Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Pieredzējušajam NBS virsniekam Rajevam atsaka pielaidi valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Veterāns30
V
100% taisnība. Te šodien dažs tirlīgais rietumu bāleliņš jāj savas kaziņas, -- derētu tiem atgādināt, kad viņi izmazgāja savas, no bailēm pietaisītās bikses, un atbrauca uz Latviju labumus meklēt? Pareizi, tieši pēc tam, kad daudzi patriotiskie/bijušie "sarkanie", kas Latviju sāka pēc padomistiem atjaunot, galvenos darbus bija iesākuši. Tagad mori savus padarījuši, tagad mori var iet. ...................................................... ............................................................ ....................................................... Jā atceras.ka Latvijas armija tika organizēta Krievijas karaspēka klātbūtnē. Kad vēl nekas 100 % nebija skaidrs. Ne jau velti Amerikas savienotās valstis darīia visu, lai tiktu uzspridzināta Skrundas lokātora ēka. Viņi latviešiem neticēja līdz pēdējam brīdim.Vēl līdz šodienai nevienam tā perioda virsniekam un instruktoram (1992-1994). Valsts nav pateikusi paldies.Ja ienāktu krievi visi Latvijas armijas virsnieki un instruktori tiktu iznīcināti. Tas jau ir bijis! Šodien diskriminēt,pazemot šos virsniekus un instruktorus var tikai Latvijas valsts nīdēji.Tie uzrunā šodienas karavīrus un rada viņos neuzticību, lai neteiktu vairāk.Ļoti tuvredzīga politika.
Sniper'sEye
S
100% taisnība. Te šodien dažs tirlīgais rietumu bāleliņš jāj savas kaziņas, -- derētu tiem atgādināt, kad viņi izmazgāja savas, no bailēm pietaisītās bikses, un atbrauca uz Latviju labumus meklēt? Pareizi, tieši pēc tam, kad daudzi patriotiskie/bijušie "sarkanie", kas Latviju sāka pēc padomistiem atjaunot, galvenos darbus bija iesākuši. Tagad mori savus padarījuši, tagad mori var iet.
pajoliņš
p
Kžociņs liekas joprojām līdz kapa malai kalpos Anglijas karalienei-proti MI-5 un apkalros Latvijas patriotus. Tikpat labi Zatleram varētu pielaidi atņemt... Nožēlojami! Bet ar Sk'eli un Lembergu šitajā valstī neviens netiek galā, bet pielaides noņemt var jebkuram-smiekls! Lai tik nāk Putins un okupē valsti-sliktāk jau nebūs kā vergojot Rietumiem. Kažociņs varētu aizbraukt ar SAB darbiniekiem uz talku Ventspils jūrmalā sakopt ameriikāņu piedraņķeēto kāpu zonu...
slūžas
s
ejiet ieskrienieties
Veterāns30
V
Ja G.Manerheimu būtu atbrīvojuši no amata par to ka beidzis Cara armijas virsnieku skolu, tad nezinu,kurā iekārtā Somija būtu dzīvojusi. Latvijas pirms kara armiju arī veidoja bijušie Krievijas cara virsnieki. Kalpaks,,Balodis,Spāde..... Skatīsim cilvēku pēc viņa darbiem. Tevī sēž Staļina gars. Tas valda šodienas Latvijas politiskajā elitē. To var redzēt pēc tā, kas notiek ar armijas izveidotājiem.Kas notiek ar militārajiem pensionāriem. Armija atsaka viņiem medicīnisko palīdzību.Atņem izkalpotās privilēģijas. Paziņo, ka militārā pensija ir kara laika pabalsts.Tāpēc nepienākas tās privilēģijas, kas pienākas parastajām valsts pensijām. Vērdu sakot "'Nodzīti zirgi ir jānošauj".Vai vēl labāk. "" Nav cilvēka,nav problēmas (J.Staļins)". Jaunajiem virsniekiem un karavīriem smags brīdinājums.
lauku vecis
l
Nu nezinu, cik vērts ir uzticības zvērests neeksistējošai valstij (PSRS)... Ja kas, zvērestu dot toreiz bija spiesti arī obligātā dienesta karavīri, kaut kāds svinīgais solījums bija pat stājoties pionieros (pēdējie gan laikam iztika bez paraksta)...
t
es 12:58 -------------- Nevajag to reducēt uz katru cilvēku. Iet runa par komandējošo sastāvu, kas ieguvuši militāro izglītību PSRS/Krievijā. Visi šie kursanti beidzot kara skolu vai akadēmiju ir parakstījuši uzticības zvērestu aizstāvēt līdz pēdējais asins lāsei PSRS/Krievija valsts intereses. Neesmu dzidējis, ka Krievija šodien būtu paziņojusi, ka dotais zvērests nav spēkā un virsnieks ir atbrīvots no šī zvēresta. Pat dotais zvērests Latvijas valstij nav pilnīgs, ja saglabājas šīs Krievijas zvēresta saites, kasnākotnē var viņus raustīt aiz "diedziniem".
es
e
pēc dažiem komentāriem rodas iespaids, ka vispār vajadzētu likvidēt visus cilvēkus, kuri ir strādājuši padomju laikos jebkur - neuzticami tāpēc, ka strādāja, nevis kuli aizkrāsnē kasīja.
ex military
e
visus jaatlaizh kuri ir bijushi krievu armijaa, visus,. veel ir daudz taadu, visaas apakshvieniibaaas. no pieredzes saku, ka vinjiem ir veel padomju domaashana iekshaa.
lauku vecis
l
Rodas iespaids, visās vietās salīduši neuzticami elementi, ko nevar laist valsts noslēpumam ne tuvumā, sākot ar NBS un beidzot ar LU, tikai SABā vieni vienīgi kristāltīri patrioti strādā. Nu, nu...
g
g
Visi, kas mācījušies Krievijas kara skolās ir parakstījuši "atsevišķu" dokumentu, kas viņiem ir saistošs. Jāatcerās, ka Krievijas militārajās macību iestādēs un karaspēka daļās, ir tāds postenis "zampolit", kas faktiski ir FSB vai bijušās VDK ieliktenis, lai uzraudzīti iekšējos procesus un nodarbotos ar vervēšanu. Šim "zampolitam" nevar pat iebilst karaskolas vadītājs vai pulka komandieris. Tā nav ASV kara akadēmija!
trulums,
t
Un kas tieši G.Ivanovam deva šo paskvilu par tūkstošiem parakstīt? Tāds noteikti vēl tagad kasa kuli NBS... Vai tomēr kļūdos?
a' propos
a
Kažociņš ir viens no retajiem, kuram varētu uzticēties, jo viņš no marksisma-ļeņinisma mācības tālu ir stāvējis un pskp kursu nav bijis spiest iekalt. Bet SAB darbs nav viegls: atrodi nu tos, kuri, izgājuši pilnu apmācības kursu totalitāra režīma zemē, ir palikuši paši spējīgi domāt, analizēt, pieņemt valstij izdevīgus lēmumus. Piemērs- Somija savulaik krievu armijai deva 400 ģenerāļus, admirāļus, un tas pēcāk ļāva viņiem saglabāt valstisko neatkarību Ziemeļu kara laikā Mannerheima (arī krievu skola!!!) vadībā.
Veterāns30
V
Gvido Ivanovam bij.Štāba bataljona komandierim ,daudzu virsnieku audzinātājam,padomniekam,parāžu komandierim(tur arī vajag drosmi un prasmi) nepiedeva. Nepiedeva,ka neparakstīja darba līgumu par kāda jumta mahināciju daudzu tūkstošu vērtībā.Nepiedeva, ka viņam gandrīz vienīgajam izdevās savā bataljonā apstādināt dedovšķinu(karavīru nogalināšanu,pazemošanu, kropļošanu).Nepiedeva,ka audzināja virsniekus un karavīrus būt uzticīgiem Latvijai.Viņš jau sen būtu norakts, ja vien to atļautu V.V.Freiberga, kas mācēja saskatīt šajā vīrā 'īstu karavīru un Latvijas patriotu.
inese
i
Sākas ar 4 patronām un beidzas ar nopietniem ieročiem. Vai tad ir starpība zagšanā vai tie ir 5, vai 10 lati? Vienam 5 lati ir daudz vairāk kā otram 100. Kontrbanda ir kontrbanda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas