Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

precizēta - Finanšu krīze skar 90 Latvijas Radio raidījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cien. Ilzei Vasermanei
c
Ja LR nav PR speciālista posteņa, vai preses sekretāram nevajadzētu parūpēties, lai masu medijos publicēsānai ir pieejama kvalitatīvāka ģenerāldirektora p.i. fotogrāfija? ar c. labvēle :-)
radiobalss
r
Samērā nožēlojami , ka tik daudz vārdu tiek tērēts par dzēzu vai šlāgeriem. Ja reiz atstāj Radio klasiku, tur tad arī tas var skanēt. Bet Radio 2 ar zemas kvalitātes latviešu grupiņu gabaliem - nodalīt no LR. Sabiedriskajam radio "jāspiež" uz kvalitātīvām ziņām un analītiku! Krīzes laikā jāatbrīvojas no visa liekā, un jāvelk iekšā kvalitāte
kauguru guru
k
a vispar incanti, cik ljauzhu strada tai LR. un cik, piemeram, radio swh. respektivi, ar kadiem spekiem nodrosina produktu. manis pec, vajadzetu radio2 .labakais latvieshu tautas dveseles spogulis. garlibs merkjelis jaunakais varetu no tiem tekstiem vel vienu autobiografisku romanu uzcept
Marcus
M
Vienīgā iespēja Radio 2 varbūt tomēr nav. Kaut vai tajā pašā "live 365" , ja nemaldos, bez maksas var klausīties pēc sirds patikšanas vairākus desmitus klasiskās muzikas staciju. Tiesa pieslēgums internetam gan ir vajadzīgs un pārraides ir bez tekstiskiem iestarpinājumiem.
Marcus
M
Pirms pāris nedēļām, kad vēl gāja vaļā "Kā labāk dzīvot", tam viens pēc otra zvanīja radioklausītāji, piesolīdami viens par otru lielākas summas, kādas būtu ar mieru maksāt mēnesī, lai tikai radio būtu sabiedrisks, no Šlesera un Kļeckina neatkarīgs. Pirms dažām dienām izrādījās, ka pa tālruni saziedoti TIKAI kādi Ls 600, t.i., ka apmēram tikpat VIEN reāli mums ir Sabiedriskā radio atbalstītāji.
Zigurds
Z
LR2 un LR 4 tāpat kā nabu jālikvidē pavisam. LR 2 ir LR 1 slikta parodija. Īsti krievi jau sen prot latviski un LR4 viņiem nav vajadzīgs. Bet šovinisti tik un tā klausās tikai savus kremļa kanālus. Klasika ir vienīgā iespēja par nabagiem pataisītajiem latviešiem piekļūt latviešu un pasaules kultūrai. Jo LTV nav tā vieta, kur cieņā kultūra. Nakti LR 1 un LR 3 raidīšana nav jāpārtrauc.
kristii
k
nu, pēc šī izskatās, ka skanēt vispār vairs nav jēgas...;-(
Līdzjutējs
L
Redz kur aizvingrojamies! Lai Dievs pasarg!
Videokilltheradio
V
Nu sabiedriskais radio pēc definīcijas nedrīkst būt izklaidējoš, vienam patīk džess otram klasika, kādam šlāgeris, kādam undergraunda visādi trokšņi . Labi ja tie būtu raidījumi, tak katrai grupai tikusi sava radiostacija, tas ir absurds!!!! Vēl lielāks absurds , ka rtagad , tā vietā lai slēgtu kādu no šīm izklaidējošām radiostacijām, samazina apraides zonu. Tas pats ir arī ar latvijas televīziju. Un mēs tik maksājam.........
Reinis
R
Latvijas radio no SWH vajadzētu spēt atšķirt pat govij. Pans Kleksis nav Latvijas radio...
Zilā govs
Z
Tikai nemēģiniet man "apgraizīt" Tomsonu un Kleksi!
ssss
s
Revolucija!!!!!!!!Radio jau ienemts!!!!!!!
Siena laiks
S
Žēl gan, es cerēju, ka LR1 ar laiku kļūs par kaut ko līdzīgu BBC radio - daudz ziņu, analītisku raidījumu, reportāžu. Ja BBC studijā runā kāds cilvēks - vienalga vai par literatūru, vai politiku, tad tas vienmēr ir kompetenti un ārkārtīgi aizraujoši - LR1 tomēr ir (bija?) salīdzinoši visai daudz tādas neobligātas runāšanās par dzīvi. Un laba, daudzveidīga mūzika mums ir vajadzīga kā ūdens! Šlāgerpopam, manuprāt, nevajadzētu skanēt nekad un nekur, kur nu vēl par nod. maks. naudu..
students > aha
s
un ntad vienu vadību, kas bīda tikai TV intereses???
gaga
g
Negrib ēku atdot Šlesera privātam biznesam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Raidījumi, kuru veidošana uz laiku pārtraukta

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas