Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Politologi: LBAS akcija var izvērsties partiju aģitācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ika
i
Aicinājums – visiem tiem, kas labprāt balsotu par kādu no mazajām partijām, ja vien ticētu, ka tās iekļūs Saeimā! Manā draugu lokā šādu cilvēku ir vairums, tāpēc nonācu pie neizbēgama secinājuma – ja mēs KATRS nobalsosim par to, ko patiesi vēlamies, tad vēlēšanu rezultāti būs milzīga sensācija valdošai elitei!! Ir risinājums – (1) nosūtot šo vēstuli, ES APSOLU Tev, ka nobalsošu par kādu no mazajām partijām. (2) Ja tu pārsūtīsi šo vēstuli tālāk, tātad tu apsoli to pašu! (3) Ja Tavi draugi redzēs, ka „mūsu” ir daudz, arī viņi uzdrīkstēsies!! ATŅEMSIM VECAJĀM PARTIJĀM VIŅU GALVENO ARGUMENTU – „ka mums nekas cits neatliek, kā balsot par viņiem, jo mazās partijas tāpat neiekļūs Saeimā!”
Vienotības triumfs
V
Žetons! Vēl vairāk, tajā vakarā JL rižā _uce jau sēdēja zaeimas mājā un gaidīja, kad satrakotie JL hunveibini ielauzīsies zaeimas mājā... Kur solīitā izmeklēšana un tiesa ? Viss nogrimis Vienotības vadītajos orgānos...
Vilis
V
Kad JL un Ēkerte gatavoja savu "lietussargu revolūciju", lai tiktu pie siles, visas arodbiedrību akcijas bija "pareizas". Bet tagad, kad paši ir pie varas ....
100%patiesība.
1
reiz bijaKalvītis, 20.09.2010 09:56 Vislabāk solījumus pildīja TP Kalvītis:pensijas paaugstināja /indeksējot tās 2x gadā/, Kalvīša laikā algas palielinājās pilnīgi visiem strādājošajiem , toties lāča valdība to visu atņēma/gan pensijas, gan darbu, gan makšķeri,iedodot rokās pusbeigtu zivi/, Kalvīša laikā lauksaimniecībā bija attīstība ,cerība valdīja visur,pirmo mājokli daudzi paspēja sakārtot, nosiltinot mājas,apmainot logus,durvis,jumtus,to spēja izdarīt pat pensionāri, jo pensijas regulāri palielināja, par lauks. prod un pienu zemniekiem maksāja ļoti labi,tā ka tās naudiņas pietika gan iztikai gan sava vienīgā mājokļa sakārtošanai ,lai nebūtu jāsalst.., .
100 latnieks
1
Mēs 100 latnieki un pensionāri noteikt nestreikosim,jo ja nebūs taupības arī nebūs pensiju,lobu dokteru un skūlu..Lai streiko Saskaņas centra un PLL oligarhu uzņēmumu strādnieki,tiem gan derētu arī lielāka alga un katrā ziņa ne konvertā,bet legāli un caur kompjūteru,kā to dara visas ārzemju firmas.
ticīgais
t
Vienīgā alternatīva - Kristīgi demokrātiskā savienība.
Santa
S
Protestēt noteikti nevajag savādāk čābīgi sanāk. Lieloligarhu partija "vienotība" onkuļiem no rietumiem cītīgi stāsta, kā šeit beigusies krīze, ka tauta dzīvo laimīga un paēdusi, dienā saņemdama 100 latus un še tev, protesti
vecis
v
Vai tev vienreiz jau neteica, ka nauda neaug kokos? Arī tie 300 mio, kurus tu bazūnē par gandrīz jau noplūktiem no koka tikai vēl neapēstiem. 300 mio būs tiem uzņēmējiem, kuri būs gatavi realizēt caurspīdīgus, Eiropas kontrolētus projektus. Kā redzi, gribētāju nav. Mūsējie uzņēmēji labāk noziedos naudu PLL vēlēšanu kampaņai, lai Šlesers tiek pie varas zaģļu "maļina" turpina zelt.
Revolt
R
nasca » Ērglis 18:23 20:45 Piekrītu, protams. Tikai idiņi nespēj saprast tik elementāru loģiku, ka nauda neaug kokos, bet tā vai nu jānopelna (jāiemaksā valsts budžetā) vai jāaizņemas. Diemžēl par naudas apriti daļai sabiedrības ir tāda pati bērnišķīgā sapratne kā par pienu, kas "no pudelēm nevis no govs pupa". ============================ Tā nauda tiek ņemta apēšanai un tik pat labi viņu var iemest ugunskura vismaz siltums būs.Latvija jau ir aizņēmusies virs 4 miljardiem un šobrīd pieprasa vel 200 miljoni kaut gan taja pašā laikā ir pieejami 300 miljoni Eiropas naudas par ko nav jāmaksā % un nav jāatdod.Ar šo naudu esot grūtības nevarot apgūt(piesaistīt līdzfinansējumu).
Revolt
R
Paskaidrošu šiem idiotiem vēlreiz - jūsu sociālistiskos prieciņus apmaksā NODOKĻU maksātāji. Ja nodokļu naudas NAV, tad nav arī sociālistisko prieciņu. Punkts. Pieradini cilvēku pie bezatbildības un labiem dzīves apstākļiem un tu iegūsi ļaunāko murgu savā dzīvē. ===================== Es domāju ka ir pavisam otrādi.Šodien darbļaudis apmaksā visus jūsu prieciņus un laiks ir savilkt jostas.
Jukums
J
Par partiju aģitāciju taču nevar uzskatīt kādu konkrētu prasību izvirzīšanu visām partijām, nevienu no tām neizceļot. Šādas prasības varētu būt, piemēram, bezdarba mazināšana, progresīvās nodokļu sistēmas ieviešana, valsts nozadzēju tiesāšana, sociālā taisnīguma un solidaritātes principu ieviešana utt.
jumors
j
Akurāt, un zālēm cenas necels Dombrovskis, bet zāļu tirdzniecības lobiji!
nasca
n
Piekrītu, protams. Tikai idiņi nespēj saprast tik elementāru loģiku, ka nauda neaug kokos, bet tā vai nu jānopelna (jāiemaksā valsts budžetā) vai jāaizņemas. Diemžēl par naudas apriti daļai sabiedrības ir tāda pati bērnišķīgā sapratne kā par pienu, kas "no pudelēm nevis no govs pupa".
jupis
j
Paldies par precizējumu!
cony
c
Viena neprecizitāte,ligumu noslēdza nevis lai mazgātu rokas,bet lai vēl vairāk sasmērētu sevi cilvēkus nelaimēs grūžot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas