Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Pedofils Miķelsons vidusskolā pievērsies bērnu tiesību jautājumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nanomīms
N
Atpakaļceļā uz klasesbiedra uzdoto jautājumu, kāpēc bija jāapmeklē Jaunatnes Centrs, lai tika pastāvētu, Robis esot viņam atbildējis kaut ko patiešām savādu: "Mani vajadzētu arestēt. Esmu noziedzinieks." Detaļas Robis neesot izplūdis, bet runājis ļoti kaislīgi par bērniem un to audzināšanu. Klasesbiedrs kopš tās dienas ir izvairījies no jebkāda kontakta ar Robi. Robis pēc pamatenes esot stājies RVT, netika budžetā.
Nanomīms
N
Robis vienmēr bijis savrupjš, mazrunīgs, dzīvoja savā pasaulē. No mums - klasesbiedriem, turējās nostatus. Skolas apmeklējums viņam bija vidējs, cik atceros. Labi padevās matene, jā, un starpbrīžos viņš lasīja dažādas grāmatas. Kādas? Neviens nezin, jo nekad neviens nav interesējies, mums bija citas intereses. Robi mēs neaiztikām, viņš sēdēja savā vietā vidējā rindā pie loga, mums atkal bija savas lietas darāmas. Bet Robis bija "frīks", starp mums runājot un visi to ņēma vērā. Skaitļi un izvēlētais tehnikums bija viena no lietām, kas mums bija kopīga, vienudien viņš uzaicināja manu klasesbiedru braukt viņam līdzi. Viņš neiebilda, jo gribēja viņu "saprast", vismaz viņš man tā teica. Viņi bija aizbraukuši uz netālu esošo RVT uz atvērtajām druvīm, bet pēc tam bija devušies uz Jaunatnes Centru, kas atrodās uz Annas ielā. Te paliek interesanti, jo klasesbiedrs teica, ka Robis tur esot stāvējis kādas 10 - 15 min. un vērojis apmeklētājus (bērnus), kuri bija 2 - 5 gadus jaunāki par viņiem.
jojo
j
vai šis nav Latvenergo miķelsona rados?
ostaps
o
normāls kristietis tas miks
Dens Brauns
D
Rīgā dzimušais Miķelsons ir precējies ar kādu 37 gadus vecu vīrieti -- Ja Roberts ir precējies, vai viņš nav solījies būt uzticīgs savam vīram "līdz nāve mūs šķirs"? Tagad Roberta vīrs noteikti ļoti pārdzīvo par krāpšanu. Nu kā tā drīkst!!!
zīle
z
,,Latvijas lepnumi" gan klusē kā ūdeni mutē ieņēmuši,brīnums kā mīkstā freimane nebļauj par nabadziņa vajāšanu dēļ nevainīgām izpriecām.
es
e
Vājprāts, tas cilvēks ir totāli slims
zīle
z
Kāda māte bija mēģinājusi sūdzēties ,gan bērnudārza vadītājam(kurš,izrādās,esot pats piedalījies ,,pidžamu nakts ballēs ar bērniem)gan policijā,bet neviens nav licies zinis.Tā nu tas ir rietumu civilizācija izvirst ,laikam sagaidāms Romas impērijas liktenis,kad šie vairs neko citu nedarīja,kā vien nodarbojās ar vispretīgākajām orģijām,kamēr barbari iebruka un neviens nebija spējīgs pretoties.Saka jau,ka pedofili lielākoties paši ir bērnībā izmantoti.
prezīc
p
Viens otrs zog ziņu idejas
*****
*
Nu rezd, arī ārzmēs policija ir tik pat, ja ne sūdīgāka, kā mūsējā
cleo
c
kā 53 ģimenes 3 gadu laikā neviena neievēroja, ka viņu bērns ir izvarots. ----------------------------- baidījās aizskart homiķa jūtas un baidījās uzrauties uz pārmetumiem par "diskrimināciju" . Var tikai iedomāties kādu brēku saceltu praidisti, ja kāds tēvs pieprasītu aizvākt šito tipu tālāk no viņa dēla
NAV VIENALGA
N
jums nav apnicis par sho runaat! baigaa sensaacija... vatikaana paklautiibaa esohsie melnsvaarchi katru dienu izdraazj kaadus paaris simtus altaarzeenu! par to gan nerakstat! ar shaadiem rakstiem tikai kultiveejiet savstarpeeju naidu un nomelnojiet Latvijas vaardu deelj shii degjeneraata!
aha
a
incanti - vai tas norāda uz bērnu tiesību saiatību ar pedofīliju?
kkk
k
Nīderlandes policija ("Depolitiezoekt.nl") arī publicējusi aizdomās turētā fotogrāfiju, kas ir neparasts solis, jo privāto datu aizsardzības likumi parasti aizliedz Nīderlandē publiskot aizdomās turēto fotogrāfijas. -------- Cilvēktiesību tiesā viņus vajag iesūdzēt. Un naudu - izvaroto bērnu ārstēšanai.
nesaprotu
n
kā 53 ģimenes 3 gadu laikā neviena neievēroja, ka viņu bērns ir izvarots. džeks kretīns protams, bet ar tām ģimenēm arī kaut kas nav īsti kārtībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Nīderlandē aiztur pedofilu, kurš ieceļojis no Latvijas
* PS: Pedofila biznesa partneris ēnu uz mums nemet
* Izmeklēšanu veic pat Kenijā
* Nīderlandē informē simtiem vecāku par aizturēto pedofilu no Latvijas
* Nīderlandes mediji pedofilu Miķelsonu dēvē par "Rīgas monstru"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas