Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Plāno privātpersonām piešķirt iespēju legalizēt naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
uzņēmējs
u
Būtu uzņēmējiem vismaz amnestējuši tos nenormālos uzrēķinu % par nesamaksātiem nodokļiem! Turpinās totāla uzņēmēju iznīcināšana, toties valsts izzadzējiem pielāgo likumus, kas šiem ļaus palikt uz brīvām kājām. Laikā, kad valdībai un Saeimai būtu jādomā par uzņēmējdarbības stimulēšanu, šie domā par valsts izlaupītāju labjkājību un neaizskaramību. Vai tas nav vājprāts?
traktorists
t
privātperosnām paredzēs arī iespēju legalizēt nezināmas vai nepierādāmas izcelsmes naudu paga, paga, te notiks kautkāda acu aizmālēšan! Aiz tā atkal slēpsies kautkāda sazagtās naudas apmazgāšana! Iedzīvotājiem nav darba, tātad arī nauda. Mūsu finansisti, valdība nodarbojas galīgi ne ar to, ar ko vajag nodarboties! Uzņēmumus ražotājus vērt vaļā vajag, Rūpnīcas, fabrikas, Lielus uzņēmumus, nevis atkal piesegt sevi ar kautkādām debīlām naudas deklarācijām, kuras ļaus drošāk rīkoties, legalizēt sazagto! Vienkāršai tautai tas nav vajadzīgs, jo liekas naudas nav un nebūs. 100 Ls vai pat 1000 Ls nav nezin kādā tur veidā legalizēt! Te ar aizsegu priekš Prihvatizētājiem tiek kautkas muhļīts!
Maķevikovs
M
visvairaak peec amnestijas tiecaas zaļo zagļu savieniibas premjera kandidaats , smagajos noziegumos apsuudzeetais Ventspils Minhauzens , bez cietuma , bez mantas konfiskaacijas , varees dziivot cepuri kuldams
ihaha
i
Pukhu Andris shitaa nomaksaas nodoklhus par visu sazagto un buus tiirs kaa sunha asara.
ZT
Z
Kādas iespējas ir atgūt PSRS laikā krājkasē ieguldīto naudu?
K-K
K
... Es vienmer atsaucos un Dienvidafrikas valsts panakumiem atklatiba izveidojot ekonomiku pec Aparteida likvidesanas. Un ari uz ta fakta butibu, ka musu mazajai tautai nav cita izvele ka sakartot, izlabot un aizmirst pirmas attistibas fazi, ka laika viss individuali un valsts meroga likumiskais ir jau pieradits ka tikai neladzigi apzinats un ta izmantojams samurgojums . Un bargi sodit tos kuri turpinatu so 'murgu' ar kriminalam un nodeveju turpinosam interesem! ... Cik noderetu ap 2 miljardu ienakums !!!!
K-K
K
... Nu tacu nav veltigi komentet portalos, jo idejas parnem attiecigo instituciju strategiski domajosas personas !!! ... Proti - pec vairak ka triju gadu neatlaidigas domu izteiksmes portalos par nepeiciesamo un vienreizeju VID amnestijas programmu repatriet aizpluduso kapitalu ar Nulles variantu un ta vienreizeju izpildi - tiesam cilveki sak domat par valsts nakotni! ... Tikai uzmanigi ! Ir vajadzigas kontroles un ienakusa kapital novirzi, kas nestu labumu tikai pilsoniem: 1. Progresivu likmju paaugstinajuma pakapienu sistemu uzraditai naudai un naudas lidzvertibai citveida neuzraditam kapitalam, no 20% ar ne 50x, bet 20x algas ienemumiem lidz 50% ar 100x valsts caurmera algas ienemumu !!!! ... So naudus neaizskaramibu, jo izvestais kapital un nauda pierdereja visai pilsonibai, vajag garantet ar likumu - TA IR NODODAMA VALSTS ATTISTIBAS FONDAM - pamattautas kulturas un eksportrupniecibas attitibas atbalstam!
we
w
Un Bichevska aizdotie 55000 latu? Kur suuda iereedniitis paspeeja sakraat taadu naudu? Un veel aizdot.....
neceriet
n
Tieši tādēļ, ka daļa tautas ir ne tikai nabaga bet ari tā deģenerējusies , ka gatava pastrādāt jeb kādu noziegumu , gan iegūstot informāciju ,gan to pārdodot, gan laupot un zogot ,tāda informācijas izpaušana par uzkrājumiem un mantiskām vērtībām ir ārkārtīgi bīstama !!! Ar kuru galu tie likumdevēji domā ?!
zaglers
z
Vēl jau plāno atteikties no soda veida,kā mantas konfiskācija. Izskatās ka taukmūļi jau galīgi aptrakuši. Es gan piedāvāju tautai nemukt projām,bet gan iet un ņemt no taukmūļiem. Jo zagt no zagļa jau nav grēks...
Lelle
L
Biezie, renie un taukainie kampēji atkal sev likumus pielāgo...pēc Kampara sievas dāvinājuma no tumbočkā aizķērušies 27 tūst., atkal likumi jāpiemeklē, lai varētu ar "godu" to 0 dekarāciju ieviest....Tauta sen ir plika un basa aplaupīta un mūk projām no laupītājiem...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas