Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pazudušais Endijs bijis noslēgts, par viņa darbiem nav zinājuši tuvinieki

Policija noliedz, ka būtu nonākusi strupceļā, meklējot pirms trim mēnešiem pazudušo Endiju Dālderi, šodien raksta laikraksts Diena. Lai arī Endijs tiek raksturots pozitīvi, tomēr izrādās, ka puisis bijis ļoti noslēgts. Par pazudušā darbiem, projektiem un finanšu apriti nav zinājuši pat viņa tuvinieki.

«Tikko sākam strādāt pie vienas versijas, meklēšanas rezultātā parādās vēl citas. Tas nav strupceļš, bet gan normāla likumsakarība,» norāda Valsts policijas (VP) Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena, taču detalizētāku informāciju nesniedz.

No nemitīgas meklēšanas un aizdomu spriedzes noguruši arī pazudušā Endija tuvinieki - brālis Mariuss un draudzene Zane. «Nepārbaudītu faktu palicis ļoti maz,» secina brālis.

Pēdējā publiskā informācija, kas saistīta ar jaunā vīrieša pazušanu, ir par atrasto atomašīnu, ar kuru braucis rīdzinieks.

Diena jau rakstīja, ka pērnā gada 23.decembrī ap plkst. 7.40 Endijs aizsteidzās uz aptieku pēc zālēm - draudzenei bija augsta temperatūra -, taču neatgriezās.

Policija ir noskaidrojusi personu, ar kuru pa mobilo telefonu sarunājies Endijs pazušanas dienā, taču, kamēr turpinās meklēšanas darbi, to neatklāj. Tikai mēnesi vēlāk - 22.janvārī - garāmgājēji Raņķa dambī kādā pagalmā pamanīja meklēšanā izsludināto automašīnu - melnu minivenu Mecedes Benz V 220.

Visu Anitas Āboliņas rakstu lasiet laikrakstā Diena šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas