Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

precizēta - JL Rīgas mēra kandidāts Edgars Jaunups

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Noris
N
Kā ar kokaīna skandālu? Vai izziņa no narkoloģiskā ir?
Lurike
L
Vēl ir laiks, vēl ir laiks - bet pašiem gan jāsaprot, ka jauna seja nevar būt ar smagsvara darbiem. Bet, kad nu ir smagsvara darbi, tad parasti sanāk arī smagsvara kabata. Jums tas labāk patīk? Un liek mierā biogrāfijas - kas pašiem skapī? Vismaz pa gabalu nesmird, kā dažs labs. Pulku lieciet mierā, viņam nervi netur, varbūt kā cilveks labs.
madara
m
nekas,buus labi,linda iedraudzeesies ar lilitu un beidzot mums radiisies pareizaa valdiiba
Kārlis
K
izskatas, ka vienīgā reālā izvēle paliek Kristovskis
zuchka
z
Ak jaa piemirsu, Lindu laikam uzturet nav leta lieta :)))))
zuchka
z
rigas dome = balsketbola savieniba :))) nu loti gudri, si persona iznemot tuksu runasanu neko neprot, ko vins vispar ir paveicis ???? Kads var nosaukt kaut vienu labu lietu?
J
Tagad saprotu - mers jau sarunats un nopirkts. Skaidrs, ka neviens jau par Jaunupu nebalsos ( ar retiem iznemumiem), tas nozime, ka KADAM lielakas iespejas par to klut. Varbut merktiecigi Sleseram? Uz to velk ! Un par JL vairak nekad nebalsosu !
Bet
B
S.Aboltina butu labaka,jo prot ne tikai runat,bet ari domat un darit.
pālis
p
Jauns puika, bet izskatās pārlieku ambiciozs kā jau tas - īsts šī laikmenta pārstāvis. Vai viņam vispār ir vadītāja pieredze (nu varbūt vairāk nekā sporta organizācijā)? Ko tieši viņš izdarīs Rīgā, mainīs administrācijā, ar kādu komandu - tās būtu tās būtiskās tēmas.
IncParaac
I
17 štata "rīta vingrotāji" a kapello - 119 apdarēs dzied šausmu meldiņus "Jau, teju, teju balsotu par Jauno Laiku! Nu nekā ... "
curka
c
jūs te varat ņemties cik gribat ar tiem latviešu kandidātiem. Bet vai tad nezinat , ka Rīga dzīvo pārsvarā krievi un viņi balsos par savu Nilu. Un Nils ir tiešām labaks par šleseru un arī Edgaru
johaidī!
j
Esmu par JL, bet ... vai tad ar Aksenoku nepietika, ka atkal jākāpj uz grābekļa. ... labās organizatora spējas, modernā izglītība un idejas ... tā biedru raksturo Viņš taču pat bija JL generalsekretars, nu un ko - nulle praktiski un vēl plus mīnusi Jaunajam Laikam - ts ir organizatoriskās spējas. Ko tad viņš par labu JL līdz šobrīdim sadarījis. Tad varbūt ja nu vienīgi reizē abus ar to viņa dāmu. Jābūt arī stājai, skatam un runai, kas pievelk cilvēkus. Nu, johaidī, Solvita!
Dina
D
Nē, tikai Āboltiņu atbalstu. Jaunups ir aizgājis no politikas, viss.
www.medniekiem.lv
w
Zel! Man jau likas ka Olafs Pulks butu loti laba kandidatura no JL. Varu dot 100% ka TP uz Jaunupu ir lielisks kompromats! Lai nu ka lai JL turas. Bet Edgars gan nav man simpatisks radijums...
no malas
n
Ļoti nenopietns kandidāts. Man vins asociējas ar Lindas drāzēju un padumju basketbola savienības funkcionāru, kam ir maza pieredze kur vien ķeras klāt, un studentisks poh*jisms. Es nevaru iedomāties ka šis te puišelis varētu vadīt Rīgu :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas