Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Policijas auto notriec riteņbraucēju un aizbrauc no notikuma vietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ar šito jāsāk
a
Advokātam būtu jāsāk ar Atzīt LUDZAS POLICIJAS DARBINIEKA RĪCĪBU PAR PRETTIESISKU, kas ir izraisījusi smagas sekas ( cietušā nāvi- ja nomirs vai smagus miesas bojājumus), a) atstājot notikuma vietu un nesniedzot pirmo palīdzību negadījumā cietušajam; b) neziņojot glābšanas dienstam 112 vai ātrajai palīdzībai; c) atteikšanās iziet alkahola testu uzskatāma par labu pieteicējam d)apzināta vai neapzināta nozieguma vai negadījuma apstākļu slēpšana bēgot no notikuma vietas; e) liecinieku nemeklēšana notikuma vietā Un tas viss un daudzas citas lietas, kas saistītas ar šo konkrēto lietu būs TIESAI JĀVĒRTĒ un JĀATZĪST LUDZAS POLICIJAS IECIRKŅA DARBINIEKA RĪCĪBA PAR PRETTIESISKU UN JĀNODOD KRIMINĀL VAJĀŠANAI.
garīdzniecības verdikts
g
Dieva priekšā visi vienādi un policists tāds pats grēcinieks (reizēm pat lielāks), kā visi pārējie un, lai arī ko nolemj zemes tiesa, no Pastarās Tiesas neaizmukt, jo nemaz nav kur mukt!
U2
U
..nevajag vairāk grozīties pa laikrakstu slejām..bildējoties pie katras pirmās iespējas!!! Vajag strādāt!!!!..Vai Jūs jau esat Ludzā..lai veiktu 'preventīvus''pasākumus!!!???? ..Un Vienotības ministre?? seko izmeklēšanai..vai 'Fermā''kavē laiku???
suskis
s
Pa nakti vainīgais nav atrasts?
mikelis
m
Andris Dzenis jau gan kādu laiku nav policijā... Sorry
AF
A
noteikti šoferis bija dzēris. Būs rājiens un nekas vairāk.
janifer
j
nu normaali padomju milichi nekas jauns tikai iedzeerushus maak sist un panjemt visu
Jā-jā
J
Eiropa (un Amerika, un pareja rietumu pasaule) mus nesapratis, un nemaz nevajag! Mūs sapratīs Krievija. Pameklē googlē "пьяный милиционер" un redzēsi ka notikums Ludzā ir sīks un ikdienišķs.
?
?
Un ko prokuratūra neko nedara un klusē?
likumi.lv
l
II nodaļa Noziedzīgs nodarījums 6.pants. Noziedzīga nodarījuma jēdziens (1) Par noziedzīgu nodarījumu atzīstams ar nodomu (tīši) vai aiz neuzmanības izdarīts nodarījums (darbība vai bezdarbība), kurš paredzēts šajā likumā un par kura izdarīšanu draud kriminālsods.
antins
a
Eiropa (un Amerika, un pareja rietumu pasaule) mus nesapratis.....
likumi.lv
l
II nodaļa Noziedzīgs nodarījums 6.pants. Noziedzīga nodarījuma jēdziens (1) Par noziedzīgu nodarījumu atzīstams ar nodomu (tīši) vai aiz neuzmanības izdarīts nodarījums (darbība vai bezdarbība), kurš paredzēts šajā likumā un par kura izdarīšanu draud kriminālsods. 48.pants. Atbildību pastiprinošie apstākļi 3) noziedzīgais nodarījums izdarīts, ļaunprātīgi izmantojot dienesta stāvokli vai citas personas uzticību; 4) noziedzīgais nodarījums izraisījis smagas sekas; 12) noziedzīgais nodarījums izdarīts alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē; 13) noziedzīgo nodarījumu izdarījusī persona nolūkā panākt soda samazināšanu ir sniegusi apzināti nepatiesas ziņas par citas personas izdarītu noziedzīgo nodarījumu;
Jā-jā
J
"4) par ceļu satiksmes negadījumu paziņo policijai" ~~~~~~~~ Lūk pēc šī punkta jebkurā tiesā var viegli pierādīt, ka pati policija likuma izpratnē NAV ceļu satiksmes dalībnieks, un tātad viss šis likums uz policiju neattiecas!
likumi.lv
l
27.pants. Ceļu satiksmes dalībnieku rīcība ceļu satiksmes negadījumos (1) Jebkuram ceļu satiksmes dalībniekam jādara viss iespējamais, lai sniegtu pirmo palīdzību ceļu satiksmes negadījumā cietušajiem. (2) Ja ceļu satiksmes negadījumā ir cietuši cilvēki vai nodarīti bojājumi trešās personas mantai, kā arī tad, ja transportlīdzekļiem radušies bojājumi, kuru dēļ tie nevar pārvietoties, transportlīdzekļa vadītājs: 1) nekavējoties apstājas un paliek negadījuma vietā, ieslēdz avārijas gaismas signālu un uzstāda avārijas zīmi, bet, ja tas nav iespējams, citādā veidā brīdina pārējos ceļu satiksmes dalībniekus par ceļu satiksmes negadījumu; 2) dara visu iespējamo, lai cietušajam sniegtu pirmo palīdzību, izsauc neatliekamo medicīnisko palīdzību vai citu glābšanas dienestu, bet, ja tas nav iespējams, ar savu vai citu garām braucošu transportlīdzekli nogādā cietušo tuvākajā medicīnas iestādē un pats atgriežas negadījuma vietā; 3) dara visu iespējamo, lai negadījuma vietā saglabātu notikuma pēdas, pieraksta aculiecinieku vārdu, uzvārdu un adresi; 4) par ceļu satiksmes negadījumu paziņo policijai (vai citam glābšanas dienestam) un tālāk rīkojas pēc tās norādījumiem. (3) Ja šā panta otrajā daļā minētajā ceļu satiksmes negadījumā iesaistītie transportlīdzekļi neļauj citiem transportlīdzekļiem pabraukt garām ceļu satiksmes negadījuma vietai, transportlīdzekļu vadītāji atbrīvo brauktuvi, pirms tam fiksējot ceļu satiksmes negadījumā iesaistīto transportlīdzekļu un citu priekšmetu stāvokli. (4) Ja ceļu satiksmes negadījumā nav cietuši cilvēki un nav nodarīti bojājumi trešās personas mantai, kā arī transportlīdzekļiem nav radušies bojājumi, kuru dēļ tie nevar pārvietoties, transportlīdzekļu vadītāji rīkojas Ceļu satiksmes noteikumos paredzētajā kārtībā. (5) Ja ceļu satiksmes negadījumā iesaistīts tikai viens transportlīdzeklis, nav cietuši cilvēki un nav nodarīti bojājumi trešās personas mantai, transportlīdzekļa vadītājs rīkojas Ceļu satiksmes noteikumos paredzētajā kārtībā. (6) Transportlīdzekļa vadītājam pēc ceļu satiksmes negadījuma līdz reibuma stāvokļa konstatēšanai nepieciešamās pārbaudes izdarīšanai vai atbrīvošanai noteiktā kārtībā no šādas pārbaudes aizliegts lietot alkoholiskus dzērienus, narkotiskas vai psihotropas vielas. (08.07.2003. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 01.01.2004.)
kurzeme
k
Ludzā,kāds milič-polič ar māk runāt latviski?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas