Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Premjera iespējas kļūt par Vienotības līderi saistītas ar valdības stabilitāti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žoržs
ž
"Vairāku labējo partiju veidotā apvienība Vienotība " ------------- Viņi jau paši gan saka, ka labējās esot divas, bet viena - kreisā partija.
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Par agru pirms vēlēšanām dalīt amatus. Tam pietiks laika pēc vēlēšanam! Galvenais - visiem LR pilsoņiem jāpiedalās vēlēsanās. Vai tas ir tik grūti un nesaprotami mums visiem un katram no mums? Bet pirms tam - Vienotībā- arī jābūt ZZS un TB! Pretējā gadījumā - no patiesas un īstas Vienotības nekas nebūs un nekas nesanāks. Jā, mums nav vienotības Latvijā!!! Diemžēl tā ir. Vai kāds to var noliegt? (Un kāpēc tas tā vispārīgi ir Latvijā?) Vai tiešām mēs neesam vēl izauguši? Joprojām paliekam "mazi cilvēciņi". Negribētos tam ticēt. Cieņā un cīņā - Jānis J. Dimants., Jr., M.D..
Vēl viens balsotājs
V
Vai Vienotība spēs atrast cilvēku, kurš varēs īstenot patiesu veselības aizsardzības glābšanas sistēmu, balstītu uz pasaules sasniegumiem, nevis tikai uz ierasto 100% farmācijas lobēšanu?
[cenzēts]
[
Dombrovskis Latvijai nav nekāda Dieva dāvana... bet ja reiz viņš viens pats spēj sacelt tādu vētru, ka visa Latvijas politiskā mafija - Šķēle, Šlesers un Lembergs un visi viņu sekotāji vienā mirklī spiesti izlīst no alām un apvienoties, lai viņu gāztu, tad iespējams, ka viņš nav atnācis veltīgi.
Kaplis
K
No Vienotības Saeimā iekļūs tie cilvēki, kuri vismeistarīgāk pratīs noorganizēt citu partiju līderu izsvītrošanu vēlēšanu sarakstos. Dpmbrovskis, var gadīties, būs Nr.1 tādam "uzbrumumam". Bet Kristovskis - Nr.2. PiSā labu, bet ne pārāk krietnu polittehnologu netrūkst...
Paija
P
iepr. koments citam rakstam bija domāts, sorry
Paija
P
1) " Šodien, 2009.gada 30.jūnijā, Valsts prezidents Valdis Zatlers izskatīja 33 notiesāto personu apžēlošanas lūgumus. No tiem Valsts prezidents apžēloja 6 notiesātās personas: 4 personas bija notiesātas par noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu 1 persona - par noziedzīgu nodarījumu pret satiksmes drošību 1 persona - par nonāvēšanu. 1 persona apžēlota, daļēji atbrīvojot no pamatsoda izciešanas. 5 personas apžēlotas, pilnīgi atbrīvojot no pamatsoda izciešanas. . Notiesātās personas tiek palaistas brīvībā uzreiz pēc dokumentu parakstīšanas. Spriežot pēc Valsts prezidenta mājas lapā esošās informācijas prezidents apžēlo notiesātos gandrīz katru mēnesi, šajā gadā tās ir bijušas četras reizes, kurās kopumā tika apžēloti 18 noziedznieki. 2) VVFreibergas valdīšanas laikā apžēloti 192 noziedznieki. 3) G.Ulmaņa laikā - apžēloti 219 noziedznieki. Avots - Valsts prezidenta kancelejas mājas lapa. Informācija par konkrētiem notiesāto uzvārdiem - ļoti reti paradās presē, gandrīz nemaz, bet ar jurisprudenci saistīto profesiju pārstāvji to zin tāpat. ____
Ou, Yes !
O
ja jau Dombrovskis, būdams fiziķis, gājis pie zīlnieces, valsts nākotni zīlēt (appollo intervija), tas tikai liecina, kāds zaļš gurķis ticis pie vadības pults. Valsts nākotne zīlnieces rokās :-( Nu memmis kas memmis !
Papa
P
tur jau ir tas joks: TIEŠI KO REPŠE neatstrādāja, konkreti..... Tas ir gadsimta autājums, jo jēļiem Repše pat licis skriet skrējienā : ar skrējienu pret Lemberga cinismu. Tās kundzītes, kuras nav varējušas paskriet, tās pabīdījušas vēlēsanu listē uz leju : -(
anonīmais šakālis
a
Repše viņu uzmeta t.i. nepratās atstrādāt ziedojumu.
J
Dombrovskis sen jau vairs nav jauns, pie tam viņam nav bērnu, tas ir liels trūkums lai saprastu kļūdu, ka griež nost socialos pabalstus.
Papa
P
Vienu gan es gribētu zināt un varbūt pēc 10 gadiem tas uzpeldēs, kādēļ Lembergs ar Repši = nāvīgakie ienaidnieki. Kā nekā Lembergs JL sakumā sponsorēja JL ar iespaidīgām summām. Ko viņi nesadalīja?
vdz
v
Kāpēc jāpieskaņojas kaut kādiem kretīniem un laikus jāvirza premjers?! Kāpēc visiem jāpieskaņojas kaut kādiem demagogiem? Dombrovskis ir inteliģents, godīgs, gudrs, jauns cilvēks un tādus mums vajag vadītājus! Mūsu uzdevums pie urnām ir saprast, kas ir kas ! Premjeru nominēs prezidents.
Diskusijas
D
Dombrovskis ar zināšanām, Štokenbergs ar līdera dotībām, Kristovskis kā labs agitators veidos Vienotības kodolu, pieaicinātais Dzintars (Visu Latvijai) ar jaunības degsmi papildinās komandu. Inteliģentais Pabriks, kolorītais Repše uzlabos kopdarbu. Lieliski sastrādāties par labu savai tautai!
Jā!
J
Mums ir jāvienojas, jābeidz vaimanāt un jādomā, ka tikai paši varam nozāģēt zaru, uz kura sēžam! Brīžiem izskatās, ka pat tankus nevajadzēs, paši sevi iznīcināsim!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas