Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Politologi: Vienotībai vēsturiska iespēja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DD1
D
"Vienotībai" jāiet kopā ar SC un ZZS,- tas būtu labākais Latvijai.
par atveertiibu
p
VL valdiibaa buus kaa darvas karote medusmucaa, visi uz mums skatiisies kaa uz fashistiem (skat pirmie ziedinji jau ir replikas komentaaraa) Vienotiibai tiesaam ir veesturiska iespeeja radiit atveertiibas valdiibu, kuraa no svara ir idejas nevis tuksas runas Nevien nevar noliegt ka SC ir daudz lielaaka legjitimitaate runaat tautas vaardaa ar 25 proc balsu nekaa VL ar nieka 7
vēsturnieks
v
Didzi, Nekorektu virsrakstu savam rakstam esi ielicis. Nevis "Politologi", bet "Politologs" redz vēsturisku iespēju koalīcijā ar SC. Nevajag, draugs, mēģināt radīt iespēju, ka tauta un eksperti masveidā šādi uzskata.
بجدية عربية‎
ب
piekrītu Veiko Spolītim. un pēc būtības, kāpēc mēs tik ļoti pretojamies sadarbībai ar krievu tautiešiem?! ir nepieciešams līderis, kas mūs visus apvieno," Latvijas Cars! "veido sapratni un veicina sadarbību. ir jāveidojas jaunai domāšanas prizmai mums visiem" Jauna prizma- kantainas bumbas un lodveida kubi.
A.B.
A
Labi apmācīti politologi...Maskavā vai Briselē...Maksa van der Stūla garā.Ar internacistiem un kangariem netaisos biedroties.Pateicoties pārkrasotajiem komunistiem un čekistiem tagad esam bedrē.4. maija režīms,ne 18.novembra Latvijas valsts...pēc šo ''politologu'' domām laikam Latvijas okupācija un kolonizācija nav notikusi.Šķiet,ka daudzi komentētāji padomijas režīmu paši nav piedzīvojuši...Droši varat lamāt par ekstrēmistu,nacionālistu uttt.,un turpiniet laizīt okupantu un kangaru zābakus.
lauķe
l
Murgs kaut kāds! Labāk redzēt Lembi grozāmies pa savu Ventspili nekā Ļurbanoviču ar saviem Kremļa sponsorētajiem latviešu valodas"pratējiem" !
maņka
m
piekrītu, ka noteikti jāiet kopā ar SC nevis glumo oligarha partyiju ZZS. ZZS ir jāmet mēlainē , lai tas viņu valdonis vienreiz ir prom no valdīšanas grožiem. Bet par atbildīgiem amatiem virzītiem SC cilvēkiem jāprot perfekti latviešu valoda.
Lempis
L
Komentētrāji tomŗt ir tuvredzīgi. Ir vēsturiska šance artast vienotību starp kopienām, vai arī pēc gadiem 10 būs jāmeklē draudzība ar krāsqaino kopienu.
vispār
v
te nu laikam būs tā patiesība. es balsoju par VL/TB/LNNK. bet arī man nebūtu nekas pret saprātīgu sadarbību ar SC. ar vienu cietu un negrozāmu nosacījumu - neviens ar viņiem nerunā krieviski. mums ir valsts valoda. un ar to - uz priekšu, Saeima.
tā gan
t
Viņiem vieta ir tikai aiz Zilupes.
Arturs - Pensionars
A
Jautājums stāv citādāk. SC praktiski nerunā latviski,citu problēmu nav.Paskatiet kas notiek ,latvieši iet pie krieviem un runā krieviski,kautgan šiem pilsoņiem,jo citādi viņi nevarētu balsot,uzņemot viesus latviešus, būtu jārunā latviski.Kamēr vietējie krievvalodīgie ar latviešiem nerunās latviski ,vienā valdībā viņiem nav vietas.
antidemagogs
a
Veiko Spolītis - vēl viens kaunīgais latvietis. Nekāda "naida kurināšana pret krieviem" Latvijā nenotiek. Biedri Spolīti, neviens Latvijas žurnālists neuzdod jautājumus, vai Krievijas izveidošana neesot bijusi vēsturiska kļūda, un neaicina Krievijā ieviest ķīniešu valodu. Bet par "krievu tautiešiem", viss ir atkarīgs no noteikumiem, uz kādiem grib "sadarboties". Ar divvalodības lobēšanu un draudiem par "Biškeku" nekāda "sadarbība" neiznāks, jo mēs ejam dažādus ceļus. Starp citu, "bitenieku" izgāšanās liecina, ka krievu tautieši ir izslimojuši komunismu un vairs pēc tā neilgojas. Kaut nu izdotos tikpat veiksmīgi izslimot arī šovinismu un apspiesto nabadziņu sindromu!
Atbalstu
A
Esošai koalīcijai jāturpina strādāt.
žoržs
ž
Tieši tā - laba iespēja iztikt bez Lemberga, vai katrā ziņā - mazināt viņa nozīmi.
vēlētājs
v
Valt, Tikai neaizmirsti,ka Latvija ir mūsu etniskā Dzimtene.SC nāk no kurienes ? un grib valdīt svešā zemē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas