Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Policija: 16.marts būs spogulis 9.maijam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ludis
L
Vajadzētu tos utainos nedaudz paretināt
Oskars
O
Vai Zatlers mūsu labākos draugus Medvēģevu un Putinu uzaicināja ciemos ?????
Valdis
V
Ja jau šajā pasākumā apņēmušies ņemt dalību padomju civilizācijas padibenes, okupanti un utaini salašņas, tad viniem noteikti prātā ir tikai provokācijas. To, ka padomju fašisti kopā ar Hitleriskās Vācijas nacistiem kopā okupēja Poliju un rīkoja kopīgas uzvaras parādes, padomju necilvēciskie radījumi ar deformētu vēsturisko atmiņu nespēj atcerēties... Baigie antifašisti atradusies! Civilizācijas mēsli!
.
.
Tas ir kauns, ka tik ilgi pēc neatkarības atgūšanas mēs nevaram savā zemē justies brīvi un mūsu vecie karavīri, kas cīnījās par brīvu Latviju, nevar droši iet nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa
!!!
!
Provakatorisks salīdzinājums. Latviešu mentalitātei nav raksturigi pasākumi, kādus rīko Uzvaras laukumā.
wer
w
Diemžēl, lai cik skumji un ironiski tas neizklausītos, Latvijas menti bieži vien, liekas, pavēles saņem no Maskavas. Gandrīz vienmēr ir tikuši aizturēti tikai vienas puses pārstāvji; proti latvieši. Par izņēmumiem šoreiz nerunāsim. Kā lai te vēl neatceras kaunpilno žoga uzlikšanu ap Brīvības pieminekli, kur mūsu "brašuļi"- menti, kopā ar krieviem gāja pret latviešu tautu. Man jau, principā, pie pakaļas, jo es iezvelšu faktiski jebkuram, jebkurā formas tērpā esošam kretīnam, kurš mēģinās liegt man manas demokrātiskās tiesības: proti, nolikt ziedus tur, kur es to gribu, un nolikt tad, kad es to gribu.
Mordreds
M
Piekrītu, arī pirmais kometētājs šeit (ceru, ka to drīz izdzēsīs) ir vienkāršs provokators
vecis
v
Klau, provokator, vispirms iemācies latviski! Rīgā nav "Brievibas pieminekla", ir Brīvības piemineklis!
Dunduks
D
Gods latviešiem, kas atšķirībā no krieviem 16.martā, nerīko provokācijas un šovinistiskus izgājienus 9.maijā! Bet nu pārvaldes iestādēm jau nu gan vajadzētu to maija dzerstiņu iztīrīt, kā nekā apkārtnē bērni dzīvo, nav labi, ka mūsu jaunā paaudze uz šitādām lietām no bērna kājas skatās.
!
!
Kāds sakars sarkanā mēra dzīrēm ar šo piemiņas gājienu? Kas tās par insinuāciju analoģijām?
Jurītis
J
Pilnīgi nekorekts salīdzinājums. tie ir diametrāli pretēji pasākumi. 16. martā latvieši piemin savus brīvības cīnītājus pret sarkanajiem iebrucējiem, bet 9. maijā karātavu laukumā iebrucēju un okupācijas režīma paliekas svin Latvijas reokupācijas un genocīda pret latviešu tautu atsākšanas "svētkus". Politiķu nespēja atrisināt šo problēmu norāda uz viņu patriotisma trūkumu, kas izpaužās ne tikai politiskajos jautājumos, bet arī ekonomiskajos. Bet 9 maija pasākumi, jeb kā tautā tos dēvē par marodieru, bērnu un sieviešu slepkavnieku dzīres, ir spļāviens sejā latviešu nācijai un valstiskumam.
dzeris
d
Sabiedrība ir sašķelta, un, būtu pareizi ļaiut katrai daļai pieminēt to, ko tā grib, un pretējai pusei tos netraucēt. Bet, "antifašists" Kotovs ir vienkāršs provokators, ja viņš grib cīnīties pret fašismu, viņam jādodas uz Krieviju, kur fašisms zied un smar;žo un skinhedi nogalina cilvēkus katru dienu.
atmina
a
W.Freiberga, lai izdabatu zidiem,krieviem-okupantiem paveleja Brivibas pieminekli nozogot no latviesu tautas.
Lops
L
Kaads tur spogulis? Neviens latvietis nav vel traucejis to krievu aleshanos pardaugavaa kamer vini tik lien ka cukas un 16. martaa purga visu araa cik vien var. Vajadzetu vienreiz nobloket to krievu gajienu uz tilta un sarikot pretdemonstraciju, lai arstejas pashi ar savam zalem.
Daiga
D
Kāds diez tas ir spogulis 9.maijam? :D neesmu nekad redzējusi, ka 16.martā Krustpunkta vaikalā pie akmens tilta rinda sniedzas ārā pa durvīm! Lūdzu nesalīdzināsim piemiņas dienu ar krievu nodzeršanās svētkiem!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas