Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pērn bojāgājušo skaits autoavārijās sarucis par 26%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
x
x
Gadās strādāt ar CSNg lietām, kurās ir cietušie vai bojāgājušie. Varu droši teikt, ka daudzi no viņiem ir cietuši tikai tādēļ, ka nav bijuši piesprādzējušies, turklāt vienā daļā gadījumu tie cietušie nemaz paši nav bijuši tiešie CSNg izraisītāji, bet viņiem kāds cits ir uztriecies virsū. Ja CSNg rezultātā mašīnas salons nav būtiski samazinājies, bet vadītājs, vai pasažieris ar galvu ir attapušies priekšējā vējstiklā, tad pat nespeciālistam ir skaidrs, ka šie nav lietojuši drošības jostas. Bet tādu gadījumu ir daudz. Galvenais variants, kā, manuprāt, vēl var samazināt CSNg bojāgājušo skaitu - CP ir regulāri jākontrolē drošības jostu lietošanu gan priekšā, gan aizmugurē, un jāsoda par to nelietošanu. Jo ar cita veida pārkāpumiem jau šobrīd tiek ļoti aktīvi strādāts. Piemēram, dzērājšoferu izķeršanā un sodīšanā tiek ieguldīts daudz darba.
M
M
Labas ziņas, izskatās, ka tās kampaņas strādā...tagad tikai jāturpina...droši vien tieši jostu kampaņa nostrādāja, jo avārijas bijušas, bet cilvēki gājuši bojā mazāk. Otra lieta, ka mašīnas tomēr pamazām paliek labākas un drošākas.
Antons
A
Jā, atbalstu. Fotoradarus noteikti vajag - turklāt biezā slānī. Cilvēki uzreiz sāk braukt prātīgāk, nevis kā agrāk pierasts - vālēt kā mežonīgas aziātu stepes plašumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas