Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Pozitīvs reitings patlaban ir tikai trīs ministriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nezinu gan,
n
es savu Gaidi vispār vērtēt sākšu tikai tad,kad tiesu darbiniekiem beidzot tiks paaugstinātas algas! tauta tiesās nav nomierinājusies,ar desmit latiem mums mutes neaizbāzt,tā ka.... aktivitātes ir procesā!
lauķis
l
Visumā jau pareizi! Cepuri nost Vilka un Dombrovska priekšā! Mīnusus viņiem velk tie, kuri nostumti no siles un vēlas, lai viss būtu slikti. Šie cilvēki darījuši daudz! Pabrikam arī ne vainas! Viņš būtu labs ārlietu ministrs.
reksis
r
fony baloney
kiriku
k
Vai tur ar faktiem viss kārtībā? Grendei ir tāds pats vērtējums kā pabrikam,bet ziņas tekstā ne vārda
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Jā, tie kas vismazāk ko dara, tie tiek vērtēti visaugstāk. Pirmie trīs domāju ir savā vietā gan, jo šajos grūtajos apstāklos viņi ir darījuši daudz un ar atdevi. Te visam būtu jābūt otrādi ar Veselības ministri Dr. Ingrīdu Circeni priekšgalā, jo viņa tiešām cīnās par veselības aprūpes uzlabošanu Latvijā, bet trešdaļai sabiedrības pat nav jēgas par ko viņa runā un ko viņa vēlās panākt. Ar šādām aptaujām tiek nodarits liels ļaunums, sevišķi tad, ja netiek norādīts kā lietas būtu jāuzlabo. To apzināti aptaujātāji ir noklusējuši. Tādā gadījumā šie skaitļi neko nenozīmē. Jāvērtē pēc darbiem, ne deguniem!
100 lati
1
vai kāds atceras vēl slaveno Pabrika teicienu, ka par 100 latiem strādā tikai muļķi. Tas bija gadu atpakaļ.
nē!
n
To žurnālisti izrāva no konteksta! Ironija no Pabrika puses bija vietā!
  • 1
  • 0
alise
a
tas b'utu d'ivaini,ka circenei b'utu pozit'ivs reitings,ja jau neieveleja par deputatu,kapec janem par ministru
Dace
D
Gandrīz manas domas! Dombrovskis, Vilks, Pabriks, Ķīlis, Circene ir ministri, kuriem pilnībā uzticos. Iespējams, ka ir vēl kāds, bet to rādīs laiks!
Ciksis
C
Ka so kretinu Pabriku, Skeles sulaini vispar vareja ielikt ministra amata?
zuze
z
Tu noteikti esi no aizvainotiem oranžajiem, kuri nevar un nevar pārdzīvot, ka Pabriks atklāti pateica, ko par jums domā. Tādu cilvēku taču jāciena!
  • 1
  • 3
PB
P
Tauta visaugstāk vērtē tos, kuri neko nedara (varbūt tomēr ir kādi mums nezināmi sasniegumi?) vai ir "īpaši gudri". Pie gudrajiem jāpieskaita politiķis ar politologa izglītību, kurš uzdrošinās paziņot tautai un Dzimtenei, ka karavīra nāves iemesls bija "sirds nepietiekamība". T.i. lieto terminus un jēdzienus, kuru jēgu nesaprot. Circeni grib pārtraukt nesaprotamos naudas tēriņus LIC, arī mēģinājums darbaspējīgos, bet nodokļus nemaksājošos piespiest DAĻĒJI medpakalpojumus apmaksāt pašiem. Ķīļa mēģinājumi kaut ko izmainīt izglītības sistēmā pagaidām augstskolu spēkiem arī iozdodas nobremzēt. Tātad, tie ir slikti ministri? Apsveicu to tautas daļu, kuriem izdodas labās iniciatīvas nobloķēt!
ddt
d
Nu jau 44.9% negatīvi novērtē Latvijas zicpremjeriņu. Vai nebūtu laiks tā kā beidzot atkāpties? Tak viss jau gandrīz ir nopostīts, darbiņš padarīts, varbūt rimsies Dombrovskis, apžēlosies par šo nabaga valsti?
Re!
R
Tev vienīgajam tā liekas!
  • 2
  • 1
hehe
h
Pateica Ķīlis, ka pagarinās mācību gadu un - še tev. Skaidrs, ja ministram maz iejaukšanās iekšējās lietās - ārlietas, aizsardzība - tad jau skaidrs, kas tur negatīvs.
zvirbulēns
z
Jo mazāk dara, jo augstāka pozicīja! Slima mums tā sabiedrība, un neizglītota! Pabriks, šitas loderis pirmajā vietā, vai Rinkevičs, kuram jau sen bija jauzrāda virkne apsudzību, vai dienin, vai dieniņ... :(
cony
c
Protams,ka tauta neskatās uz tiem reitingiem,jo tauta ir kompetenta, pietiekoši gudra lai varētu pati izvērtēt un gadījumā ja tie vērtētāji ievērojami ēd mūsu nodokļus,tad mēs viņus labprāt novrzītu saimnieciski derīgākos darbos.Mēs,Ministru darbu pagaidām vērtējam kopējā arodā.Ir jūtams,ka soli pa solim ejam kalnā,attīstības,kompetences,atpazīstamības,saliedētības,labklājības virzienā.Šāda virziena temps ir grūts un nevar būt straujš.Tāpēc visus Ministrus un Koalīciju kopumā vērtējam ar gaismu jeb pozitīvi lādētu sajūtu.
  • 0
  • 0
Vārds
V
Kādu objektivitāti no tādas kaktu aptaujas var gaidīt. Cik ir aptaujāti, kāds sabiedrības slānis ir aptaujāts, kur ir aptaujāti, viticamāk tālāk par faktu kantora kabinetiem tālāk nav iets. Rezultāts ir noteikti apšaubāms.
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas