Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Pētersone PLL neveiksmes vēlēšanās skaidro ar iekšējām pretrunām apvienībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Ko te lai saka - Pētersones prāta (prātiņa) spējām atbilstošs izskaidrojums, kurš apliecina, ka viņa absolūti neapzinās situāciju valstī . Nez ko viņa teiks kad PLL politbiznesmeņus sāks sēdināt cietumā par valsts nozagšanu!?
cilvēks no laukim
c
Šausmas un šito ielika par Latvijas institūta priekšnieci!? Jā. Mūsu valstī par visu valda MAFIJA.
Givi
G
Lielāka problēma bija nevis apvienošanās, bet tās, ka sarakstos iekļava vairākas ļoti pretrunīgi vērtējamas personas. Piemēram Latgalē bija liela kļūda iekļaut sarakstā G.Dāboliņu, kura dēļ apvienība Latgalē zaudēja vismaz 2-3 vietas Saeimā.
to>>Kuiļu Žanis
t
Ja tie ir nopietni politiskie spēki, tad interesanti būtu zināt kādi izskatās nenopietni politiskie spēki. ========================================================= ====== Nenopietnie politiskie spēki šobrīd valsti rullē.
m....
m
šito veco kargu-gorba matraci vajaga atšaut , bet stulbais ģirtels amatā iebīdīja.
Slesis
S
Partiju ma..a, aizveris uz muzu..
Jans
J
Par pretrunām neko nezināju, bet slikti paveikto gan.....
Yox
Y
Kauns Kristovskim, kā Latvijas ceļa vecbiedram, kurš purina kodes no Latvijas ceļa karoga, tagad tās lido apkārt un mēģina kaut kur ieperināties. Vienai izdevās.
Antiņš
A
Es arī esmu TP biedrs, bet vēlēšanās nebalsoju par PLL sarakstu - smieklīgs bija šis saraksts - tādi salašņas - kā aktieri, sportisti, cilvēku nīdēji. Uz ko gan PLL cerēja ? Ka tauta pavilksies un ies balsot par Mārtiņu Vilsonu - aktieri? Vai Poļiščuku? Vai Miņinu?
dihlofos
d
Spriežot pēc tava nika tu tiešām esi :algotnis:.
dihlofos
d
Kas viņai liedza iestāties citā partijā,ja domāja par cilvēkiem?Vai tad zagļi un kampēji bija labāki?Laikam ļoti cerēja tikt atpakaļ pie siles,bet nospēlēja nepareizo kārti.Kārtējo reizi noticēja zaglim un kampējam,bet tā jau ar to Andrīti ir,kārtējo reizi piekāsa kārtējo.Andrīt,dāmas šmaukt nav vīrieša cienīgi.
Daša s bufeta
D
Nekad neesu balsojis i nebalsošu. Pie pakaļas man visi tie jūsu spekulant un torgaši... Vieglis smiltes.!
traductrice
t
Karīna varētu paanalizēt ne tik daudz sekas un iekšējās pretrunas, kā cēloņus - savas/savu partiju 20 gadus politikā. Sabiedrības atmiņa ir īsa, taču pienāk diena, kad visi NEdarbi sasniedz kritisko masu, un tad ir arī jāatbild par visu. Vai vismaz jāsāk domāt. (Jo atbildība kā tāda politiķiem ir svešs jēdziens).
Primo
P
Mammīt, laiks pensijā, citādi nav jēgas.
Saubas
S
Vai kundzite nevarētu paanalizēt plaģiātisma lomu LPP/LC dzivē? Kā nekā izbijušai kultūrministrijas darbiniecei vajadzētu sajēgt, ka zagt idejas ir slikti, un liecina par mazspēju. Taču nē - visu reklāmkampanas laiku un vēl joprojām, Ptērsone izliekas, ka par plaģiātismu vinas ģimenes virtuvē nekad nekas nav runāts.. Gļēvi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas