Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pāvilostā sakaru tornis gan robežsardzei, gan Jūras spēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zinu
z
Nja, autore kaut ko padzirdējusi kaut kur, tagad tādu sviestu palaidusi ka prieks.. Būtu vispirms paskatijusies uz to "PSRS torni" , VRS torni un jauno JS uzcelto... AM neizdarības dēļ sistēmas nodošana aizkavēsies uz uuuuuuuuuuuuuuuuuuu laiku..... un VRS sistēma knapi dzīvi velk, nenormālo piķi grūž lai varētu vispār domāt par savienošanu ar JS sistēmu.... Un projektam nodokļu maksātāju nauda netiek izmantota - projektu finansē NATO
B.
B
neapstrīdu līdzīgumu funkcionalitātē un situācijas absurdumu, tomēr izskatā šiem abiem torņiem līdzīgs ir tikai tas, ka tie abi principā ir torņi - viens 3x garāks par otru (un šķībāks) , viens uz viena, otrs - uz trim balstiem...
ZBL
Z
Galvenais ka abās atbildīgajās ministrijās bija TP ministri. Profesionāļi!
Dainis
D
Apbrīnoja žurnālistes nekompetence. Neko nezin , bet raksta. Brīnos kā AM nesudz tiesā par neslavas celšanu.
dzeris
d
Visiem vajag nopelnīt, gan vieniem, gan otriem! Taupības režīms muļķuzemē rullē!
Janis
J
Diemžēl jāatzīst , ka mūsu žurnālistu sagatavotie materiāli ir tikpat vāji un nekompetenti , cik AM vai IeM darbība šajos projektos. Varēja jau papētīt , ka AM ierēdņu dēļ šovasar novērošanas sistēma netiks nodota un diez vai tas notiks arī nākamvasar.
Buba
B
Tikai naivuļiem var izskatīties nesaprotami. Katram kampējpartijas ministram jādod savs pienesums mākoņtēvam, - gan AM Minetam, gan IeM dižpļurkšķim ( tagad gan jau TM, bet arī tā varētu pasūtīt novērošanas torni)
st
s
"Pavisam tuvu viens otram Pāvilostā uzslējušies divi ārēji un funkcionāli līdzīgi sakaru torņi." Patiesībā šie torņi ir ļoti, ļoti atšķirīgi. :)
nu jā
n
vai DIena nepreendē būt par vienu no centrālajiem laikrakstiem?? vai tiešām ir grūti virsrakstu uzrakstīt gramatiski pareizi?? Kauns Guntai Slogai vai kurš nu tur to ievieto interneta versijā.
Dārznieks
D
Nākošais etaps - uz " izdevīgiem " noteikumiem nodot torņus privātai apsaimniekošanai un viens otram izīrēt AM un IM vajadzībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas