Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Politiķu strīdos zaudētās iespējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gugu
g
Jā, būtu bijis labi, ja vīrs, uzvārdā Birks, būtu ko darījis Rigas domes naudas saprātīgā tērēšanā. Viņam pakļautās struktūras pirka dārgus, toties draņķīgus pakalpojumus. Domē laikam tā pieņemts.
Kaspars Gasūns
K
Jā, ļoti saturīgi pasniegts viedoklis. Tikai no cilvēka, kurš nez kāpēc sevi līdz šim pilnīgi nav pieteicis veselības reformu sfērā. Turklāt nāk no ļoti kompromitētas vides, lai pat neteiktu, ka pats ir kompromitēts. Tas man atgādina Zīli, kurš uz iepriekšējām Saeimas vēlēšanām Streipa vārdiem "sarakstīja ļoti sakarīgu ekonomisko programmu tikai tam, lai TB/LNNK pēc tam pilnīgi neko nedarītu, lai to realizētu". Tomēr es vēlu veiksmi Birka kungam un novēlu viņam realizēt sevi kā ievērojamu veselības sistēmas reformatoru! Tā teikt, pārdzimt kā Fēniksam... :D
Vecis
V
Cik sirsnīgs un neviltots izbrīns par to kas notiek LV :) Pilnīgi vai no citas planētas ieradies? Ai ko nu te lej , mīļais Tēvzemes "draugs"! Es tā kā atceros vienu citu Jāni Birku kurš kliegdams kliedza ka mums noteikti jābūvē Ogļu čupa uz AB Dambja, ka Zelta (Dienvidu) tilts esot izcili labs un un lēts, kurš būdams mēra Aksjonoka vietnieks 2 gadus "pētīja satiksmi" Rīgā. Tā satiksmes pētīšana Tēvzemiešiem laikam iedzimta - Požarnovs ar tik pēta un pēta (pētīja..) Tāpēc neticu šai pēkšņajai atklāsmei par veselības aprūpi . Kaut nu tauta līdz nākamajām vēlēšanām neaizmirstu TB varoņdarbus .
Ieva
I
Atgriezeniskās saites nebija un nav: tie, kas tuvāk pie siles, nodarbojās ar to, lai viss paliktu pašiem, dakterīši prasīja lielākas algas, nevis sistēmas sakārtošanu.....Rezultātā mums, piemēram, ir Ambulatorās ķirurģijas centrs, kas jau no sākta gala bija stipri maksas pakalpojums (lai cilvēki ar visādiem niekiem guļ dienām ilgi slimnīcā)....Mums ir Ludzas slimnīca, kas esot izremontēta un aprīkota, tikai.....
zvirbulēns
z
Birk, laiks pamest amatus partijā, vai Jums tā nešķiet?
:):):)
:
interesanti,bet kad atlēks paša atmiņa par savu stūlbumu!sagremo,ka vara zaudēta un būs japakust,lai nesāktu finanses ātrāk rukt kā bija paredzēts.
taktiķis
t
Tiešām! Jau aizmirsis, ka vēl vakar pats bija pie varas. Birks: "Jo citādi mēs nodarīsim milzīgu ļaunumu savai valstij, un to mūsu bērni vairs nepiedos." Jau nodarījāt, un bērni, cerams, nepiedos.
jautrais
j
Jautājumu uzdod pats sev, ko es esmu neizdarījis, jā sile ir pazaudēta.
PILNAI LAIMEI
P
Šķiet, Birks kops vēlēšanām ir vairāk nosirmojis, bet kļuvis tāds kā jauneklīgāks, seksīgāks. Ja nu vienīgi šeit izmantotais foto nav no seniem laikiem.
vilis
v
Birku parUlmani!Lai dzīvo Vadonis!
vilis
v
Birku par Ulmani! Lai dzīvo Vadonis!
Pikselis
P
Vēl viens pierādījums, ka mūsu valsti vada ķēkšas.
Janka
J
Pareizi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas