Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Premjers: nav pamata apšaubīt Kampara atbilstību amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vells
V
Kādas vēl diskusijas? kamparelis māk atšķirt durvju kliņķi no poda skalojamkastes kloķa? māk! māk paraksta vietā ielikt krustiņu? māk! nu tātad būs ideāls "vienotības" ministrs!
Valdis
V
Kāda tam nozīme, kur Ventspils bijušais kompartijas sekretārs ir dzimis? Sliktākais ir tas, ka tāds padomju okupantu pakaļas laizītājs vispār ir piedzimis!
Valdis
V
Ko tie divi debīlie kompartijas sekretāri var jaukt gaisu!
Bezdievis
B
Ai kā gribas nogāzt un iebāzt kādu savu. Kampars ļoti sakarīgs ministrs. Reti kurš viņu spētu aizvietot, ZZS rindās nav neviena.
Salvis
S
Jākritizē pēc darbiem, nevis deguniem.
Salvis
S
Un kāpēc tāds divpolārs problēmas skatījums? Tas, ka tēpisti bija nelieši, nemaz nenozīmē, ka jenotiem nav melnumu. Tas, ka es kritizēju Dombrovski, Mūrnieci, Kamparu, Kristovski, nenozīmē, ka neesmu kritizējis Kalvīti, Šleseru, Slakteri, Šķēli u.c.
???
?
A.Lembergs norādīja, ka viņš rosināšot ZZS valdi vērtēt, vai Kampars ir pildījis ministra pienākumus atbilstoši krīzes situācijai un vai ir darījis visu iespējamo avārijas seku novēršanai. ------------------------ Cik ilgi mums nāksies klausīties šo ventspilnieka pazemojošio ņirgu par Latvijas valdību?
juzis - :)
j
Apnikuši tie mūžigie apšaubītāji, kuri bieži vien paši neko nesaprot: galvenais visu noniecināt un apšaubīt! Visi tik gudri, tikai jābrīnās, ka esam, kur esam! Kāpēc apšaubītāji gulēja brīdī, kad viens otrs rukšķēja par treknajiem gadiem, cits spieda pedāli grīdā līdz pedālis iesprūda un iemaucām grāvī?! Ļaujiet taču šodien cilvēkiem strādāt!
:)
:
Premjers:nav pamata apšaubīt Kampara atbilstību amatam,jo pats nekam nederu.
anonīmais šakālis
a
Ja cilvēks (kaut vai sētnieks) ir pret progresīvo nodokļu sistēmu, tad viņš ir vai nu stulbs vai kaitnieks valsts attīstībai, tautas ienaidnieks un valsts ienaidnieks.
krā
k
>>>nnn2 Kā kulaks uz acs!
Fusion
F
Kauns un negods šitādam pleibojam- nasing spešal! Kā var pats nesaprast, ka NEDER tajā vietā,tāpat kā Kristovskis.
alberts
a
Piļņjēģi pjaŗjezi!Nez CIK Brigmanim atkrīt no Lemberga .Par paklausību.
das
d
Kamēr vīriņš no Ventspils regulēs ZZS,kā mazus šuneļus,valstī nekas labs nebūs!KNAB darbu jau paralizējis!Brigmani,nu nāks tautas sods pār tevi,Aivara izsūtāmais esi!
tele2
t
cilveki dzivo bez elektribas ari svetku dienas, bet valdiba strada darbadienas- iek uzsvērts, ka no "Latvenergo" un citiem atbildīgajiem dienestiem, kas iesaistīti energoapgādes atjaunošanas pasākumu veikšanā valdība jau šī gada pirmajā darba dienā - 3.janvārī - saņēma vispusīgu un operatīvu informāciju par veiktajiem un veicamajiem darbiem, kā arī par dienestu savstarpējo sadarbību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas