Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Politologs: Partijas pašlaik nogaida, kura pirmā piekāpsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KK
K
Andris Sprūds ir Meierovica biedrības biedrs kā arī Vienotības biedrs. Kādā veidā šis cilvēks varētu sniegt neatkarīgus komentārus sakarā ar koalīcijas veidošanu? Līdzīgi kā ar Veiko Spolīti bija - "Diena" vairākus mēnešus jau koš Spolīša kungs bija SCP biedrs un Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs, virsrakstos dēvēja viņu par politologu. Politiski atkarīgi cilvēki NEVAR komentēs kā neatkarīgie eksperti
Dr.xy
D
To: ? ( plkst.00:24). Vai Jums nav zinama atskiriba starp UNESCO un UNO ?! Vai Jums nav zinams,ka lielakais vairums no valstim,NEBALSOJA PAR Palestinas pienemsanu UNO,bet gan par si iesnieguma atliksanu uz nenoteiktu laiku.
latviesi nepiekapsies!
l
ir japiekapjas krieviem! Latvija nav krievu zeme!
?
?
Kā vēsta Reuters, TIKAI 4 valstis -ASV,Vācija,Rumānija un Latvija -balsoja PRET Palestīnas uzņemšanu UNESCO. Gribētos dzirdēt ĀM skaidrojumu
latviesi saglabasim vesu pratu..
l
diemzel avizes ir paradijusies zina ka ASV vestniece Latvija J.Garbere ir tikusies ar Urbanovicu un apsolijusi ka ASV neiebilst pret Krievijas ,,likumigo,, tiesibu paplasinasanu Baltija, mes esam atkal pardoti kada lielaka tirgu starp ASV un Krieviju, liekas ka bez lielas kaujas soreiz mes savu brivibu nenosargasim..
uzmanibu!
u
Ir paradijusas zinas ja Zatlers un Saskanas centrs izveidos valdibu pirmais ko Latvijas valdiba lugs bus Krievijas karaspeka ierobezota kontingenta izvietosna Riga, Liepaja, Venstspili un Daugavpili.
Jā!
J
Es par to nebrīnītos. Tā tanku tēma Zatlera leksikā acīmredzami neuzpeldēja nejauši - kas prātā, tas uz mēles.
  • 3
  • 0
Oskars
O
Kādas PARTIJAS tie ir IZSAIMNIEKOTĀJI - ZAGĻI , es gaidu kad PREZIDENTS ar armiju un KNAB šitos bandītus ARESTĒS un smagi SODĪS.
Milda
M
SC ir strutojoss pretvalstisks Putina augonis uz Latvijas miesas, Kapec Zatlers neatkapjas no savas prasibas strutojoso augoni ieklaut Latvijas valdiba?
tāpēc,
t
ka viņš ir latvieša surogāts, - pats īstenākais kangars!
  • 4
  • 0
Brūnacis
B
Es piekrītu tiem, kas saka, ka Zatlers jātiesā un jāliek aiz restēm par apvērsuma rīkošanu pret latviešu sabiedrību Latvijā un Latvijas valstiskumu, jo skaidri redzams, ka viņa mērķis un arī Rīkojums Nr.2 tapa pēc plāna, lai šo apvērsumu mēgin\ātu īstenot un atdot latviešu sabiedrību Latvijā pārvaldīt citai tautai un Krievijai no kremļa šāds mēgīnājusm m s vēl var saukties okupācijas organizēšana, jeb latviešu kolonizēšana veidojot Latviju par Krievijas koloniju. nelietis tas Zatlers ir trūkst vārdu.
Svins
S
Kāpēc Vienotība nevarētu izmantot šo situāciju savā labā un pieprasīt lielāku teikšanu koalīcijā apmaiņā pret atbalstu SC, ZRP un V koalīcijas modelim? Jātirgojas. Jāizsit sev labvēlīgi nosacījumi.
Nu, nē!
N
Tagad Vienotībai pasolīs "da jebko", bet vēlāk uzmetīs. Gluži tāpat kā pēc vēlēšanām gan SC, gan ZRP maina savus viedokļus un cūcīgi piekrāpj savus vēlētājus. V būtu nepiedodami naiva, ja ielaistos ar šo kompāniju.
  • 5
  • 0
Svins
S
es nez ... bet man jau liekas, ka lai tā V, ZRP un SC veido koalīciju.
Dr.xy
D
"Profesors- politologs" A.Spruds ?! Lai par kadu jautajumu izdaritu secinajumus un prognozes,tad vajag par jautajumu ( lietu) but kompententam. Lai kaut mazliet uzlabotu zinasanas par pasreizejo situaciju Latvija,"profesoram-politologam" ir nepieciesams parlasit Latvijas vesturi,protams ne kremla varianta, un pats galvenais sekot aktualajiem notikumiem .Sakumam noderetu apskatities interneta Zandera kunga reportazu ( video):" Urbanovics draud uz nemieriem".
borcinsh
b
...nu, skaidrs ka piekapsies prostituc-partija !
A.Margeviča raksta,ka
A
Aleksejam Loskutovam un Andrejam Judinam būtisks arguments pret iespējamo koalīciju ar SC ir tas, ka šis politiskais spēks 9. un 10. Saeimā tiesiskuma jautājumos balsojis kopā ar ZZS. Ko teiks bļāvēji par "krievu" tiesībām būt pārstāvētiem?
paga paga
p
extremisti sc jau pateica ka neies valdiba ja nedabu ministra portfeli,tak tad jau viss kartiba,koalicijai- NA,Vienotibai un ztalera partijai atliek vien sakt stradat!
neka
n
sc pateica ka stradas un balsos valdiba kura ir vinu ministri. vini neko neptaica par parejo partiju ministriem. tas nozime, ka vini pielauj un varetu stradat valdiba ko satada zrp+v+sc+vl nevajag izdarit nepareizus secinajumus
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas