Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pētījums: iedzīvotāji uzkrāj aizvien vairāk un lielākas summas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Protams, ka uzkrāj, jo valdība bez nekustamā īpašuma nodokļa uzliks vēl veselības obligāto nodokli, tad būs nodoklis par to, ka esi dzīvs. ... un parāds nav brālis, tāpēc jākrāj....
Maška
M
Tas labi, ka uzkrāj NĪ nodokļa nomaksai.
S
S
Kā Latvijas valsts iegūtu, ja izlaust EUR parādzīmes un vietējie iedzīvotājis tās varetu brīvi pirkt - kaut vai par 5-7% gadā - iedzīvotājiem būtu ļoti labi EUR noguldījumu procenti, bet valstij - salīdzinoši lēts EUR aizņēmums. Ne jau vienmēr brīvais tirgus investīcijas veic pareizāk par valsti - NĪ burbulis to skaidri pierādīja.
i.
i
uzkrājumi jātaisa vienmēr. prieks, ka ir kāds raksts kas norāda uz krīzes pozitīvajiem aspektiem - cilvēki sāk nopietnāk izturēties pret ekonomiku!
NAV VIENALGA
N
man gan sanaak uzkraat ~ 100+ latus meenesii. nevajag dziivot paari savaam iespeejaam. var jau visu naudu notrallinaat, bet pashlaik teerinjus esmu maximaali nogriezis! protams, tiem, kam ir gjimenes un veel krediiti, iet gruutaak! bet...nevajag dziivot uz paraada, jo to naudu neesi nopelniijis. kaa saaciit - nav seguma!
Ne visai gudrs
N
Tas tāpēc, ka vasarā nav jāpērk tik daudz pārtikas un par komunālajiem arī jāmaksā mazāk. Ogas, augļi, sēnes mežā par brīvu. Taisa kompotus, ievārījumus un sulas. Nepērk vairs minerālūdeni, bet vāra parasto utt. Nesmēķē un nedzer alu vairs tik daudz. Tur patiesībā diezgan daudz var ietaupīt. Pārtikas cenas arī samazinājušās. Drēbes ar pietiek jau sapirktās. Ja speciāli nešķiež un nav kredītu, kas visu noēd, tad iekrāt var. Un tas ir labi, jo ziemā noderēs, un daļa tāpēc pārziemos diezgan labi.
Bo
B
Bet man liekas, ka agrak uzkrat vienkarsi nebija jegas lielas inflacijas del. Tagad inflacija jau tuvojas nullei, tapec cilveki ari nebaidas uzkrat.
Žanis
Ž
Rakstam varētu ticēt, ja vien pirms vārda "SUMMAS" nebūtu aizmirsts vārds "PARĀDU"...
Frukts
F
Tieši lasīju, ka sabiedrība vispār kļūst optimistiskāka salīdzinot ar gada sākumu, krāj uzkrājumus, arī tērē vairāk.
Kas to saka? :)
K
Nu,tas vairāk ir GE Money marketinga triks - lai iet un gulda viņu kontos. Jo viņiem takš baigie zaudējumi no izsniegtajiem kredītiem.. Kaut kā nauda tagad jāgūst..
Nika
N
Nosauciet dažus iekrājējus, es gribu pie viņiem pieredzes apmaiņā! Man k.kā nesanāk...
Dolārs
D
Tas nozīmē, ka aug aplokšņu algu maksātāju skaits. Citādi nevar izskaidrot to, ka pēkšņi ir uzradusies nauda, ko uzkrāt, ja līdz šim tādas nebija un valsts nodokļu ieņēmumi nepildās. Otrs izskaidrojums- GE Money Bank pētījuma rezultātus izzīda no pirksta, lai tagad visi pie viņiem skrietu interesēties par depozītu iespējām :-)
Dīzels
D
Beidzot tauta nāk pie prāta.
aigars
a
Ko tur brīnīties,tauta kļūst arvien pārticīgāka! Krīzes nav un viss Latvijā iet uz augšu! Paldies valdībai un Saeimai!
ciniķis
c
Mjā, izrādās pie 200 000 aktuāliem bezdarbniekiem, par 40-50% samazinātām algām valsts sektorā, nogrieztām pensijām, par 30% samazinātām algām privātajā sektorā iedzīvotāji pamanās uzkrāt virs 50 Ls mēnesī. Bet tādā gadījumā pieprasījumam un apgrozījumam būtu jākrīt nevis par 30% kā tiek ziņots, bet par visiem 50-70%. Varbūt problēmātiskie kredītņēmēji vairs nemaksā kredītus, bet uzkrāj tekošo maksājumu summas, lai, kad banka atņems dzīvokli būtu no kā dzīvot?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas