Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Personas ienākumi no kapitāla pieauguma līdz 100 latiem būs jādeklarē reizi gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Principa aju VISAS bankas ir "blēdīgas".Bija gadijums - ieguldiju naudu "Nafta-Gāze" uz 2 gadiem ar risku 100 Eiro.Saņemu atpakaļ savu ieguldijumu un +11 eiro !!!_ 100 eiro "vējā",kopa zaudeju89 eiro.Tas ir par divu gadu ieguldijumu uz naftu un gazi kura ar katru dienu aug cena!!!!Nekad nedosu savu naudu visadiem stulbiem ieguldijumiem - piem. "graudi un kukurūza"?!?Un vēl visadiem citiem naudas izmānīsanas variantiem.Tas pats SEB GBP gada depozitā 0,78%!!!! Bankas kļuvušas tik nekaunīgas,ka šķiet glabat naudu majās zem "deķa" ir tas pats.
gvido
g
... Bet... no otras puses..., tad jau Jums nemaz tik slikti neiet, ja Jums ir iekraajumi un kapitaala ienaakumi... :-). Taa jau vienmeer ir - visvairaak suudzas, kam vislabaak iet... :-))
gvido
g
Te Tev nav "cita" valsts... :-). Vaacijaa, piemeeram ir sameeraa augsta summa no kuras kapitaala pieaugums nav jaadeklaree pat gadaa reizi... un... liidz ar to nekas nav jaamaksaa... . Principaa jau kapitaals biezi no banku procentiem pat relatiivi nepieaug..., jo nauda paliek mazveertiigaaka... .
Juhans
J
Ja nedelkarēs, noņems.
hmm
h
Sis nodoklis ir par kapitaldalu akcijam uznemumos. Tikai nesaprotu kapec tik biezi jadeklaree. Arzemes ir 1 x gadaa. Latvijaa kartejais stulbums. Vai viniem vispar nav neerti pienemt tik stulbus likumus.
¿
¿
Tā vien šķiet, ka komentārus raksta analfabēti! Kur jūs izlasījāt, ka tas attiecas uz banku depozitiem?
T24T24 :)
T
Par bankām neraizējies. Tur viss ir atstrādāts. Šie "1 santīmi" katru mēnesi saplūst sākotnēji vienā kontā no visiem klientiem. Ja nodoklis tiek ieturēts no citas valsts valūtas, tad šajā procesā ir iekļauts arī ārvalstu valūtas konvertācija uz LVL. Kad no visiem klientiem pa santīmam (vai latam) tiek ieturēts, tad uz VID tiek pārskaitīta visa summa vienā maksājumā. Summas atšifrējums tiek piegādāts šifrēta faila veidā. Viss notiekas automātiski. Cilvēki tur katru mēnesi nospiež dažas pogas. Varat atslābt! :)
nesapratu
n
ja man bankā ir 2 ne pārāk lieli depozīti uz mēnesi un termiņa beigās banka ieskaita man procentus, no kuriem jau IR atvilkts nodoklis -- un tā pa gadu vairākas reizes... Tad nākamgad līdz 15.jan. man jāiet uz VID, visi šie depozīti jāuzraksta un man vēl kaut kas būs jāmaksā??? Un diespas ja līdz 15.jan. to neizdarīšu, ja???
Māris
M
šis lēmums viennozīmīgi ir vērsts, lai cilvēki naudu bankās neglabātu. ok. turēsim 3 litru burkās vai šveicē. idiņi.
Māris
M
debīlā Vienotība! Kā var tā cilvēkus čakarēt? Varbūt vajag uzlikt katru mēnesi visiem saskatitīties un laicīgi paziņot Dombrovskim, ka esam vēl dzīvi. Tie, kuri laicīgi nepaziņo par savu esamību, tiek sodīti un likti cietumā. Ja bankāir info par cilvēka uzkrājumu pieaugumu, tad arī banka visu aprēķina un pārskaita budžetā. Kāpēc cilvēki ir jāapkrauj ar nevejadzīgām atskaitēm?
Ance
A
Vairs MK nepietiek ar 1/10, jau vajag 1/6 daļu...! Tad neturēsim naudu bankā; tur jau tā procenti mazi, bet Inflācija noēd atlikušo 85 % ienākumus ar dubultuzviju...!
haralds
h
как только, так сразу ziņošu!
Jēkabs
J
Nav skaidrs, kāpēc šo ienākumu nevar deklarēt vienreiz gadā neatkarīgi no summas, kā tas ir citās valstīs!
Vetis
V
Šitās muļķības ir noriebušās līdz vemšanai. Sen jau vajadzēja šo liekēžu baru samazināt par 15% katru gadu.! Manu ienākumu otreizēja aplikšana ar nodokli ir oficiāla laupīšana. Par laupīšanu ir jāsēdina cietumā. Kamēr tauta nav viņus uzsēdinājusi uz ......
U
U
Priecājies, ka tev šis 1 santīms nebija pašam jāieskaita budžetā Valsts kasē par pārskaitījumu maksājot 25 santīmus... :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas