinaassanu,kas ssobriid aktiivi notiek ... Luudzu esiet aktiivi taas atbalstiitaaji...
kas
k
tu labāk paskaties televīziju kur Kēningsbergas okupanti bļauj-doloi putļera hoķim v Germaņiju! nevis te vankšķi par latviešu kultūru.
Hava
H
Cik koristu piedalījās Dziesmu svētkos 1873. gadā?
Человек
Ч
Krievu aģenti tagad grib ķerties klāt latviešu dziesmu svētkiem, jo tas ir galvenais, kas grūtos laikos uztur latviešu morāli un kopības sajūtu.
monitors
m
Diez kā tie Dziesmu svētki notika 1873.gadā? Vai tad arī kaut kādas naudas nāca no valsts budžeta?
garām
g
Tu maldies, Juhan.
Juhans
J
Mūsu Kultūras ministraijai nav nekāda sakara ar Dziesmu svētkiem - kultūras ministija atbild par profesionālo kultūru. Ir steigšus jābeidz piebarot barotavas klienti. Tie tur rindā atkal. Cilvēki, ja grib dziedāt un dancot, lai to dara. Ja grib taisīt Dziesmu svētkus - lai taisa, bet par savu naudu. Kāpēc citiem jāpiemaksā? Un ļoti lūdzu nepīt tur iekšā politiku. Jo uzreiz "ož" pēc barotavām.
Vaimanāšana
V
Tiešām vaimanātāji, latvieši! Kāpēc Purviņa šeit neuzraksta, cik to vaimanātāju un kādi sestdien bija ieradušies uz sapulci. Cik man stāstīja tur bijušie, esot bijuši zem 50, un tikai kaut kādi neapmierinātie diriģenti. Un tie runā vairāku desmitu tūkstošu vārdā? Es neesmu nevienu pilnvarojis runāt.
Dziesmu svētki
D
Piekrītu. Cik atceros, ne jau tikai diriģenti saņēma lielas naudas, vislielākās saņēma demakovas birojs
Человек
Ч
Судя по тому, что количество плюсов превалирует над количеством минусов, то большая часть читателей радуется, что у праздника песни и пляски возникли трудности и возможность конца.
ginta
g
JUMS ir taisnība.... Bet-valsts iegrūdīs naudu miljardos, kā to ir darījusi, Krasovickim&Co... Pašdarbniekus vajadzētu godāt un sumināt par viņu devumu-pēc darba kopt tautas mantojumu-un kā jau kāds cits minēja-tas viss jau arī naudiņu maksā... Šai valdībai -tas zem astes
nūģis
n
pareizi,..mēra laikā taču senči atlika dzīru,visu citu,izklaižu rīkošanu
mans
m
interesanti kādas dotācijas saņēma latvieši, kas aizsāka dziesmu svetku tradīciju. Vai tiešām šie svētki var pasavēt tikai,ja iedod naudu. Ja naudas nebūs, tad nevienam nebūs interesanti tajos dziedāt vai skatīties? Beidzam ņerkstēt!
krutofals
k
db nozīmē dienas biznes.
Taivāns
T
Dziesmu svētkus vajag vienkārši izmest pa logu. Tas tikai dažu hobijs! Hobiji nav jāapmaksā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas