Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pazudušais Endijs bijis noslēgts, par viņa darbiem nav zinājuši tuvinieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dūda
D
Vai tad zane parasti neparakstās kā zane? Palasot šos komentārus man ir žēl cilvēki, kas komentē, dēļ sava mazā smadzeņu satura. Man ir žēl Zani, es viņas vietā, būtu jau sajukusi prātā, šo divu, uztraukuma un neziņas pilno mēnešu laikā. Visu cieņu un ticību Zanei un Ģimenei!
Klimpa
K
Agrāk bija žēl Zani, žēl, ka puisis pazudis. Tagad vairs nē, jo palasot šī raksta komentārus, nojaušu kurus no tiem rakstījusi Zane un ziniet, vairs nebrīnos kādēļ Endijs bija tik noslēpumains un kādēļ neko nestāstīja. Tagad žēl tikai Endiju, nepaveicās puisim :(
Tīna
T
Un kā tieši tu, atvainojos, zini par to, ka ir un kas nav viņai gājuši pāri? Izklausās tipiski latviešu garā, skaudīgi un viena tante teica, nedodu ne 100, ka tu Zani acī neēsi redzējusi, bet gvelz stulbības. Es pieļauju, ka pēc bildes, kas publicēta iepriekšējā rakstā, spried. Kā tu izskatītos, ja būtu izraudājusi acis, negulējusi un nervozējusi jau 2. mēnesi? Beidz domāt ar pakaļu.
Klementīne
K
Padzīvojusi ir nodzīvota neatkarīgi no dzimšanas gada, kurai veču tanki gājuši pāri. 5o gados var izskatīties pievilcīga, dvēseliska sieviete un 20 gados var izskatīties kā novalkāta čība.
Tīna
T
Cik gadu, pēc tavām domām ir padzīvojušai sievietei, es neteiktu, ka sieviete ap 25 -- 26 gadu vecumā būtu padzīvojusi. Vai tik nav kāda skaudība???
Klementīne
K
Nu, meitene , Zane sen vairs nav. Piedodiet. Zane ir padzīvojusi sieviete. Bet Endijam viņa apnika, tādēļ aizmuka un noslēpās. Reiz ar bija pazudis kāds vīrietis un kad viņš atradās, tad stāstīja, ka nevarējis izturēt savu draudzeni, jo šī viņu kontrolējusi un komandējusi.
Ese
E
Pretīgi lasīt šo aprobežoto ļaužu komentārus, ja jūs skauģi esat, neglīti, resni, Jāņi Līgas, vai Laimdotas utml, kas ir neapmierināti ar savu izskatu, vārdu un seksuālo apmierinātību, ejat un pačatojat kaut kādā tvnet čatā, man kauns, ka esam dzimuši vienā valstī un nesam vienas valsts vārdu, dēļ tādiem pretīgiem, bezjūtīgiem cilvēkiem kā Jūs, es sajūtu sevī vēlmi, jums novēlēt ciešanas, ko izjūt Endija ģimene, draugi un mīļotā meitene. Pretīgi, jūs esat, nožēlojami un pretīgi insekti, nekas vairāk.
plintuss
p
Kas tas par endiju? Varbūt viņu nošāva tāpēc, ka viņam tik stulbs vārds?
soho
s
Nez, ja vinsh buutu mazinsh, resns un nesmuks, tad arii buutu tik daudz publicitaates???
O, nē
O
Un tu uzskati, ka tad, kad tavs draugs zaudē darbu, arī tev no viņa tūlīt un uz vietas ir jāaiziet. Nemaz neesi izmantotāja, tāda pati un vēl sliktāka!!!
zeltene
z
gan jau, ka džeks savārījis kādas ziepes saistībā ar naudas lietām un aizlaidies uz ārzemēm. vārdu sakot, vienkārši slēpjas.
Grand Total
G
Fui, cik nelietīgi un neķītri te viss tiek komentēts. Izlasot rakstu, sapratu - policijai viss jau ir skaidrs un ir noskaidrots. Vienīgi, vai nu slēpjot kaut kādu būtisku informāciju, vai arī vēloties pasargāt tuviniekus, šī informācija netiek izpausta. Tas arī viss. Tuvinieki gaida, bet policijai jau viss ir zināms.
es
e
Pilnīgi piekrītu ,,burciņai,,. Murgaini komentāri. Tā vien liekas, ka daļa komentētāju gulējuši starp Zani un Endiju....
>>
&
Nu jā, tieši tāda man arī priekšstatā bilde: kaulains, kājas ar tādiem ceļiem kā bumbuļiem, pelēcīgi bāla āda, sasvīdis, pelēki plāni taukaini mateļi un pumpas uz sejas :DDDDD
psc
p
drizak varetu but kaulains un nogribejies :D ja, daziem ir slima attieksme pret attiecibam... domajams ka pasam isti nav sievietes, bet komentaros gan prasa lai visi parejie butu tikluma kalngals.. :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas