Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Pie Ģenerālprokuratūras notiks Neļķu Alīnas organizēts mītiņš ieslodzīto tiesību aizstāvībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Māsa
M
Edgaru nogalināja un neatļāva mums veikt atkārtotu sekciju. Nu jsu laiku labu atpakaļ uzzināju, ka viens no tiem darbiniekiem pakārās - tāpat kā viegli paņēma un manu brāli cietumā pakāra! Maitas!
Sieru Nāve (indiānis)
S
Vecene ir galīgi dulla, viņa nepamanīs kā pienāks vecums, bet visa viņas dzīve būs pagājusi cīņā ar ´" Buržujiem", tādus kā viņa pat krievu cietums pārmācīt nevar.......................
ruksis
r
Ko tā "Latvānu Duņa" lien pie mūsu Brīvības pieminekļa? Šis piemineklis, latviešu celts, simbolizē brīvību no krieviem. Lai vazājās līdz Ļeņineklim.
riņķī apkārt
r
Pēc mītiņa nacionālboļševiki plānojuši doties gājienā līdz Brīvības piemineklim.+++ bet, protams, dzīvojam demokrātiskā valstī Ja tikai tas nav saistīts ar Latvijas okupāciju un leģeonāriem, pārējie - gājienos var doties visi, kas vien vēlas - kazaki, nacionālboļševiki un, kas tur vēl
Человек
Ч
И даже ни слова нет, что она баллотируется по списку Par Dzimteni в Европарламент. Да, список несуразный, да, Алина - не кандидат. Но вы не упоминаете этого важного факта потому, что считаете народ за быдло.
Человек
Ч
А почему нет фотографии? У Диены и ЛЕТЫ полно же ее снимков. А, не хотите лишний раз показывать Алину, чтобы народ за нее не проголосовал. То есть вы считаете народ за быдло, kas ietekmējams ar šādām bildēm.
Paija
P
Neļķe grib tikt politikā, jo vara = salda. CV iesākums ar neļķīti speciāli tā ar' uzrīkots..... :-( Kaut kā jau plusi jādabū.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas