Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Portāls: Latviešiem Īrija joprojām šķiet vilinoša

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cx
C
Es kā rietumos ilgi dzīvojoša dvēsele tikai no malas absolūtā šokā noskatos, kā "morāliski augstvērtīgākie cilvēki" Rīgā pie varas ievēl krievus un viens otru mudina cītīgi mācīties krievu valodu.
auns
a
Nu atvaino! Kamēr citi, pie reālās varas esošie, šo valsti tik pārliecināti gremdēs, es ar bērniem kājas atstiepšu to ārā vilkdams. Ja valsts nedomā ne par mani ,ne par maniem bērniem, ne par maniem vecākiem par to ir jārūpējas man pašam.
ABC
A
Tie "morāli augstvērtīgākie" cilvēki kā reiz ir kalpu un vergu dvēseles, kuri pieļauj, ka valsts viņus apzog uz nebēdu, izšķiež viņu naudu dažādu liekēžu armijas uzturēšanai un "zelta tiltu" un gaismas pīļu būvēšanai, vienlaikus nerūpējoties ne par nodokļu maksātāju veselību, ne par drošību, nedz par izglītību. Igauņi nepieļāva saviem tautasbrāļiem izzagt un izsaimniekot valsti, un ar okupantiem tam nav nekāda sakara.
Dana1
D
Ekonomisko bēgļu skaits pieaug. Agrāk man likās, ka kaut kas tāds var notikt tikai pārapdzīvotās zemēs.
Teodors
T
Paši vainīgi, nevajadzēja okupantiem tik zemu savas muguras liekt. Igauņi, piemēram, to nedarīja. Tagad vergu dvēseles skrien uz Īriju un citām zemēm, kas tādus oportūnistus pretī ņem. Tie morāliski augstvērtīgākie cilvēki paliek un cenšās savu valsti izvilkt no purva, kurā okupācija un pašmāju kangari to iegrūda.
QRT
Q
Latvijā ir vissmagākā krīze starp ES 28 valstīm. Protams, ka ekonomisko emigrantu skaits no citam valstīm samazinās, bet no Latvijas - nē. Vēl jau ir visādi faktori - pārslāviskošana, augstais noziedzības līmenis, vissliktākā veselības aprūpe ES, korupcija, kukuļu došana ārstiem par viņu pienākumu pildīšanu, likuma ignorēšana utt. Bet kopumā jau tie, kam visas šīs nelikumības un līdz ar to dzīve Latslāvijas sabiedrībā nav piemērotas, sen ir aizbraukuši. Paliek vien ekonomiskie imigranti, kas periodiski brauc prom.
am
a
Man viena paziistama skukje aizbrauca uz iiriju dzmedeet, lai nebuutu jaaubago teevzemee, tur pabalsti esot ljoti lieli jaunajaam maaminjaam. taa arii tie ljautinji tur paliek dziivot...
otra puse
o
Brīvība arī grūtībās un trūkumā ir Brīvība. (Visvaldis Lāms)
V
V
Nu protams, vienīgā kliedzoši naidīgā valsts pret latviešiem ir Latvija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas