Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Premjera mobilā tālruņa limits saglabājies līdzšinējā līmenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
U
U
Nesen pārgāju uz Vienādais 20. Muldu daudz, bet 1000 minūtes muldēdams, nenomuldēsi. 1000 minūtes, tas tomēr ir 16 stundas... Otras 16 stundas ir ienākošie. Ausis un mute vairs netur... :)
Bleķis
B
Ir nu gan svarīgs jaunums. Rīt jau sāks rakstīt, ko Dombrovskis ēdis brokastīs, kādu kaklasaiti uzsējis utt. utt. Ja jau nav, ar ko izcelties, jāraksta arī par to.
TV
T
Nu vajag kādam izdomāt premjeram limitēt telefona sarunas! Premjeram taču strādāšana saistīta ar sarunām, kaut gan lielu daļu sarunu būtu jāveic sekretāriem un palīgiem, bet tomēr! Nu pārbaudiet, ja premjers zvanījis ,,gerlām,, , tad lai atvelk no algas un tas arī viss. Arī , lai ar tām aprunātos, nevar taču braukt ar tramvaju. Vispār stulbi, ka pa tādām lietām jārunā, kuras var tehniski nokārtot..
es
e
Esmu skolotāja. Ar saviem audzēkņu vecākiem, skolniekiem un citiem cilvēkiem, organizējot dažādus pasākumus, vienmēr runāju pa savu telefonu, kuru arī pati apmaksāju.Skolā aizliegts zvanīt uz mobilajiem telefoniem no parastā telefona. Kad runā par milzīgajām skolotāju algām, vienmēr aizmirst par telefoniem, papīriem, tinti printerim , rakstāmpiederumiem utt. Varbūt arī amatpersonas ar savu artavu varētu līdzēt valsts naudas ietaupīšanā. Naivi vai ne?
dzeris
d
Nu gan sensācija, nav vairs par ko rakstīt, vai? es varētu ieteikt 100 svarīgākas tēmas Dzeltē diena, dzeltē!
Tautas bende
T
Paldies par jauko dāvanu Māmiņdiemā - budžeta lāpīšanu uz jauno vecāku un zīdaiņu rēķina
Viskas
V
Jaa, tad jau nemaz nav laika stradat, bet tikai jarunaa pa telefonu!!! Un cik tad ir Lilitai tas limits?
AIVARS
A
Vai Jūs mūs par muļķiem uzskatat, ja mēģinat iestāstīt, ka Eiropas Savienības fondu tehniskās palīdzības līdzekļi nav Latvijas valsts budžeta līdzekļi? Interesanti gan, vai tad VK Eiropas Savienības struktūrfondu departamenta darbiniekus būtu sākušas finansēt privātpersonas vai kādas citas valsts, piemēram, Krievijas budžets? Bet vispār tas ir interesanti, kāpēc VK darbiniekiem, kuriem ir stacionāra darba vieta un fiksētā tālruņa un interneta lietošanas iespējas būtu vēl nepieciešams apmaksāt sarunas pa mobilo tālruni vai pat daudzos gadījumos segt mobilā tālruņa iegādes izdevumus?
Andrew
A
formula 8 un punkc..nau ko pljaapaat..un veel radisti ar morzes aabeci var piekomandeet ja nepietiek
@
@
Vau tad ar Pieslēgums 20 tarifu nepietiktu? Tiešām ne?
Randy no Vaacijas
R
Pie mums Vacijaa jebkuru mobilaa liigumu var anuleet peec 12 meeneshiem , kas arii ir saprotams, jo shaadiem pakalpojumiem gan cenas, gan arii piedaavaatie telefoni katastrofaali kriit gada laikaa. Liigums uz 5 gadiem - taa jau ir kaut kaada verdzibas forma. Domaajiet ar galvu. Kas attiecas uz 350Ls limitu - peec muusu Vaacijas tarifiem to nav iespeejams norunaat vieteejaas sarunaas, pat ja telefons staav savienojumaa visu laiku, jo visos tarifos lielaakaa dalja no vieteejaam Vaacijas sarunaam ir par brivu (flatrate), arii dalja no Eiropas sarunaam jeb vismaz sarunas ar favoriitu nummuriem.
brīnos
b
Ministru prezidenta Valda Dombrovska ("Jaunais laiks") mobilā tālruņa sarunu limits saglabāts līdzšinējā līmenī - 350 latu apmērā, savukārt Valsts kancelejas (VK) direktores Guntas Veismanes - samazināts uz pusi. ----------------------------------------------------- ------------------------ Kur tik STULBS salīdzinājums? Veismanei kancelejā dirn 200 padauzas, kuras var zvanīt uz kantoriem...
re!
r
Ne jau tas limits galvenais, bet tā runātāja attieksme! Visi jau nav kā Zatlera kundze, kas izmantos jebkuru izdevību, lai kaut ko nožīlītu no valsts.
Šampēteris
Š
Saeimā atvainojos.
Šampēteris
Š
Manuprāt, mobilā tālruņa operatoriem vajadzētu sacensties par godu piedāvāt prezidentam un premjeram neierobežotu sarunu laiku. Tomēr, rēķinoties ar KVAUKŠĶU attieksmi, nāksies novilkt kokvilnas diegu starp konservbundžām Saimā un Ministru Kabinetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas