Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Pēc Valsts prezidenta skepses Āboltiņa par paziņojumu pārdomā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
Kad b ūs valsts izzadzēju sveiciens, tautai svētkos?
Jánis
J
Vienīgais paziņojums varētu būt par Dombrovska atkāpšanos...
Dace
D
Latvija ir tikai pirma kuru sak tiranizet - UKRAINA BUS NAKOSA ! Kopejai izglitibai - Ukraina Nils Ušakovs nakosa diena butu "paglabats" ka politikis , ka ari parejie parakstijusies . Ukraina nav Latvija , Tur iet vala tads nacionalisms kads Latvija nemaz nav redzets - tos krievu balinas jaaizsuta uz ukrainu lai izjut ko nozime but KRIEVISKI RUNAJOSAM NACIONALISTISKA VALSTI .
Dace
D
Saskaņas centra kludijies - musdienu POLITIKA tas var dargi maksat , un maksas ar , Latvietis nav launpratigs vinam vienkarsi ir laba atmina . Saskaniesi nu ir pieradijusi , ka viniem labakaja gadiju vieta tikai OPOZICIJA . Valdiba nu mierina iedzivotajus par parpratuma , bet nekada parpratuma nav vis ir tiesi ta ka teikts . Es ka Latviete gribu dzivot Latvija , ja sagribesies dzovot krievija tad brauksu uz krieviju . Man nav nekadas lidzjutibas pret tiem kas neprot valsts valodu jo pati zinu loti labi krievu val . Valst valodas NEZINASANA IR NECIENA PRET TO VALSTI KURA DZIVO . Latvija ir izaugusi jauna paaudze kura nepiekapsies , kuriem ir savas prasibas , ta vairs nav padomju laiku domasana , Ta ir paaudze kura izaugusi BRIVA LATVIJA ar brivu domasanu un SAVU VALSTS VALODU . VALDIBU KURA IET PRET SAVU VALSTI VAR IESUDZET TIESA !
Runcis
R
Lūdzu izskaidrojiet atšķirības - Janka Zviedrijā un Vaņka Latvijā. Es būtiskas atšķirības neatrodu. Ko tā sauktie nacionāļi, bez citu tautību apriešanas ir paveikuši? Galvenie pūliņi - kurināt naidu. Kādēļ noraka pilsoņu kandidātu akciju?
  • 1
  • 0
padoms
p
Aprobezota Aboltina, tak nomierinies vienreiz un netracini Latvija cilvekus, un ej slaucit ielas , ja nezini ko darit sava darba vieta.
Gogi
G
Vai paziņojums par paziņojumu par Satversmes nozīmi un spēku arī būs?
Nameisis
N
Ne jau ar paziņojumiem tauta jāuzrunā. Kaut gan, ja jau netiek pildīti pirmsvēlēšanu solījumi, atliek vien tikai retoriski paziņojumi ...
Bet tomer būs...
B
Būs, nebūs, varbūt būs, bet tomēer nebūs Shit or get off the pot!!! cik gadus Abltiņa šis mulkiģās politskā spēles spēlē
situacija ir mainijusies.
s
Ja slinkie lumpeni kuri dzivo trukuma kuriem pasu pauti trauce stradat ries uz latvisko valdibu tad tiesam ,,labie,, maskavas krievi tiks pie varas. Tie kas velas stradat un ir izvecigi un cakli tie labi dzivo un nesudzas.
Runcis
R
Ar latvisku valdību vien nepietiek. Bijušas daudzas latviskas valdības - kāds rezultāts? Esam ne tikai Eiropas pakaļā, bet vēl zemāk. Vajadzīga domātspējīga un izlēmīga valdība nevis āmrijas pie siles.
  • 1
  • 0
komjaunietis
k
kāds te vēl vajadzīgs paziņojums,jo te irLatvija,unvienīgā valsts valoda ir latviešu,ja piektā kolona grib krievu valodu kā valsts valodu,lai brauc uz savu mītnes zemi
Runcis
R
Izklausās neticami - vai tad viņa spēj domāt? Vienīgais, ko esmu manījis - nekaunīga māka nikni grūstīties pie siles.
zahars
z
Iezogas sajūta, ka Vienotība joprojām nemāk profesionāli strādāt - ja tiešām gribēja šādu paziņojumu! Ja visas diskusijas uzreiz notiek publiskajā telpā par ko Vienotības meistari izgudrojuši un prezidentam būs jādara , tad to Valsts pirmā amatpersona uztver kā politisku spiedienu, kam noteikti pakļauties būtu tuvredzīgi......... Vai tad pirms ģeniālā izgājiena nevarēja atrast prezidenta telefona numuru, lai pakonsultētos? Augstprātība nav labākais līdzeklis rezultāta sasniegšanai,.
dddd
d
Aboltina pec ta pazinojuma ka SC ir ideologiskais pretinieks Latvijai un tapec SC nav vieta valdiba tautas acis ieguva lielu cienu. Paldies Abolinai, paldies Dombrovskim, paldies Kristovskim un daudziem citiem cilvekiem ari no citam partijam avizem sabiedribas kas grutaja 6 oktobri nosargaja neatkaribu. Man jau likas ka Zatleriesi kopa ar Maskavs suniem sagrabs varu..
Sandijs
S
VAR SECINĀT, KA ĀBOLTIŅAS BIROJS STRĀDĀ ĀRPRĀTĪGI SLIKTI!!!
ieteikums ka konsolidet
i
Aboltina rikojas ka tada keksa. Latviesiem ir tada paruna: ja sunim anav kodarit vins laiza savus pautus, to pasu ieteiktu aboltinai, tikai sieviesu dzimtes izpratne. Latviaj poltki, deputati, ministri lai nodarbotos ar ikdienas jautajumu kartosanu, savu tieso darba pienakumu pildisanu katru dienu izdoma kaut kadas intrigas, kaligas, vavulosanu, jo vini tacu nemak stradat, pildit tos darbus kadus amatus vini ir sagrabusies. Kapec Aboltina pirms valsst svetkiem nebraucs pa visu Latvijas valsti, neapskatas ka cilveki dzivo, kada nabadziba, posta dzivo lielaka dala Latvijas iedzivotaji, cik daudzi ir pamestas lauku majas, ka nikulo lauku ciemi, mazpilsetas, kuras iedzivotaju skaits ir samazinajies varak ka par 50-70%?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas