Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Premjers: ja veselības ministre spēs sagatavot priekšlikumus, nebūs vajadzības viņu mainīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauku arsts
l
Protams;ka jāapvieno veselības un labklājības ministrijas un ar vienu vēzienu jālikvidē pilnīgi visas to aģentūras,cik var mīņāties uz vietas!!
Žurka
Ž
Ko uztraucās lieki, būs dabīga atlase, jo par naudu nevar nopirkt veselību, bet tikai pagarināt uz neilgu laiku un noņemt sāpes.Nauda ir nozakta,tas ir skaidrs.Latvietis ir gudrs savā kabatā, kopējo kasi nav spējīgs vadīt, gribās zagt! Mums nav cilvēku, kuri ar lielu atbildību vadītu valsti un rūpētos par savas tautas labklājību.Izdzīvos garīgi stipri cilvēki, kuriem ir citas vērtības,cita attieksme pret dzīvi.
Vasja
V
Pats smieklīgākais visā šajā plejādē ir tas, ka pilsoņi arī nākamajā saeimā ievēlēs TP.
klusais
k
Sūdi ir tādi ,ka daži vēl nav sapratuši kādos sūdos ir ieveduši valsti. Ja par komunikāciju caur presi , tad vienkāršākais ir patīt filmu atpakaļ un apskatīties , kurš pirmais sāka, lai saprastu no kurienes aug kājas.
Edgars
E
Nevis nespēs,bet negribēs! Veselības ministriju un Labklājības ministriju ir jāapvieno!
Pičuks
P
Savdabīgi īpatnēja komunikācija mūsu valdībā... Cik reižu Valdis ar Baibu ir tikušies, runājot par veselības aprūpes nozari? Izskatās, ka partijas sākušas gatavoties vēlēšanām un sarunām izmanto megafonus un presi... Neko citu! Drūmi...
klusais
k
Jūsu tēmas virzienā. Man vakar sanāca interesanta saruna ar cilvēciņu par vienas VM aģentūras darbu - tur ieviesta darba laika kontrole, tā kā īsti nav ko darīt , bet darbā jāsēž , tad vesela kaudze ierēdnīšu dzenā interneta spēlītes, dzīvojās pa iepazīšanās portāliem u.t.t. Ministrei ir vieglāk izdzenāt slimnīcas nevis šos liekēžus, tāda lūk mums tā veselības aprūpe, kura mirst.
klusais
k
Klau , jautājumu par antiņu varbūt vari padomāt uzdodot šādu jautājumu. Domāju ,ka esam pietiekoši pieauguši , lai saprastu , ka premjers nevar valdību stādīt kā to var darīt privātuzņēmuma vadītājs . Premjers ir zināms situācijas ķīlnieks - piemēra pēc nez vai tas pats Godmanis bij briesmīgā starā par finansu ģēniju Slakteri ministra amatā. TP ar savām balsīm Saeimā arī var atļauties lielākā kretīna stratēģiju. Tikai nezinu vai tagad to tiešām vajadzēja īstenot.
Dīzels
D
Man ir vel viens salīdzinājums kā ministre strādā. Rozentālei liek paņemt slotu un sakopt ministriju, bet tā ka viņa nezina kurā vietā atrodas slota. Viņa pieprasa naudu lai var nopirkt slotu, ja viņai nebūs naudas slotai bardaks turpināsies. Manuprāt veselības ministrijā sēž slaisti kas nav spējīgi profesionāli strādāt. Ir pieraduši kad naudu dod par skaistām acīm un ne viss par padarīto darbu. Bet TP pati sev zāģē turpinot tēlot muļķi.
zvirbulēns
z
Ko tad Dombrovskis viņu ņēma? Viņa - maita, visi to zinot, bet Dombrovskis saka, jā labi, lai būtu Rozentāle? Kurš tad te ir tas antiņš????? Un kuram jānes atbildība, ja jau reiz tā????
klusais
k
Es jau pāris dienas atpakaļ rakstīju ,ko man cilvēciņš, kas bija kopā strādājis , stāstīja par Rozentāli. Neatkārtošos , bet notikumu gaita to tikai apstiprina. Tiešām izskatās ,ka Rozentāles nominēšana ir turpinājums TP stāstam par lielāko kretīnu. Un te vēl daži komentētāji pie Kučinska aiziešanas raksta rakstīja par to ,ka TP ir stāja u.t.t. Ar Rozentāli kā melnā humora objektu MK var sacensties no jaulaiku vēstures tikai Slakteris un domāju ,ka viņš nav daudz priekšā reitingā.
Jepishātovs
J
taatad , ja nespees vajadzees nomainiit , viņa jau to nespeej meenesi...
Jepis
J
Izvilka vienu no ieredņu armijas un rezultāts, kā uz delnas. Viņa vispirms balsta ieredņu armiju un valstiski domāt neprot. Varētu būt TP uzstādījums parādīt, cik JL valdība slikta.
dzeris
d
Nezinu, kas kas, bet tas, ka nedrīkst TP ļaut sagraut veselības nozari, tas Dombrovskim būtu jāsaprot.
Kaspars Gasūns
K
Jā, Dombrovskis malacis. Sistemātiski un pietiekami korekti žmiedz šo stūrī. Domāju, ka TP paši ar Rozentāli ir nenormāli aplauzušies! :D Jo viņa praktiski izsit jebkādus potenciālos pretargumentus no TP rokām. Pat ZZS uz viņas rēķina ir sākuši punktus vākt! :D Par Rozentāli nekādu ilūziju nevar būt. Viņas reputācija no Infektoloģijas centra pat nezinātājam bija apšaubāma. Mūsu ģimenē nācās izdarīt savus secinājumus, pieņemot lēmumus par bērnu potēšanu - kas tad no tās valsts apmaksātās paketes ir vajadzīgs un kas nē. Iedomājieties, ka pat tik triviāla situācija mūs noveda pie viennozīmīga secinājuma, ka tajā kantorī kaut kas ir pilnīgi garām ar valsts apmaksāto pošu politiku! Ģimenes ārstiem trešdaļa vai puse (vairs neatceros) visu punktu, par kuriem valsts maksā naudu... ir par potēšanu! Patiešām nemīlu nosodīt cilvēku bez droša pamata, kas šajā gadījumā it kā būtu tiesa. Tomēr nevajag arī tīšām par muļķi izlikties. Domāju, ka Rozentāles gadījumā viss ir tieši tā, kā tas izskatās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas