Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Pie Garkalnes saduras divi mikroautobusi; ir cietušie

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ihaha
i
Aā - sniega bedrīšu remonts!
es
e
zinu, kā parasti veic ceļa remontdarbus, bez brīdinošām zīmēm un jebkādiem norobežojumiem, tās ir stulbas situācijas. Ja liekas, ka nē- nav mana problēma. Tikai parasti ir vainīgi šoferi, neskatoties ne uz slideno ceļu, ne bedrīšu aizbērējiem. Es neredzēju konkrēto situāciju, bet līdzīgas gan. Nevar tādos laika apstākļos, pie kam no rīta, aizbērt bedrītes, tam nav jēgas. Vai t pastāv kaut kāda darba aizsardzības un drošības nojausma?
ihaha
i
Bedrīšu remonts zem sniega un ledus!
Andris
A
es 10:59 ...ārprāc!!! Šausmas!!! murgs!!! Kas par bedrīšu remontu?...Nosaucam visus tos atbilsdīgos vārdos, lai visi zin. -------------------------------------- Zini, ja jāsauc idioti vārdos "lai visi zin", tad nosauc vispirms savu!!! Tu zini, kāds ir tas asfalta klājums uz tā dzelzceļa pārvada?! Tu to šodien redzēji?! Es to redzu katru dienu un pēdējā reize bija arī šodien 7:40. Ja tas netiktu remontēts, tad sākot ar rītdienu tur būtu avārijas arī bez ieskriešanas remontnieku busā.
es
e
ārprāc!!! Šausmas!!! murgs!!! Kas par bedrīšu remontu? Kas ir tas, kurš sūtīja tos strādniekus veikt vasaras darbus uz slidena ceļa. Nosaucam visus tos atbilsdīgos vārdos, lai visi zin. Varbūt, tad kāds arī atbildēs par tādām stulbām situācijām.
e.
e
Ir tāda lieliska lieta kā Adblock. Aizvāc prom visus papagaiļus un citus traucēkļus. Reiz atvēru šo lapu uz datora, kur nav Adblock - briesmas! Nesaprotu, kā te vispār kaut ko var atrast un izlasīt! Šis, protams, ir biesmīgs offtopic, un moderators drīkst izdzēst ziņojumu, jo tas nav par tēmu. Tā ir cita tēma - reklāma bezmaksas ziņu portālos, un cik vai tā drīkstētu traucēt informācijas uztveri. Lai būtu kaut kas par tēmu, tomēr teikšu, ka negadījumi uz šosejām notiek bieži, un diez vai šis ir kas īpašs, lai par to rakstītu. Un bedrītes uz mūsu ceļiem jātaisa nemitīgi, jo to dara tik nemākulīgi un pavirši, ka process var ritēt mūžigi.
sakāmais
s
Sniegu tīrīs vasarā, kad bedrītes būs saremontētas.
Bo
B
Nebrauc papagailim virsū ar peli, un tad rakstu varēs izlasīt. Un aizvert viņu gan var - ir taču apakšā poga "Aizvert".
Balaganovs
B
kaads bedrii'su remonts 'sai laikaa??? sniegs jaatiira...
L
Cien. redakcija! Kādēļ rakstu neredz pilnībā, jo priekšā tā papagaiļa reklāma, ko nevar aizvērt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas