Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Pēc tikšanās ar aizdevējiem Jaunsleinis neziņā par turpmāko sarunu gaitu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Komisārs Reksis
K
Bet kas ir šie anonīmie "aizdevēji"? Gribētos, lai arī viņi tiek saukti vārdos un uzvārdos. Jo no kāda par šo tirgošanos tomēr būs jāpieprasa atbildība.
novadnieks
n
... jaa , bet Grobiņas novads tuuliit peerk greideri par 110 štukaam.
Jolanta
J
Jaunsleinis neizpratnē - kāpēc aizdevēji prasa atskaites par pašvaldību izdevumiem. Aizdevēji pareizi dara - Pašvaldību darboņiem vienreiz jābeidz bāzt savās kabatās naudas maisi, tā vietā, lai palīdzētu iedzīvotājiem. Domāju, ka izdevumu daļā var atklāties zili brīnumi - nesaprotamu pirkumu un prēmiju - piemaksu izskatā.
Kādēļ mums vajadzīga LPS,
K
kad ir vides un regionu ministrija,kas ļoti labi varētu strādāt kopā roku rokā ar pašvaldībām.Pašvaldību vadītāji varētu iestāties skolotāju,ārstu,žurnalistu,vetārstu,dabas aizsardzības,teātra vai mednieku biedrībās.
  • 7
  • 0
Bez izšķērdības!
B
Tas būtu tikai normāli, ja pašvaldībās algām tiktu uzlikti griesti - neviens pašvaldības vadītājs nevar saņemt vairāk nekā premjers. Tā ir nodokļu maksātāju nauda, kuru pašvaldību darboņi tērē savām vajadzībām, un algas pašvaldībās ir nesamērīgi lielas /ne tikai priekšsēdētājiem vien/. Tas ir pilnīgi pareizi, ka aizdevēji prasa atskaiti. Lai tāds Jaunsleinis publisko savus ienākumus pirmām kārtām!
Ja jau mums LPS
J
tik ļoti vajadzīga,tad es nesaprotu kādēļ viņu kantoris,birojs nav Rēzeknē,Kuldīgā,Daugavpilī vai Cēsīs,bet viņam noteikti jābūt Vecr'ig'a.
  • 3
  • 0
HI HI HA HA
H
Tādam Jaunsleinim ---pāri 30000.00lati gadā!!!!!!!!!Pašvaldībām jāņem n ost!!lai izbeidz diskriminēt iedzīvotājus---mans IIN,mana daļa no izlīdzināšanas fon da---aiziet ---pašvaldību darbinieku dāsnajām algām un sliņķiem ---man trīs pirkstu kombinācija!!!Cerams ,ka SVF --IZDARĪS PAREIZI!!!!!!
  • 4
  • 1
vāverīte
v
Vispirms sen bija jānovāc šitais resnais komunistu purns un visa viņa banda, liekēžu bars, kuri uzkundzējušies un sūc tautas sviedrus un asaras. Tādu parazītu ir pilni Rīgas kantori. Ja viņus visus izmestu, nekāds budžets nebūtu jākonsolidē, vel krietni paliktu pāri gan priekš bērniem, māmiņām un pensionāriem, arī medicīnai un izglītībai. Kad beidzot tauta to sapratīs un sāks pieprasīt Rīgas kantoru iztīrīšanu?.
  • 3
  • 1
Vadītājiem griestus jau
V
vajadzēja noteikt pirmajā konsolidēšanas reizē,bet tad ZēZeeŠi sabāza savu lēņu,guberņu,departamentu aizsardzībai sarkanās līnijas,kas bija galvenā bremze ekonomikai,pašvaldības vēl šodien nedomā kā viņu teritorijās attīstīt pelnošus,ražojošus,pakalpojošus uzņēmumus,visu gaida tikai no Finansu vai Ekonomikas ministrijas.
  • 4
  • 0
niks
n
Visām pašvaldībām nu ir glaunas web lapas. Lūdzu, pašvaldniek, izlasi tās un paskaidro, kura tad no tām visām ir paredzējusi, ka tās teritorijā kāds kaut ko un kaut kad pelnīs, ražos, pakalpos u.taml. Tur nekur nav neviena vārda par tādiem sīkumiem. Tikai "tērēt". Labākajā gadījumā pensionāriem nokāst atkritumu savākšanas pakalpojumu naudu, kurus tie tāpat nokurina lauku māju ķēķos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas