Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Premjers apmierināts ar Kampara darbu, ministra nomaiņu neplāno

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ASV prezidents
A
vai kads man var pastastit ko vinsh ir izdarijis , vai varbut pats kampars var man pastastit
skumji
s
Kļūda, kļūda, kļūda...
Viss ir
V
"čotka"! Viss, ko Latvijai vajag! "Čotka"
Harju
H
Labāk skatīties filmu Stulbs un vēl stulbāks, nekā lasīt Pamperi attaisnojošus rakstus.
grunskis
g
Ko var darit ja premjers ir daunis...
fff
f
Kampars – tas nekas ka es izgāzos masu medijos ar angļu valodu. No mana padomnieka firmas partijai tiek ieskaitīti 10000Ls. Man nav šķērslis ar vai bez konkursa ielikt amatos partijai pietuvātus cilvēkus. Dodam valsts garantijas partijas sponsoru firmai, kurā strādā arī mūsu Titavs. Neapjautu kur aizmuldējos par gāzes tarifiem tiekoties ar Putinu. Mierīgi guļu siltā un gaišā Rīgas dzīvoklī kamēr liela daļa tautas dzīvo tumsā bez elektrības. Esmu aprobežots nezinītis un nezinu kā manā ministrijā pamanījās zinātnes naudu pārvirzīt tranzītbiznesam, savukārt labi zinu kā novirzīt vēja energokvotas savējiem. Latvenergo reklāmas kampaņu par tarifiem veido firma, kuras līdzīpašnieks ir Vienotības priekšvēlēšanu kampaņas veidotājs Ainārs Ščipčinskis. Ainārs Ščipčinskis par to Vienotībai dāsni pārskaita 16000Ls. Tas norāda ka mēs nekaunamies vēl vairāk zagt kā iepriekšējie. Bez tam Regulatora priekšnieka amatam izviram savējo – Lokenbahu, kura firma vistiešākajā veidā ir saistīta ar caurās VID datu bāzes izstrādi. Tāda ir mūsu morāle. Piemēram, februārī kļuva zināms, ka Latvijas Garantiju aģentūras (LGA) valdē iecelts "Vienotībai" pietuvinātais jurists Andris Gādmanis, reģistrētas izmaiņas arī Ekonomikas ministrijas (EM) pārziņā esošās valsts SIA "Latvijas Nacionālais metroloģijas centrs" (LNMC) vadībā. Par šī uzņēmuma valdes priekšsēdētāju kļuva Jūrmalas domniece, partijas "Jaunais laiks" (JL) biedre Iveta Blaua.
He he...
H
Kur tad Vienotības Lelle šodien? Kura te kauc jenotu balsī.... hi hi....
Arturs M
A
Ja tev tieši Štokijs neliek mieru ,izlasi viņa interviju, uz lapām piecām par visu viņa pagātni,kādā no pag.gada vasaras žurnāliem.Ja interesē,tad bibliotekā atradīsi.Nudien nēesmu viņa ne brālis,ne advokāts,pat ne kaimiņš :D
Arturs M
A
Es labprāt,bet Kampars ir JL biedrs,ne SCP,tas būtu tāpat,ka es publiski mazgātu kaimiņienes netīro veļu,jo it kā no vienas kāpņu telpas,bet dzīvokļi pagaidām atsevišķi.Lūk kas par lietu.
Lelle
L
"Premjers apmierināts ar Kampara darbu" Tad jau labi...turpinam stampāt pa bedres dibenu, kamēr tais sastampātajos dubļos noslīksim pavisam...mūk, kas var, no šīs muļķu, zagļu, korumpantu un parazītu zemes...
anonīmais šakālis
a
Citādi līdzdalībnieks!
anonīmais šakālis
a
Jums jānāk klajā ar publisku paziņojumu par neuzticību KAMP-ARam!
Jezups
J
Arturs M » Jezups 13:54 ja pat tam neēsi nopelnījis. Tu saki? Es jau, Artūriņ, esmu makten aizsakustīts par tavu vēlmi man lašnaizītes ieskapēt un labāku darbiņu iešķiept. Paldies Tev . Bet tu gan tā aizej no maniem jautājumiem pavisam? Kas tev arī tajā izglītībā zudumi, ka nevari pateikt kā tavs štoķis par viena nabaga ierēdnīša aldziņu pie miļona tika? Tas taču ir rihtīgs vunderkids vai arī prasts zaglēns , kuru tu te SCP stutē? Nu kā ar to attbildīti vai atkal tu žēlosies par to slikto vēdera izeju - panosu?
Arturs M
A
Tu ne latviski proti,ne lotgaliski rakstīt,kam tu tur bez izglītības vajadzīgs būsi?:D Lasis reizēm maksā pat 3 ls kg.nu švaks strādnieks,ja pat tam neēsi nopelnījis.
Jezups
J
Arturs M » jezups 13:26 Es gaidīju 8 gadus ,kad zudīs LPP/LC un TP,tā,ka nomierinies,nāksies:D Tu saki? Kas tad tev no tās gaidīšanas sanāca? LPP/LC un TP vietā atnāca klons Vienotība, kurā tāpat sēž bijušie LC seniori kā kriksītis un Tp seniors štokijs... Lāsmaizītēm gan man neiznāk un stum tik viņas sev iekšā kamēr sile ļauj, bet gaidīt no tevis un tava SCP neko negaidu un pakoju čumidānu, lai tu savus melnos un musulmaņus varētu ievest un turpināt dzīvot kā ņeire pa taukīm. Par(t)iju siles ir apēdušas Latvijas valsti un tautu. Nahali.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas