Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

precizēta - Starp Eglīša pēcteča kandidātiem ir arī bijušais ministrs Muciņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilcens
v
vai veldres varda paradisanas ka kandidatam uz veselibas ministra vietu nozime TP jaunu atvainosanas kampanu? kam vini sada veida grasas atvainojas?
Dakters
D
Tikai ne Veldre! Vins jau sen ir sevi pieradijis. Varbut vini piedavas alkoholiki berzinu. Vai TP nav kauna piedavat latvijas iedzivotajiem tos pasus meslus ko vini jau atgruda? TP galigi nesaprot ka sis ir burtiski dzives vai naves jautajums. TPiesiem si ir tikai politika. Fui. es uzsplauj katram TP nelietim acij. Ja nav kompetentu kandidatu, tvafadzetu to apzinaties un dot amatu citam. Fkn idioti!
x
x
Taisniba!
x
x
Kauns par Egliti. Viss ko ministrs izdarija ir panaca ka eiropas naudu pardala uz Kuldigas pusi, tai skaita uz savu slimnicu, nauda ir sarausta, lai tagad kads cits nak un to putru izstrebj. Pasam atpakal Kuldiga silti! Riga lai paliek tuksa kase. Zalans ari tulit demisiones! Lai Augulis, Koke un Dombrovskis paliek plesties ap to pusotru grasi algam un pensijam! Kauns! iz provinces zino: 2008. gads. Sestdien, 19. janvārīVeselības ministrs, kuldīdznieks Ivars Eglītis sacīja, ka ir lepns un gandarīts par to, ka "Kuldīga kārtējo reizi ir nodemonstrējusi izcilu raudzi un izcilu klasi un nākusi klajā ar kārtējo projektu, kurš ir labākais Latvijā un ārpus Rīgas - vienīgais". I. Eglītis uzteica gan līdzšinējā domes priekšsēdētāja E. Zalāna, gan pašreizējās domes priekšsēdētājas I.Bērziņas un deputātu komandas enerģisko rīcību šī skaistā sapņa īstenošanā. Kopējās jaunbūves projektēšanas un būvniecības izmaksas ir Ls 3 246 327,60 ...
Par Keri
P
kad prezidents V.Zatlers pa tiešo teica- vai Kera k-gs nevēlaties būt ministrs? Keris až apčurājās...Prezidents bija iedomājies, ja jau Keris ir tāds LIELS runātājs/ ārstu aizstāvis, tad arī tik par liels DARĪTĀJS, bet izrādās - kā šodien redzam Manifestācijā- DZĪT DEMAGOĢIJU Kerim labāk padodas, nekā REĀLI darboties ...TAUTAS labā!
Ieva
I
Ne s...viņš neizprot, tikai to, ka alga pašam par mazu! Jo kā, piemēram, lai ārsts izprot situāciju, ja paši savu ārstēšanos sarunā ārpus rindām un kvotām. Nu nav jau žēl, lai tik labāk strādā, taču, kad tāds nezinītis nonāk ministra godā....
gudra to smukā
g
Keris butu daudz labaks,jo pieredze gan ka arstam, gan ka dakteru arodbiedribas liderim, ta teik izprot situaciju no ieksam!
Nu tā
N
pavisam 2000 klerku veģetē Veselības ministrijā un APRIJ pacientu naudu operācijām un tml.
Nu tā
N
Eglīti vajag TĀ paņemt aiz pau-tiem par 2 gadu BEZDARBĪBU !, ka zils paliek! KĀPĒC vēl šodien Veselības ministrijā ir 11 departamenti un 32 padotības iestādes — 10 aģentūras, 15 kapitālsabiedrības, 7 centri un inspekcijas. pavisam 200 klerku veģetē Veselības ministrijā un APRIJ pacientu naudu operācijām un tml.
es
e
TP šo varētu izmantot, lai pašūpotu vēl valdību. Segliņš noteikti ārdīsies kā traks. Kā ievainots zvērs.
Ieva
I
Lai būtu kam skaļi smieties par veselības aprūpi?
Gints
G
TP varētu atzīt savu politisko mazspēju (jo eglīša plāniņā nekādu strukturālu reformu nav, tikai tā pati reāli strādājošo algu samazināšana un aģentūru pārdēvēšana citos vārdos) un likties mierā ar saviem vinetiem. Nevajag raustīt lauvu aiz ūsām - tautas pacietībai ir zināmas robežas. Baidos, ka esam tuvu jaunai revolūcijai. Atjēdzieties taču vienreiz!
Lops
L
Nez vai ir iespēja ielikt kādu kas nav no TP? Ja Dombrovskis gadījumā atteiks TP kandidatūru, tad tikai varu iedomaāties kā Segliņš trakos valdības sēdēs.
chingacguks
c
Jāsāk ar mazumiņu. Minetu par ministru un vismaz zirgiem ar veselību viss būs kārtībā!
Ieva
I
Gan jau tāpat tiks saglabātas, jo visa pārvalde ir viena vienīga sarunāšana, kur likt draugus, bērnus, sievas, brūtes....Tikai baigi žēl, ka PB savu naudiņu pilnīgi velti aizdeva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas