Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

precizēta - Lūgšanu naktī iesaistīsies arī draudzes no Igaunijas un Lietuvas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais>Uģi!
S
Pastudē ēbrēju rakstus, tad taps skaidrāks par absolūto patiesību, kas neapšaubāmi pastāv, bet mums nav paredzēts zināt.
Hmm...
H
Kāpēc pa nakts melnumu tā lūgšanās? Caurām dienām brēcam pēc svētīšanas, nakti varētu likt tam kungam mieru... :D
Uģis
U
Veči, bet, ja visu to, ko jūs sakāt, paņemsim bez kristietības prizmas, iznāks solis pretim absolūtajai patiesībai (uz ko mēs visi, būtībā, tiecamies)...
par lietas iepaziishanu
p
tiiraakaa liekuliiba
anglosaxis
a
Jokam, Senais. Vai es Tevi pazīstu? Un Tu mani? Jā un nē. Reiz mazs bērns pirmo reizi mūžā esot nonācis okeāna krastā, pasmēlis saujā ūdeni un teicis: "Tagad es zinu, kas ir okeāns." Tikpat daudz vai vēl mazāk mēs zinām, kas ir Dievs. Bet tas jau netraucē ticēt. Priecīgas Lieldienas.
Senais>anglosaxim
S
Man nav grūti diskutēt, jo ir Kāds, kas dod man spēku manā ticībā. Tas ir tas, kas man palīdz būt pārliecinātam, kā bērnībā, ka labais vienmēr prevalēs, un tas jau ir tas svarīgākais Dieva vēstījums. Antra vieglprātīgi apgalvo, piemirstot, ka ir tikai cilvēks, un šaubas ir viena no cilvēciskuma pazīmēm. Būtībā tie bieži kļūst vienkārši labestīgi komiski, jo apgalvo. Es gribētu būt klāt, kad viņai kāds Tā Kunga palīgs "ierīvēs degunā"maldus, kas nav nekas briesmīgs'. Lai viņas ceļi ir taisni arī maldos, tad jau viss būs kārtībā. Lai Tev jaukas Lieldienas, bet nediskutēsim par šo tēmu. Respektēsim, ka esam godīgi, jo kāds gan citāds var būt anonīms rakstītājs, ja vien nav galīgs plānprātiņš.
PILNAI LAIMEI
P
ta-ta-ta-tāā, (a)tatata-tāāā; taatatatatatatatatatatatā...
un
u
Un iesākumā bija Vārds.
anglosaxis
a
Grūti Tev, Senais, diskutēt ar Antru, jo no viņas tomēr plūst fanātisms. Principa es piekrītu Tev, ka Tas Kungs nav ne birokrāts, ne formālists. Viņš mīl visus - pat tos, kas Viņu lamā. Jo Viņš nedusmojas uz muļķa bērniem. Bet no Antras, manuprāt, kaut visi vārdi pareizi, nāk tāds kā spiediens. Un tas nav kristiešiem raksturīgi, lai gan kristieši, kā jau cilvēki, ir visdažādākie.
Senais>Antrai
S
Mēģiniet saprast, ka man nav svarīgi kas, bet ko pasaka. Buda, jā ir cilvēks, tāpat kā Jēzus, bet svarīgi ir ko tie mēģināja aizdabūt līdz cilvēku apziņai. Starp citu Budu es pieminēju kā vienu no... Bet Jēzum Kristum nav valdnieka ambīcijas, atvainojiet par manu vulgāro izteksmes veidu. Jūs lasiet Svētos rakstus, piemirstot, ka cilvēki ir tie, kas tos sarakstījuši. Protams tās ir mūsu esamības pamatvērtības, bet dogmātisms būtībā vienmēr ir novedis pie konfliktiem. Kristus, būdams izcili gudrs virs, mudināja izsūdzēt grēkus cits citam bet ir koncesijas(kristiešu), kur grēksūdze tiek atvēlēta tikai priesteriem, ko arī cilvēki vien iecēluši. Žēl, ka šeit nav vietas pamatīgākam domu izklāstam, bet es respektēju Jūsu dziļo ticību iesakot tāpat respektēt(tikai) manas šaubas.
Antra ,tev Senais.
A
Buda ir cil vēks ,kura kaps joprojām atrodas virs zemes,bet Jēzus Kristus ir Dieva un Cilvēka Dēls,un viņš ir miris un augšāmcēlies, un atrodas debēsīs pie Dieva Tēva labās rokas paaugstināts.. Jēzus Kristus atgriezīsies atpakaļ uz zemes,lai valdītu kā Kēniņš,jo to apgalvo Dieva vārds,un tas nav mans izdomājums.
Senais>Antrai
S
Viss ir iekodēts vienkāršā apstāklī-TICĪBĀ. Es varu tikai runāt savā vārdā, bet pastudējis iespējami daudz par šīm , manuprāt katram svarīgajām, būšanām, es neesmu atradis nevienu pretrunu Korānā, Budismā, un citās pat pagānu reliģiskās humānās idejās. Manuprāt galvenais, ka es jūtu pateicību par man doto iespēju būt Dieva pasākumā, ko sauc par Pasauli un esamību. Manuprāt, es pasvītroju manuprāt, Tas Kungs nav ne birokrāts, ne formālists.
Antra ,tev Senais.
A
Vai tu zini kā cilvēks var iegūt glābšanu un pestīšanu.Dievs visu ir sagatavojis caur Jēzu Kristu,kad Jēzus uzņēma uz sevis visus pasaules grēkus,mira un aušamcēlās,lai mēs iegūtu pestīšanu, mūžīgo dzīvību un dzīvi mūžībā. Pestīšanas lūgšana skan šādi, un skaiti to Dievam skaļi,lai Dievs to dzird,un tu saņemsi pestīšanu un glābšnu. . « Dievs es nāku pie Tevis Jēzus vārdā un apzinos ,ka esmu grēcinieks ,un man ir vajadzīgs Glābējs.Es lūdzu tevi Dievs, piedod visus manus grēkus un attīri mani no visas netaisnības,un grēkiem kādus jebkad esmu izdarījis .Es ticu ,ka Jēzus Kristus, nomira pie krusta arī par maniem grēkiem,lai es varētu dzīvot atjaunotu dzīvi. Es tagad Lūdzu Tevi Jēzu Kristu, ienāc manā sirdī un kļūsti par manu Kungu un Glābēju, es nododu Tavās rokās savu dzīvi,lai piederētu Tev mūžīgi .Dievs Tēvs,es pateicos ,ka Tu dzirdēji manu lūgšanu un glābi mani.Pateicos ,kaTu piedevi visus manu grēkus,un ierakstīji manu vārdu mūžīgās dzīvības grāmatā.Tagad es esmu kļuvis par Dieva bērnu Jēzus Kristus vārdā. Amen. Ja tu lūdzi no visas sirds šo lūgšanu, tad Dievs tev ir piedevis visus tavus grēkus,un tu esi kļuvis par Dieva bērnu. To es tev apgalvoju,jo nav svarīgi ko tu jūti,bet svarīgi ir tas ,ka to apgalvo pats Dieva vārds. Skatīt Bībelē Jaunajā Derībā Jāņa evanģēlijā 8 nodaļā 44 pantā.,Jāņa evanģēlijā 1 nodaļā 12 pantā,1 Jāņa vēstulē1 nodaļā 9 pantā,2 Pāvila vēstuleKorintiešiem5 nodaļa17 pants. Pārbaudi un pārliecinies,ka patiešām esi glābts. Esi svētīts mūžīgi! Tā ir viena īsa sirds lūgšana Dievam ,un tu esi glābts uz mūžīgiem laikiem. Cik liela un varena ir Dieva žēlastība. Esiet svētīti !.
anglosaxis
a
Te nu negribu Tev piekrist, jo Tu vienkārši esi piesējies Antras vārdiem. Ja es reiz savā mūžā esmu sācis domāt par Dievu, par sevi, par savas esības jēgu, ja es ticu vai vismaz gribu ticēt Viņam, tad jau esmu ceļā pie Viņa iepazīšanas. Un šis ceļš ilgs visa mana mūža garumā. Bet par to, ka Viņš gan mani pazīst līdz pēdējam matiņam, es nešaubos. Varbūt tas ir vienīgais, par ko es nešaubos. Vai tam ir pierādījums? Kā teica kāds mākslinieks - kur sākas pierādījumi, tur beidzas ticība. Man taču nav jātic tam, ka uz mana rakstāmgalda atrodas lampa.
Senais>Antra
S
Tā nu ir vienkārši bezkaunīga augstprātība apgalvot, ka ir pazīstams ar To Kungu ( laikam jau kā ar kādu kaimiņu u.t.t.) Dievs ir visur, bet Viņa ceļi ir neizdibināmi. Cilvēkiem noteikti, tāpēc nav ko mēģināt, jo var iemantot taisnas dusmas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas