Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Premjers: KNAB jānāk ar priekšlikumiem, lai partijas likvidējoties nevarētu izvairīties no atbildības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krimināls
k
Es ieteiktu Dombrovskim pēc šādām sapņu tūrēm nolaisties uz zemes un uzdot KNABam izpētīt savu partijas biedru Kampara, Olšteina un co nelikumīgās izdarības valsts amatpersonu konkursos, jo šī lieta agrāk vai vēlāk nonāks uz prokurora galda.
Nav sevišķi gudra doma
N
Partija jau nelikvidēsies. Vienkārši no tās masveidā izstāsies biedri. Un viss.
zvirbulēns
z
Dombrovskis analfabēts - tā izskatās! Pirmkārt, viņš neko nevar KNABam uzdot, otrkārt ar partijām tā lieta ir tā kā tā ir tagad noteikta likumos, pareizi noteikta, partijas, nav sievas uzņēmums.
tagad var
t
Kopš KNAB vada Juta, Dombrovskis var KNABam uzdot ko vien vēlas.
  • 0
  • 0
peeee
p
Pļurkšķis pilnīgs. Būtu labāk klāstījis, kā plāno valsti attīstīt. Un kamēr knab šādus priekšlikumus iesniegs, pašam JL jau būs jālikvidējas.
Janka
J
Dombrovskim tas ir svarīgi - kā nekā Jaunā Laika bankrots ir ļoti tuvu...
purveklis
p
štrunts par knābi, galvenais, lai bubinātājs kolēģiem uzdāvina savu dziesmugrāmatu ar autogrāfu!
bbb
b
ja uzņēmums bankrotē - tas taču uzņēmēju neatbrīvo no pienākuma nosegt visus nodokļu un banku aizņēmuma parādus... ja likvidē partiju - tās biedriem, kuri organizēja nelikumīgo kampaņu arī ir pienākums nosegt izdevumus.... ne visiem biedriem - tikai tiem, kas taisīja kampaņu!
Andris_
A
...ja uzņēmums bankrotē - tas taču uzņēmēju neatbrīvo no pienākuma nosegt... ----------------------------------------- Ļoti interesants atzinums! Un ko tad nozīmē SIA - "Sabiedrībā ar ierobežotu atbildību" - vai ne to, ka atbīldīgs ir tikai uzņēmums ar savu manu, ja tāda ir?!
  • 2
  • 1
pēteris
p
interesanti, kā partijas, kas likvidējas, var atbildēt, ja ir likvidētas? Kas notiek, ja partija nelikvidējas, bet VISI tās biedri izstājas? Kādā veidā partija tad atbild? Populist Dombrovskis ar prātu pārāk nedraudzējas. Partiju amatpersonas, protams, var atbildēt, ja ir pārkāpušas likumu. Bet partijas - diez vai....
Elementāri Dr.Vatson
E
Šo partiju - TP un LPP/LC biedriem (kuri uz fiksēšanas brīdi bija partijā) jāaizliedz uz mūžu piedalīties Saeimas un pašvaldību vēlēšanās (nu kaut uz 10 - 15 gadiem).
rinķī apkārt
r
Arī Zaļo un zemnieku savienības līderis Augusts Brigmanis uzsvēra, ka nav atbalstāma negodīga vēlme izvairīties no atbildības+++ šo te frāzi Brigmanis varēja pietaupīt sev - priekšdienām, jo nejau tikai līdzekļu pārtēriņš pirmsvēlēšanas kampaņā ir vienīgais iespējamais veids, kā krāpt valsti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas