Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Pēc Vilka iesniegumiem premjers izdod slepenu rezolūciju, Vilnītis sola pildīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Vilnītis ir ziķeris.Ta turpinat.Aldzina ta nak!
kobra
k
grib vēl drusku uzbaroties ! Varbūt vēl kādu mafiozi > paglābt..............
nnn
n
Lieciet Neo par KNAB šefu un nebūs vairs bezdarba,nebūs korupcijas,neviens nezags datus no VID datu bāzes,jo tad viņam būs brīva pieeja valsts noslēpumiem. Neo pacels pensionāriem algu,bezmaksas medicīna būs,visiem būs bez maksas pusdienas,bērnudārzi visiem būs nodrošināti..... Neo par prezidentu un KNAB šefu,lai dzīvo mūsu pestītājs Neo!!! Urā,urā...
kļudai-lll
k
Es DRĪZ JŪS TUMSOŅAS APGAISMOŠU!! Gaidiet tauta,es nākšu ar savu taisnību, gaidiet un !!!vēlreiz gaidiet manu skaidrību par valsti par KNABu
brīnos
b
Nosauc kaut 1 no KNAB 140 gab., kas tērē NODOKĻU maksātāju ~ 4,5 miljonus gadā, kurš KNAB būtu tā strādājis? Vilks piemēram NAV spējis no 2003.gada (!!!) iedzīvināt PHARE projektu, ko vajadzēja paberigt jau vismaz 2006.gadā, kad no Vilnīša KNABā nebija ne smakas, bet biedrene potapova un vilks gan bija ierindā un izlikās par krutiem priekšniekiem! ! . Šogad kā zinām ir jau 2011.gads!
alberts
a
Bet,runajot nopietni - katrs saimnieks ienācis jauna mājā pirmkārt ATLAIZ"PADZEN" visus KALPOTAJUS.Pēc tam sak SAIMNIEKOT>Vecie vienmer nepieņems jaunumus un CITU kārtību,kautvai gultas klāsanā.
alberts
a
Ļoti interesē,CIK ilgi Vilnītis spēs "laist muļķi" un saņemt aldzinu.Lai viņam vecas.
Kārkliņa
K
dima,kas tev to sacerēja, ka tu rēji?
cieti!
c
Lielākais kretīns ir atrasts un viņš savu uzdevumu pilda labi.
Klibs aita
K
Kam te būtu jābūt slepenam?!
haha
h
Nu ļoti "vērtīgu" BNS informāciju citē Diena. Jāsmejas, to, ka BNS neko nezin, varēja pateikt ar vienu teikumu - premjers kaut ko dara KNABA jautājumā, bet mēs neko nezinām.
dasbī
d
jenotu ielikteni iekšaaaaaaa!
Kristīne
K
Es neko nesaprotu no šī visa - viens aizraksta otram, trešais uzraksta vēl kādam, viss ir slepeni un kāds kaut ko pārbauda, tad pārbaudi pārceļ un bauda tālāk... Šis noteikti ir tikai tiem, kas paši ir drošības institūcijās strādājuši vai tur strādā - pārējiem, tikai kaut kādru darbību un vārdu savirknējums.
!
!
" Nacionālās drošības padomes lēmumam", - padomes lēmums nav saistošs, bet tikai rekomendējošs. Tikai totāls cirvis var ko tādu rakstīt kā pamatojumu.
krabis
k
Žurnālisti! Varbūt, ka rakstot par šīm tēmām tieciet reiz skaidrībā ar terminoloģiju par klasificēto un ierobežotas pieejamības informāciju! ne jau visa informācija, kas ir klasificēta uzreiz ir slepena! Virsrakstā rakstīts viens, tekstā, katrā rindkopā kaut kas cits...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas