Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Policija kategoriski pret detektīvu aģentūru iesaistīšanu izmeklēšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Astoņkājis - tas ir jūras ķēniņš, kad tas gaismā nāks - Tad visdrošākais no jums būs bērniņš, Tad būs visai kvaukšķu bandai vāks.
ABC
A
Es pilnībā piekrītu Voina viedoklim. Ir tādas valsts funkcijas, kuras var realizēt tikai un vienīgi valsts, un policijas funkcija ir viena no tām. Ideja par privātu policiju, gluži tāpat kā kā ideja par privātu tiesu, privātu prokuratūru, privātu armiju vai privātām ministrijām liecina vai nu par absolūtu izglītības un sajēgas trūkumu, vai arī par apzinātu noziedzieku interešu lobēšanu.
Budze
B
Voins gribēja pateikt, ka cer uz to, ka šāāāāāādi juridiskie analfabēti nestrādā VP. Izrādās strādā gan. Un NEVIENU likumu savu mūžu nav izlasījuši. Papīri jāraksta, ak tu nabadziņi! Viņi papīrus izrādās raksta, nevis nostiprina procesuālas darbības!!!! Ārā šitos, ar mietu. Daži šie spečuki vēl iemanās sastāvus klasificēt, nevis kvalificēt :)
mērglis
m
ne par to kreņķis , privaatdetektiivam buus samaksaats par rezultaatu , a tagad otraadi par rezultaatu nemaksaa lietas stiepj bezjeedziigi , iespeejams par samaksu norakt , ļoti dauz dažaadu nianšu privaatdetektiivu praksee un valst policistu dariitajaa pa roku galam ...es atbalstu privaato detektiivu darbiibu , protams saakumaa var buut taa saucamaa kara situaacija ja gadiijumaa buus noziegumos iesaistiiti grupeejumi protams aiz kuriem var staaveet saimnieki pasuutiitaaji , kuri seed deputaatu un meeru beņ'ķos , te arij viss haoss...
Lidostas darbinieks
L
Interesanti, ar ko brauktu no lidostas tas Interpola šefs, ja tam nebūtu diensta mašīna, kuru atzena uz lidostu kriminālpolicijas darbinieks- vadītājs?
Kriminālpolicists
K
"Valsts policijas priekšnieks ģenerālis Valdis Voins izteicis cerību, ka šis priekšlikums nav nācis no šobrīd reālo strādājošiem policistiem" =============================================== ====== Diemžēl jāapbēdina Voina kungs, jo tieši no policistiem, kas strādā meklēšanā, nāk šis ierosinājums. Gribas strādāt, bet ne izrādīties, ka strādājam. Gribas meklēt un atrast vainīgos. Diemžēl darbiniekiem tiek tarucēts. Visādas murgainas atskaites, visāda veida pasākumi un tml. Nav jau teikts, ka tieši tā jādara. Pieredze ir citās valstīs. Kāpēc Latvija nevarētu to īstenot, kaut vai pirmā?
A.Eichmann
A
"Absurds un haoss Latvijas valstī" turpinās jau 17 gadus!
guna
g
Policija strādā slikti. Piemēram, pašvaldību policija nevar nodrošināt pat nakts mieru, nereaģējot uz izsaukumiem. Būtu labi, ja pa savu naudu varētu izsaukt policiju pie trokšņojošā kaimiņa vai cita veida huliganiem.
keks
k
Pilnībā piekrītu Valsts policijas priekšnieka viedoklim. Manuprāt NPA vēlas valstī radīt iedīgļus pilsoņu karam. Uzskatu,ka DP un SAB vajadzētu detalizēti izmeklēt,kas un kāpēc stāv aizmugurē šim NPA paziņojumam,jo tajā izteiktais priekšlikums rada tiešus draudus LR suverenitātei un teritoriālajam kopumam,kas noteikts Satversmē.
GR
G
Patiesi aizdomīgi kategoriska ir Valsts policija, un tā ari nepaliek skaidrs, kas radīs to "haosu". Vai varbūt beidzot būs jāsāk strādāt, jo būs iespēja salīdzināt?
anuka
a
stāsti par Puaro, Mis Mārplu un Holmsu gan parāda, ka policija bez privātajiem detektīviem nespēj atklāt nevienu noziegumu ;)
Pats
P
Paši tā īsti negrib, bet citiem - ne;ļaij
Kabula
K
tas varētu novest “pie absurda un haosa Latvijas valstī”... ==================== drīzāk gan policijas vadība baidās no kā cita, proti, zaudēt iespēju ietekmēt izmeklēšanu un nosargāt savas shēmas un shēmiņas, kā arī no tā, ka viena privāta aģentūra pierādīs, ka vairums no lietām, ko policijanespēj atklāt, nemaz nav tik komplicētas un neatklājamas..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

sdsd

NPA priekšlikums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas