Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pērn pamesto bērnu skaits divkāršojies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
niknais
n
Labi, Inese, kad ar Jums kādreiz dzīvē notiks neparedzēta nelaime; kāds notikums, kas radīs psiholoģisku traumu, vai arī kad notiks agrāk pat nenojaustas psihiskas slimības saasinājums, tad Jums arī "attaisnojuma nebūs nekāda"... Pie šī svētulīgā kategoriskuma tad arī palieciet. P.S. Un par dzīvnieciņiem - atļaujiet pasmaidīt... :) Dzīvnieki savus mazuļus ekstrēmos apstākļos gan atsakās zīdīt, gan pamet, gan nogalina, gan paši apēd, gan ļauj viņus apēst stiprākajiem brāļiem/māsām no tā paša metiena utt.
a
a
Un atkal ne vārda par šo bērnu tēviem ... Bet citādi - aiz katra pamesta bērna ir savs rūgtais stāsts, un kamēr to nezin, nav ko vispārināt, klaigāt te un nosodīt.
Inese
I
attaisnojuma nav nekada.Tas nav ne maminas,ne sievietes,bet bezsmadzenu butnes,Lai pamacas no dzivnieciniem.
Sandris R.
S
Seksuālā orientācija nav svarīga. Seksualitāte ir tikai viena no dzīvas būtnes pazīmēm, toties garīguma deficīts mēdz piemeklēt tos, kam paredzēts būt apveltītiem ar prātu.
K
K
Es varu pateikt, kas šīs māmiņas ir izaudzinājis - heteroseksuālas ģimenes! Visas kā viena!
Sandris R.
S
Es Jums piekrītu, ka visos laikos tā bijis, bet es neizsakos par cēloņiem, bet par sekām, kādas tās personas ir, ko nevar saukt par māmiņām.
niknais
n
Padomājiet labāk, kurš šīs māmiņas pašas ir augušas un nez kāpēc viņas tādas ir izaudzinātas... (Un liekulīgajiem, svētulīgajiem zākātājiem lai mēles nokalst.) Starp citu, sievietes bērnus pameta arī padomju laikos, tikai par to avīzēs nerakstīja. Sievietes to ir darījušas visos laikos.
niknais
n
Nu vismaz pie raksta par tik skumju un traģisku tēmu (pamestie bērni) NELIECIET, lūdzu, šo debilo bildi!!!! Nu pārtrauciet taču likt šo bildi pie VISIEM rakstiem, kas saistīti ar bērniem!
Kaija
K
Dzīvniekos ir vairāk cilvēcības kā cilvēkos. Nesaprotu šīs dzemdētājas - dzeguzes... Nožēlojami. Uzskatu, ka ir 100% pamats viņas tiesāt, jo viņas nolemj diezgan nežēlīgam liktenim šos bērnus - nedomāju, ka bez sekām paliek fakts, ka esmu bijis kādam nevajadzīgs un pamests. Protams, labāk, ka šos bērnus pamet kur tos aprūpē, bet šīm sievietēm principā būtu jāaizliedz dzemdēt un jāatņem šī spēja. Zvēri. Protams, ir daudzi pāri, kas vēlas bērniņu un pie tā netiek. Tad viņiem ir iespēja mīlēt un lolot to...
:)
:
Būs vēl viena eksporta prece LV - bērni adopcijai, baltie bērniņi ir lielā cieņā paēdušajai, no hormonālo preperātu un aptaukošanās neauglīgaijai kļuvušajai vecajai eiropai. Kas tad te vairs palicis- rūpniecība iznīcinātā, lauksaimniecību arī drīz piebeigs, strādāspējīgie aizbrauks par vēdera tiesu strādāt uz vecajām ES valstīm, nu vēl kādu laiku šitas varētu būt.
Sandris R.
S
Tam nav absolūti nekādas nozīmes, kā šīs sauc. Tagad vispār tiek lietoti vārdi, ignorējot to semantiku. Piem. par draugiem dēvē kopdzīves partnerus(vai tad ar draugiem kopā guļ, ja neskaita ekstrēmus gadījumus, un nodarbojas ar..., ko gan pat visekstrēmākajā situācijā grūti iedomāties.?, bet gadījies lasīt, ka varmācīgas, vai vienaldzīgas pret bērnu, sievietes, vienalga tiek nosauktas par māmiņām. Nosaukums, vārds taču nav svarīgs, jo svarīga ir būtība. Atbaidoši, bet būtība ir visu mūsu daļa.
Joske
J
Tās nav sievietes, kuras bērnus pamet. Viņas tā nedrīkst saukt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas