Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Piebalga birojā būs Kalvīša un Dombrovska padomnieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Haha
H
Malngaile ir absolūta nulle, kas lieliski iederas ES jo tur tieši tādi ir vajadzīgi - politkorekti, gudri parunātāji, bez īpašas lietderības. Piebalga amatā, kas ir bez jebkādas nozīmes, būt viņa biroja cilvākam nozīmē vienkārši ērtu siltu vietiņu, no kuras gudri pamācīt nabagus LV.
Onka
O
Uztups bija piekomandēts arī Emsim, tam, kurš pirmais Piebalgu izvirzīja pēc izgāšanās ar Ūdri. Atceraties Emsi? Premjers mums tāds bija!
Ernests
E
The same old, the same old - savējie, rēķinu nokārtošana....Melngaile amatā, jo viņu bīdīja Dombrovskis, kurš Piebalgu izvirzīja, bet Uztups - par to, ka TP piekāpās un izstājās no cīņas par Riekstiņu kā komisāru. Ko lai dara, ka nevar JL saturēt sevi rokās un nebāzt visu laiku savējos, kad vien iespēja, ka maksā ar amatiem TP, lai kaut ko iemainītu pretī. Kāpēc neorganizē kaut vai konkursu, jo tie divi cilvēki no Latvijas ir kvota komisāra valstij, un būtu tikai normāli, ja arī citi, ne tikai PM un Piebalga paziņām tuvu stāvošie varētu uz tām konkurēt.
Arno
A
Te nu gan komentāros Melngailes draugi salasījušies. Ir nācies redzēt viņu darbībā un no ES lietām nejēdz nenieka, spēlē uz savu PR un nevis satura saprašanu. Drīzāk ne Piebalgs viņu bet viņa Piebalgam pielīmejusies, prasījusi Valdim aizlikt vārdiņu. Ustubs gan ar Piebalgu strādājis jau vēl tad, kad Piebalgs bija LV ārlietu ministrijā. Kalvītim ar Ustubu ir daudz mazāk sakara, tik vien, ka Ārlietu ministrija iedeva labu padomnieku, diplomātiskā karjera jau viņiem laikam nepārtraucas tādā gadījumā. Piebalgs viņu vienkārši paņem pie sevis, jo atbalsta letiņus un paša pārbaudītus darbiniekus.
pūcīte
p
Piebalgs labus kadrus izvēlējies. ŠIe ir reāli kapātāji, strādā un domā ar galvu. Tas kantoris pavilks.
Grieze
G
Kangara ordena kavalieris Ustubs :)))))))) Fui, pee, Piebalg, Tu esi kartigs vecis, bet kadel izvelejies sev par paligu valsts nodeveju vai vismaz valsts nodeveju pakalpinu???? Vai tad Tev pasam nekadas morales nav?
ekju
e
Lūdzu - tikai trīs Melngailes varoņdarbus. Tas taču nav daudz prasīts?
rusins
r
Loti labi, ka Piebalgs nenema sava biroja tas vecas lurbas, plurkstetajas Kalnieti, Vaideri, Kesteri....
piekrītu Fredim
p
Kur tad Elīna to Lavalu lobēja?
Normunds
N
Lai Elīnai veicas! Ar Elīnu strādāju pie Lavala lietas lobēšanas, viņa man atstāja lielisku iespaidu, tiešām laba Eiropas tiesību eksperte.
Fredis
F
Nu nosauciet konkrēti kaut dažus varoņdarbus. To vienkārši nav Melngailei. Nav. :-(
Vladimirs
V
Elīnas kontā ir ļoti daudz Latvijas labā paveiktu darbu, par kuriem, atšķirībā no citiem, viņa skaļi neplātās. Mēdiju slejās augļus plūc citi "varoņi" un lielās politiskās skatuves spēlētāji. Turklāt bez profesionalitātes Elīnai ir daudz aprīnojamu cilvēcisko kvalitāšu, kuras mūsdienās ir retums. Turies Elīna un lai Tev viss izdodas!!!
piekrītu Fredim
p
Tiešām nekas nav dzirdēts par Melngailes varoņdarbiem, kur tad tie ir? Pārāk saldi slavinājumi, bet izskatās, ka bez reāla seguma.
Fredis
F
Nu, ko nu tā Melngaile ir sakoordinējusi, viņa vienkārši atsēdēja krēslā savu laiku :-( Vienu vienīgu Melngailes varoņdarbu.... Bet tādu nav.
kabinets
k
Smart move! Piebalgs smalki izvelejies Melngaili - Eiropas lietu specigako strategi - labako, kas ir Latvija! Eiropas koridori - turaties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas