Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Politologs: Vienotības Kovaļevska ir piemērotāka tiesībsarga amatam, nekā ZZS virzītais Jansons

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jēkabs
j
Kaut kā šie "eksperti" savu slimīgo ideju paušanai ir izvēlējušies tieši Dienu, laikam jau pēc inerces, jo īsti vēl nav sapratuši, ka kuģim kapteinis mainījies.
daddy
d
izklausās, ka Tev smadzenēs putekļi vien palikušu
Lasītājs
L
Nožēlojamais sorosīds. Būtu kaut bārzdeli nodzinis.
vards no ES
v
dārgais V.Kalņiņa kungs vai variet sabiedrībai paskaidrot kā ir beigušies jūsu pētijumi par korupciju ko apmaksājuši ES un ASV. Nav dzirdēts par šiem projektiem , bet naudiņu tak saņēmāt un kur rezultāts vai valstī ir mazinājusies korupcija? Tādus pētijumus kā jus izstrādajat var veidot katrs 3-4 kursa augstskolas students. liekulis.
papa
p
Varbūt uz nākošo termiņu šī meitene arī būtu jau pieaugusi,taču šobrīd viņa vēl ir tikai bērns,kuram vēl mātes piens aiz lūpas.
zvirbulēns
z
Kas tas par keksu, noaudzis ar, manuprāt, vājprātīgām acīm, ar kāds sorists?
Ha
H
norāda politikas centra Providus pētnieks, politilogs Valts Kalniņš. ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----------------------- tālāk var nelasīt, tāpat zināms, ko šis sorosoīds teiks...
Pauls
P
Pilnībā piekrītu!
re nu
r
Kāda velna pēc te uzklausa to angažēto tipāžu? Nu ko tad viņš varēja pateikt - šito es pazīstu, šis ir baigi foršais, bet šito es nezinu, tātad tas ir mēsls
Ducal
D
Atkal jau Vienotības PR birojs "Providus" sumina Vienotības ielikteņus! Proties jel sajēgt interešu konfliktu - lietussarg Kalniņ!
xa
x
nu ja mozaīkai laba, tad lai tinas
svenska
s
Ko gan citu sorosīti varēja teikt?
ekharts
e
Runa jau nav par tiesībsargu,bet par topošo koalīciju(ZZS,SC)
Patiesība
P
Vēl tikai Mozaīkai atliek izteikties atzinīgi par Kovaļevsku, tad būs viss skaidrs par to, kurā virzienā pūtīs cilvēktiesības Latvijā.
Zibens
Z
Kovaļevsku labi pazīst sorosisti Kalniņš un Kažoka, bet es viņas vispār nepazīstu. 'Tādēļ daudz vairāk uzticos ZZS vērtējumam ne Kalniņa un Kažokas subjektīvajiem spriedēlējumiem. Viņiem var būt savs inividuāls viedoklis, bet šīs personības man vairākiem maniem paziņām nav autoritātes. Un ko jūs slavējāt intriganti Āboltiņas kundzi, kas vienmēr izvirza kādu jaunu sasvērestības teoriju par ZZS. Pareizi norāda vairāki, ka Vienotība tēlo pareizos, bet pēc taisnības melo ik uz soļa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas