Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Premjers pieņem Gudeles demisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
doma
d
es tikai vienu nesaprotu, kur bija tās kundzes pagājušā gada jūnijā- tad, kad šitas notika? Vai tik ne augstos krēslos un Gudeles paspārnē, un kad labvēlība zuda, tad nu mazgā veļu par pilnu klapi! Kad vienreiz beigsies kompromatošana un sāksies godīga attieksme pret valsti un notiekošo?
nīgrais
n
No tā būs mācīties - nekādas kafijas dzeršanas darba vietās, un jāatlaiž visus, kas pēc darba biroja telpās vēlas uzcienāt kolēģus ar kūku.
TanteSidra
T
jaa, velreiz cienja vinjai par to ka aizgaja ari no barotajpartijas kaut ari priekshnieks Brigmanis bija cerejis "ka vinja cinisies ar sho jautajumu" (LTV Panorama)
Jurkāna ceļs > t.Sidra
J
Bet tie neviens no barotājpartijām neaizgāja.
Jurkāna ceļs > ABC
J
Bet varbūt, ka nav pilnīgi nekā savāda - vienkārši neierakstās. Staķe un Rivža, un visi citi - spalvu pilnas dziedamās - līdz pat ausim, formētas spalvu strīpas kilometriem aiz muguras, un nekas - SAVĒJIE TAK CILVĒKI, uzvesties ta māk - ka tik te nebija iekšējās ("nebrīv-politmūrnieku") disciplīnas graušana un subordinācijas pārkāpumi. Vēl viena tāda normāla tur apgrozās ~~~~~~~~~~~~~ tadjau manīs.
TanteSidra
T
velos izteikt atzinibu Gudelei - ar savu demisiju vinja ir labojusi savu kljudu. atjaunotas Latvijas vesture shis ir tikai treshais shads notikums pec Kristovska un Turla demisijas. tagad Godmanim ir istais laiks un iespeja optimizet savu aparatu - uz rindas ir ipasho lietu bezporfelji Kastens un Bashtiks. un tad - Shlesers.
ABC
A
Jau ziņots, ka Valsts kontroles atzinumā tika konstatēti būtiski pārkāpumi budžeta līdzekļu izlietojumā Satiksmes ministrijā. To vidū secināts, ka ministrija nepamatoti ir iztērējusi 3870 latus, kas tikuši SIA "Fests.lv", kas par šo summu solījusi astoņās skolās nolasīt lekcijas. Lekcijas nav notikušas, tā vietā noticis viens pasākums viesu namā "Pūku priedītes", kas, visticamāk, bija nevis izglītojoša lekcija, bet gan Ziemassvētku eglīte ministrijas darbinieku bērniem. Par apšaubāmi lietderīgā pasākuma bērniem organizēšanu viesu namā "Pūku priedītes" atbildīgais darbinieks vairs nestrādājot Satiksmes ministrijā.
taisnība
t
Taisnība. Zaglis bļauj - ķeriet zagli. Viens, kas apzadzis valsti par miljoniem, tagad izmetis kompromatu par cilvēku, kas sava stulbuma dēļ pieļāvusi rīkot ballīti par nepilnu tūkstoti. Protams, arī tā ir nedrīkst, taču tas ir piliens jūrā, salīdzinot ar Jūsu minēto cilvēku mahinācijām. Vēl varētu pieminēt to, kā Šlesera ministrija par lekciju vietā par ES līdzekļu apgūšanu rīkoja ministrijas bērniem ballīti.
fun
f
Tieši otrādi, atvērtā koda programmatūra ir pietiekami kvalitatīva, lai to varētu izmantot biroja darbā. Plus vēl netikai valsts iestādes varētu izmantot to, bet arī privātie uzņēmumi.
blet
b
kompensācija par ko...( čigāni saka-ja pieķēra, mācies zagt labāk) ..nu nākamreiz būs gudr(ele)āka
Chingacguks
C
Sākums ir. Vai Šlesers, Veismane, Vērpe un viņiem līdzīgie varēs turpināt nesodīti notrallināt valsts naudu? Bez kārtīgas sapurināšanas un jauniem (godīgiem) kadriem valsts aparāts par galveno uzdevumu uzskatīs budžeta līdzekļu 100% apguvi un savstarpēju sadali. Tas pats attiecas uz pašvaldībām. Ja zagļu oligarhija gaidīs, līdz tautas pacietības mērs būs pilns, tas var beigties ar mēslu dakšām. Parakstu vākšanas kampaņas rāda, ka "dzīres mēra laikā" vienam otram var drīzumā beigties. Iesaku paskatīties svešvārdu vārdnīcā ko nozīmē vārdi "nacionalizācija" un "konfiskācija".
TanteSidra
T
Godmanis ir dikti piesardzigs, butu vinsh azartigaks sho Gudeles gadijumu lieliski izmantotu lai atbrivotos vel no diviem liekezhiem-bezportfelja ministriem ar visiem vinju aparatiem - no Kastena un Bashtika uz kuriem kompras jau ir vairak ka pietiekoshas. pec tam jau varetu skatities ko darit ar vinja valdibas visnepopularako ministru Shleseru kas ka akmens pie kajas gremde vinja valdibu. zaudet vinsh tikpat neko nevar, var tikai iegut - shadai ricibai lielu tautas atbalstu.
zinīgais
z
Varētu padomāt ka Latvijā sabiedrībai vispār ir kāda loma :D phe smejos :D šitā pati sabiedrība ir pilniigs aunu bars, kas seko īstās varas noliktajam ceļam skumji, ka tikai pati sabidrība to neapjēdz :D P.S. sametamies un mēģinam nopirkt šo valsti atpakaļ! lai arī neviens negribēs pārdod izdevigi nopirktu preci :)
Hugo
H
Politiskie līķīši nekam citam kā šakāļiem nav derīgi.
Šakāļu bars
&
Šakāļu bars - sakrita virsū un nokoda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas