Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pazudušo pusaudzi Montu atrod mirušu, visticamāk, nosalusi

Policija piektdien atradusi Ventspils novada Ugāles pagastā pazudušās Montas Rezes līķi, aģentūru BNS informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Linda Neimane-Zobena.

1994.gadā dzimusī Monta no dzīvesvietas Ugāles pagasta "Dārziņos" izgāja 18.februāra vakarā un tika uzskatīta par bezvēsts pazudušu.

Policija meitenes līķi atradusi piektdien pievakarē Ugāles pagasta Cirkalē, netālu no Cirkales muižas, kas atrodas 10 - 15 metrus no ceļa un 200 metrus no meitenes dzīves vietas. Montas mirstīgās atliekas atrastas sniegā, bez ārēji redzamām vardarbīgas nāves pazīmēm.

Policija arī norāda, lai arī jāgaida vēl ekspertu atzinums, sākotnējā informācija par meitenes nāves cēloni un iestāšanās laiku liecina, ka Monta nosalusi.

Laikraksts "Diena" sestdien, atsaucoties uz meitenes mātes stāstīto, vēstīja, ka Monta pazušanas vakarā ilgi sarunājusies pa telefonu ar kādu puisi - krietni par viņu vecāko Gati. Pieļauts, ka meitenes pazušanas iemesli varēja būt saistīti ar nelaimīgu mīlestību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas