Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Politologs Rīgas domei jautā: Kur ņemsiet naudu?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā viš i...
t
Ko rāda visu laiku šito Vienotības sesku?
Vērotāja
V
Ak,kungs!Sen nebiju Dienā iegriezusies.Izrādās,ka zvirbuļi vēl čiepst un kurmīši vēl dzīvo pazemē!
Oskars
O
Vaitad 'sis politologs nokritis no debes'im ? Kremlis jau 20gadus izp'erk LATVIJU....
Kaķītis
K
Kurmīt, tu taču esi viens demaqogs un blefotājs. Tajā vietā, lai atbildētu, kur RD ņems naudu, lai segtu iepriekšminētos zaudējumus, tu te sāc gānīt Vienotību, kura te vispār nav pie vainas. Šie pusfakti par domes darbiem liek secināt, ka tava mērķauditorija varētu būt ar zināmiem loģiskās domāšanas un atmiņas traucējumiem. P.S. tu jau zini, kāpēc kaķīši kurmīšus neēd... :)
oga
o
Ņemot vērā aizvien lielāko komentāru "lietpratēju" (raksta visu, ko vajag, par naudu !) skaitu, tad KATRS, kas kritizē SC, bet vēl vairāk PLL, ir ...Vienotības angažēts, nopirkts, katrs, kas NEDOMĀ KĀ VAJAG, tiek nolamāts, apsaukāts, fakti sagrozīti...Sākās ar Streipu, kas ir ar SAVIEM uzskatiem par katru lietu, bet tagad jau "knābā" katru komentāru rakstītāju...Ceru, ka visi to saprot?! Muļķu medības PILNĀ SPARĀ!!!!
Ričards
R
>>"patiesībā" komentārs - tāda jauka tāda nodarbe - kakāt pubiskās lapās - regulāri un tā it kā mēneša beigās kāds par to samaksā - KOOL
Ričards
R
KOOL
Kurmītis
K
+++Bet ja nav kā cita ko solīt? Ja nav padarīto darbu?+++ 1. Domei padarīto darbu ir vairāk nekā visām pārējām šobrīd pie varas esošajām partijām kopā ņemtām. Es pārīti jau nosaucu. Un tas - VIENĀ pilsētā, lai arī ar piedēkli „galvas”. Kamēr šarlatāniem, kuru rīcībā ir visas nācijas resursi, nav ko parādīt VISĀ VALSTĪ. Ja vien par parādīšanas vērtu neuzskatām medicīnas sagraušanu, izglītības sačakarēšanu, nodokļu celšanu, rekordlielo bezdarbu, uzņēmumu masveida bankrotus un glābšanos no valsts reketa pelēkajā zonā ... tu KAUT PAR VIENU no šīm tēmām vari ko sakarīgu pastāstīt man? Nu kaut vienu vienīgu jēlo kretīnu veiksmes stāstu ??? 2. Un otrs. Ar to savu „Kremļa dziesmiņu” sen jau izskatāties un izklausāties pēc klauniem. Šī infantīlā trallināšana par krievu tankiem kā reize ir arī vislabākais apliecinājums, tam, ka tieši jedinstvai NAV TO REĀLO DARBU, KO PARĀDĪT. Ja jau būtu, tad taču ar tiem lielītos, vai ne? Nevis biedētu savus lumpenizētos vēlētājus ar tamlīdzīgām pasaciņām. Ikvien,skurš nav piedzimis pagājušajā rudenī, var patīt filmu atpakaļ un paanalizēt, kā tieši jūs biedējāt vēlētājus pirms vēlēšanām Domē. Tās pašas muļķības. Un? Pusotrs gads ir pagājis. Un nekas no tā visa nav piepildījies. Nožēlojami.
Ērglis
Ē
Bet ja nav kā cita ko solīt? Ja nav padarīto darbu? Kā tu domā Ījab, kā viņi iekļūs Saeimā un izpildīs Kremlim solīto, a?! Reāls izmisums taču! Tie ir arī centieni atgūt latviešu vēlētāju bāzi pēc tam, kad Urbanoviča domātais krievvalodīgajiem nonāca latviešu mēdiju telpā.
cela dit en passant
c
Piekrītu Ijābam. Nu bet latviešu lumpeni kā parasti. Pretargumentu nav. Nu tad sarīko gānīsānās sacensības. Iespējams, ja būtu pensijas vecumā, arī priecātos, ka nav jāmaksā. Bet tik daudz prāta pietiktu, lai saprastu, ka tas ir pirmsvēlēsānu triks un par to būs jāsamaksā parējiem transporta lietotājjiem, tostarp arī man.
blogspot
b
skatiit blogspot "nogalinātie sapņi" bilde "Apjāja latviešus, tagad kārta cittautiešiem"
Kurmītis
K
+++Kopumā Saskaņas centra ieceres ir vērtējamas kā tipisks pirmsvēlēšanu populisms.+++ Varbūt. Bet man pilnīgi noteikti patīk ŠĀDS priekšvēlēšanu populisms saskaņiešu stilā, kad penšiem pirms vēlēšanām IEDOD reālus atvieglojumus un pēc tam atrod veidu, kā nopelnīt vaierāk naudas nekā jedinstvas stilā – kad pirms vēlēšanām naturāli MELO pnešiem un uzreiz pēc tām – aplaupa. Tas pirmkārt. Otrkārt. Ja reiz “politologs” ījabiņš tā pēkšņi kā reize mēnesi pirms vēlēšanām ir sācis uztraukties par ekonomikas jautājumiem, tad labāk pirmām kārtām būtu paprasījis Plīša Lāča valdībai, kā tā taisās sākt atdot pēc gada naudu Valūtas fondam nevis te ļerinājis par Rīgu. Rīgas Dome, atšķirībā no jefiņu valdības, ir REĀLI pēdējā pusotra gada laikā darījusi, lai ne tikai mazinātu izdevumus, bet arī vairotu ieņēmumus. Un kamēr jedinstvas kretīni tik aizņēmās naudu saviem tēriņiem, Rīga attīstīja Ostu, būvēja tiltus, ieguldīja naudu tūrisma veicināšanā, kura jau šovasar ir ar uzviju atnākusi atpakaļ pilsētas budžetā. Tas pat Live Riga projekts, par kuru ījabiņš arī cita starpā pirms gada tieši tāpat visgudri trina zobus, tēloja “ekonomikas ekspertu” un meklēja, kur iekasīties. Tā ka būtu nu paklusējis. Un treškārt. Ar nepacietību gaidi tādā gadījumā no “ekonomikas eksperta” veidokli, vai piemēram, pēkšņā 26 miljonu medicīnai “atrašana” budžetā neparedzētiem gadījumiem NAV “tipisks pirmsvēlēšanu populisms” ?? Jeb rekordlielā 6,6 miljonu iedalīšana stahanovietes mūrnieces vadītajai Iekšlietu ministrijai ???
bez maksas - tikai bērniem!
b
Vienīgie, kuriem, manuprāt, pienākas bezmaksas braukšana, ir skolēni, kuriem izglītība (tai skaitā ceļš uz un no skolas) jānodrošina bez maksas uz vecāku samaksāto nodokļu rēķina.
patiesībā
p
Politologs Ivars Ījabs patiesībā nav nekāds politologs, bet Jaunā laika angažēts pavājš politiku studējis cilvēciņš.
|
|
Tā nav ienākumu samazināšanās, bet zaudētā izdevība. Tiešā veidā naudu RS nevajadzētu nemaz dot, jo diez vai ienākumi samazināsies proporcionāli atlaidēm. Par dzīvokļiem prieks, ka iegulda līdzekļus. Tas ir reāls ieguldījums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas