Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pēdējo reizi spēlē Skroderdienas Freiberga režijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kino
K
Man patik dokumentalas izrades-filmas. Lai cik skarbi ,pirmaja bridi , neliktos ... Izskaistinajumi aizrauj , bet novirza ... Velak zel - ta nebija... bet ka tad bija ...?
kakis
k
Izrade nebija baudama -viens rosols palicis. Aktieru virtuvi nevajag radit.
Tā gan
T
Alekša lomas izpildītajam pat negribas uzvārdu iegaumēt, vienīgi gaļas izcirtēju viņš varētu tēlot. ------------------------------------------- Īsten ībā NEZINU nevienu lomu, kurā šis Alekša lomas atveidotājs būtu kā ...aktieris. Izcila NESPĒJA izprast ne tikai Blaumani un Aleksi, bet vispār ... Vienīgais, kas mani PĀRLIECINĀJA šajās Skroderdienās bija Ieviņas lomas atveidotāja Dita Lūriņa, Jānis Skanis- Ābrams, bet iepriekšējās reizēs kā Joske viņš bija labāks, Evija Skulte - Elīna un ...viss.. Bet tantu TRULĀ bļaustīšanās uz skatuves bija vnk ...ŠAUSMĪGA! Tik NE-BLAUMANISKA, ka pat neērti bija skatīties... Par to jau tauta runāja arī pēc izrādes... Intervijās vnk GRAUJOŠI bija uz augšu pasistie Virsnīte/ Joksts! Kas jau piegriezušies līdz riebumam no Eirovīzijas! LTV 1 - Vai patiesi BEZDARBA apstākļos nav iespējams pieaicināt īstus PROFESIONĀĻUS??? Tādus kā jau dzirdējām -piemēram, Mārīte Balode, Ilze Strenga - kas ir ar AUGSTU intelektu un intervijā spēj atraisīt cilvēkus.
dzejnieks
d
Jāsaka atklāti aktieru spēle ļoti slikta,varbūt bija daži līmenī(Lūriņa) bet pārējo pašdarbības līmenis pazudināja arī to. Skanim tomēr Joske labāk izdevās. Alekša lomas izpildītajam pat negribas uzvārdu iegaumēt,vienīgi gaļas izcirtēju viņš varētu tēlot.
Roze
R
Paldies par izrādi. Trīs veceņu pārlieku ālēšanās nepatika arī man. Kaut kas svešs un nepieņemams mūsu mentalitātei. Gribējās arī citādu Kārlēnu. Patika Maņjakovs. Joprojām nevaru aizmirst Jakovļeva, Skaņa un Braunas tēlojumu kādreiz. Lai būtu vairāk iespēju noskatīties teātra izrādes TV !
nnn
n
LTV parādīja ka nav profesionāļu tv,ja pat sludina ka rādiš tiesraide ,bet otro celienu saisinatu rada aptuveni pusotru stundu pec pirmaa,kapec tad partraukumaa nevareja radit panoramu,vienojusies ar teatri butu,ka partraukums pusstundu un uz prieksu
Salsa
S
Dacei B ar savu spiegšanu ari japamācās runa no jauna.bet principa neka jauna Nac.tea sava garā,tikai žēl,ka jaunie tam iet līdz:( Bet Līgo vienalga!
Bestija
B
Neesmu pārliecināta, ka bija nepieciešams rādīt aizkulises un ne tikai tāpēc, ka intervijas bija neveiklas un neizdevušās, bet arī tāpēc, ka nav vajadzīgs atklāt visas izrādes tapšanas nianses, lai paliek kaut neliels noslēpums par to, kā viss notiek. Izrāde vietām patiešām histēriska un skaļa, ko nekādi nevar asociēt ar Silmaču pirmssvētku uztraukumu. Un kur šeit ir mīlestība, ja nu vienīgi Pugas Dūdaram un Skultes Elīnai, bet ne viņu partneriem Gaismiņas Antonijai un Maņjakova Aleksim. Ļoti labs Ančevska Rūdis, bet Egliena Kārlēns palaikam pārāk kariķēts. Un interesanti, kādi tiem Silmaču ļaudīm labi friziermeistari bijuši, ka kalpu ļaudis ar tik izfilētām un mūsdienīgām frizūrām staigā. Skroderdienas ir izrāde, kas ir reizi sezonā un labi zināmā laikā, vai tad tiešām nevar matus drusku ataudzēt, lai kaut nedaudz panāktu līdzību ar Blaumaņa laiku - ja nevar nospēlēt, tad vismaz izskatā asociējas ar izrādes tēlu.
Kārlēns
K
Tās intervijas bija avārija,brīžiem-katastrofa! Skaļas,tukšas,it kā tas notiktu mājas tv-sev,saviem cilvēkiem. Piekrītu par Balodi-tad intervijas būtu daudz būtiskākas,nepiekrītu par Volmāru,jo tad nebūtu tik daudz neveikluma. Katrā ziņā tas pasākums bija daudz daudz par garu,palika garlaicīgi,
Ziedīte
Z
izrāde bija ļoti zemas kvalitātes. Nevar salīdzināt ar to sastāvu, kurā Kairiša bija Antonija, Dūdars Jakovļevs un Aleksis Zagorskis, Kugrēna Ieviņa etc. Tur tiešām kūsāja emocijas. Te mani nepārliecināja neviens. Varbūt vienīgi Lūriņas Ieviņa. Labi bija tie pieslēgumi, kuros rādīja aizkulises. Es tikai nesapratu, ko nozīmēja tā LTV ziņu lasīšana no skatuves. Beigās gan man viss šis apnika, jo bija pārāk gari un garlaicīgi un pārslēdzos uz LNT limuzīnu.
LATS
L
PALDIES VISIEM IS IZRADES AKTIERIEM UN VISIEM, KAS SO IZRADI MUMS PARADIJA PA TV . CERSIM, KA TA TRAKA ROGA NEIZKEMOS BLAUMANI--LUDZU , NEPIELAUJIET TO !! BLAUMANIM NEVAJAG NE KO PIELIKT NE KO ATNEMT !!
Dace
D
Paldies NT un LTV par jaukajām SKRODERDIENĀM. Skatījos n-to reizi un n-to reizi patika. Bet ja kādam nepatika, nav jau obligāti savās negācijās dalīties, tās vairojot. Sāk jau piegriesties tā nemitīgā neapmierinātība ar visu un visur. DALĪSIMIES PRIEKĀ ! LUSTĪGU LĪGOŠANU ! LĪGO - LĪGO - LĪGO !
Jānis
J
Jā, Freiberga iestudējums bija labs, salīdzinot ar iepriekšējo, pat ļoti labs.
protams
p
Par komenteetaajiem Jokstu un Virsniiti neizteiksos,bet I.Strenga patika,atstaaja inteligentas un ieintereseetas zurnalistes iespaidu!
protams
p
prieks par teaatra izraades translaaciju,muuslaikos tas ir taads retums un pati izraade arii bija taa nekas,dazi aktieri pat loti paarliecinosi(E.Skulte-Elina,J.Skanis-Abrams)iepriecinaaja visvairaak! bet ko speeleeja,piemeeram,D.Bonate???vina tacu tur tikai aakstijaas un runaaja tik nedabiskaa balsii,ka neerti palika!vai tiesaam aktrise visu pulveri izsaavusi Billes lomaa un tapeec vinas Pindaciisa tik kliiniska???radaas iespaids,ka Bonaate ieradusies no kaada pasdarbiibas teaatra,nee pat ne no turienes,jo tur reizem pat speelee labaak,bet ka vispaar nebuutu uz skatuves staaveejusi! sausmiigi,ka var sacakareet tik labu lomu kaa Pindaciisa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas