Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Premjers Latvijas hokeja izlasei prognozē iekļūšanu 1/4 finālā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dudū
d
Sen nebiju ieskatījies Dienas komentāru izgāztuvē. Teikšu kā zvirbulēns - vispār drūmi! Zilās mušas nospiedošā vairākumā un galvenais - apmierinātas ar sevi.
akna
a
Lai séz mājās un skatās pa televizoru tad var būs labāk un lai domā par savu tautu.
kāmis
k
skat! vienreiz izrunājās par hoķi , un atrāvās pa muti. tagad , lai netracinātu cilvēkus, pats gatavs ratiem pa priekšu skriet , pirmais navēlētājs un apsveicejs. lupata, ibio.
Kurmītis
K
Oi, bļin, nu taču vajadzēja šitam ķēmam savu muti vērt vaļā un ar savām netīrajām roķelēm vēl gar hokeju pagrābstīties. Tagad pavisam noteikti mājā čempī būs aplauziens! - viss, kam pieķeras jenotība vai viņu muldoņas, pārvēršas par katastrofu, VISS, ko viņi sola, izrādās meli, VISS, ko viņi prognozē – pakaļā !! P.S. un kā pilnīgi atsevišķa tēma – kā mani sajūsmina šo dirsēju liekulība, kad var visa gada garumā pļurkstēt par Latgāzi, Kalvīti, hokeju kā krieveļu sporta veidu un Dinamo kā mafijas apmaksātu šovu, lai tad, kad šie „krievu aģenti” tiek pie kāda panākuma, uzreiz pirmie skrietu ar puķu pušķi un sistu sev pie krūtīm – Kē MĒS mīlam hokeju !!! ... divkošu banda!
karlis
k
Interesanti - raksts par hokeju, bet komentari par valdibu. Un, protams, gandriz visi negativi :) Bet ko gan var sagaidit - varu deret, ka neviens no jums "negativistiem" nemaksa nodoklus, dzer letos alinus 2L PET pudeles vai dzinu skardenes, kuras pec tam tas izmet krumos vai pa auto logu, un sudzas, ka Latvija ir piemeslota. He, ziepes jus visus! Viva El Valdis! Lai Tev, premjer, viss izdodas. Neklausies naudetajos un negativajos murmulos - tiem nekad nebus labi un tie nekad nedzivos, cepuri kuldami. Lai dzivo premjers un Latvijas hokejs, lai viss izdodas un valsts plaukst un zel :)
zahars
z
Cumlaks prognozē - rīt saule ausīs no rīta un Austrumos.
Pinokio
P
Loti sāk atgādināt kalvīša šņukuriņu. Bet atiecībā uz hokeju šitas valdības melis, gan nav vērā ņemams.
Laimonis
L
Prognozētāji prognozē, bet tā ripa vārtos jāiedabū hokejistiem. Kas attiecas uz valdību vadītājiem, tad viņu prognozēšanas māksla Latviju padarījusi par banku vergu. Jāprognozē tas, ka Latvijas izlase iekļūs ceturtdaļfinālā, un tālāk jau skatīsimies – nu nevajadzēja Dombrovskim tik neapdomīgi runāt. Pat ja Latvijas hokeja komanda pēkšņi kaut kādas „Visuma saprāta iedomas” pēc kļūtu par čempioni, ar to latviešu pašreizējā aizklīšana pasaulē neapstātos. Tas, ka Kalvītis ar Ulmani pieslējušies Putina hokejprojektam, nenozīmē, ka Latvija „ražos” hokejistus – gladiatorus. Latviešu mājvieta ir aramzemes un mežu zeme.
ptu
p
memļaks, labāk strādā, lai valstij un tautai par tevi nav kauns
Terorists
T
Nevis šis izglābs,bet ar VILKU vēl optimizēs lai paliktu tikai ZNAROKS VIENS PRET VISIEM UN PARĀDA KO VĒL MĀK.Un ja parādīs tad prēmiju apcirps un izdomās kā vēl nodokļus lielākus no šā noslaukt.
Jukums
J
Pavisam droši te var vilkt paralēles ar Dombrovska prognozēm ekonomikas un krīzes pārvarēšanas jomā.
Rudmate saka tā:
R
Dombrovskis izglāba Latviju no bankrota, izglābs arī Latvijas hokeju no izkrišanu ārā no "A" grupas.
dadzis
d
Lai taču valdība atmet kādu latiņu arī hokejam neviss bāž sev kabatā.
Terorists
T
Ko tad šis var prognozēt,ja ir pieradis tikai melot un liet čugunu.Tā kā hokejistiem šī neizdevušās mesijas prognozes nevajag klausīties,jo visur kur šamējais pieliek savu mesijas roku galā sū......i vien iznāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas